מרפי

מרפי ../images/Emo4.gif

ניתוח: טבעת מתי: לפני שנה וחצי מס' סגירות : 3 או 4 ביקורים לסגירות בלבד סגורה על: 8 ירידה של: 26 ק"ג לא ירדתי אפילו גרם ב3 חודשים האחרונים. יש ימים שאני מסוגלת לאכול "פיל" ויש ימים שלא... בכל פעם שאני מרגישה שההגבלה נעלמת אני קובעת תור לסגירה (שמינית) ואז יום לפני הסגירה ובאותו יום (כמו היום) הטבעת חוזרת לפעילות ואני מבטלת את התור! יש לי תור היום לסגירה - ללכת או ללכת ? לסגור או לחכות? אני נמנעת מלשחק עם הטבעת וממש לא בא בחשבון שאלך לסגור היום כדי לפתוח בעוד שבוע... תודה

קוביd1

New member
סגירה

גם אני לא הייתי הולך לסגור כדי לפתוח בעוד שבוע אני נגד משחקים עם הטבעת של פתיחות וסגירות ,הטבעת זה לא ריצ'רץ. איזה מזל שאין לי את הטבעת השוודית שיש לה חיים משלה ,במצב כזה של אי יכולת לאכול בבוקר בכלל ואחרי זה אפשרות לאכול פיל ,הייתי משתגע אצלי כל הזמן אותה הגבלה ולא משנה השעה של היום ,וטוב שכך קובי

WiKi

New member
זה פסיכולוגי, מוכר וידוע

גם אצלי זה ככה, בכל סגירה שהיתה בשנתיים האחרונות. סוגרים רק שמינית ועובדים על דמיון מודרך, נשימות עמוקות והמוווווווון רוגע.

WiKi

New member
הגם אתה, ברוטוס?

גם
וגם את התלבשתן עלי
יש לי שכבות רוגע נסתרות ומי שלא ראה אותי עושה 6 שעות מדיטציה רצוף, לא חטף שוק מימיו

שמחה37

New member
לפחות את יודעת

שמי שהתלבש עלייך הוא גם זה שאוהב אותך ויודע כמה רוגע ושלווה פנימיים שוכנים בך שמחה

WiKi

New member
מחכה לחיבוק קבוצתי של "אוהבים אותך ויקי" ../images/Emo140.gif

WiKi

New member
../images/Emo190.gif

א. אני אישה, לא "אתה". ב. רדי ממני בבקשה, אני לא מתכוונת לענות לך יותר.

זה מזכיר לי את חברה שלי שאמרה:

מתחת לשומן אני חתיכה בינלאומית. אגב, (ממש לא אגב) בספטמבר קורה מה שאני חושבת??? אם כן, אז מסר דחוף. אני צריכה להיות מעודכנת.

WiKi

New member
הממ... לא ../images/Emo13.gif

מסררתי לך. באחת הפתיחות האחרונות דר' אן אמרה לי: יש לך ממש קוביות בבטן, עוד כמה קילואים והן יוצאות. פחחחח בסדר.

חמ סה

New member
אני מחכה שתהיי אחרי הפלסטיקה כדי ש

"השכבות הנסתרות" ייצאו לאור ה
. ויקי - רוגע(לך). <אני גאון, בחיי
>.

WiKi

New member
אחרי היום... הפלסטיקה נראית רחוקה מתמיד

פני את ה 6.9 ביומן שלך בבקשה! אני אצטרך הרבה כח עזר מוכר לצידי
ואני מעדיפה בורקס תרד במקום רוגעלכים, משום מה בבורקס יש יותר רוגע לדעתי
ותודה על העידוד! והפכנו את השאלה של חד cוורית לשיח פרטי אז אני אחדול

אופירA

New member
מנהל
כמה עודף המשקל בכלל?

מה המשקל הנוכחי ומה הגובה? את שותה הרבה לפני האכילה? אני לא בעד משחקים עם הטבעת. היא לא יכולה לעשות את כל העבודה. יתכן שצריך לקחת הימור, כשמדובר בסגירה של שמינית בלבד, אבל אני לא יכולה לדעת אם זה המקרה שצריך לקחת הימור, כשאינני יודעת מה העודף שנשאר להוריד ואיך מתנהלת האכילה בימים שהטבעת פתוחה ובימים שהטבעת סגורה. אם את רוצה לפרט, אוכל לחשוב איתך ביחד אם כדאי להמר ולסגור שמינית היום.

אופירה

הגובה שלי 163 משקל נוכחי 85.6 אני לא שותה.... ואני יודעת שזה רע! (ביומיים האחרונים שתיתי 3 כוסות) מהבוקר ניסיתי לאכול אפרסק במשך 3 (!!) שעות ועדיין לא סיימתי אותו. אבלללללל עכשיו אחרי ארוחת צהריים הצלחתי לאכול תוך חצי שעה 12 קציצות לטקעס!!! (שמנה או לא?) אני אחכה קצת עם הסגירה ...

אופירA

New member
מנהל
בלי שתייה קשה לרדת במשקל

נוזלים נחוצים לשריפת שומנים, עפ"י משנת הדיאטניות. תנסי לסגל לעצמך את ההרגל לשתות לפני האוכל.

WiKi

New member
ולשתות בכלל במשך כל היום

ופחות קפאין, כי על כל כוס קפה, זה פחות כוס מים ששתית כי הוא משתן. ולפזר את הארוחות על פני כל היום ולא לצום כל היום ואז לאכול בארוחה אחת קלוריות של יום שלם... את מכניסה את הגוף לסורג שאין אוכל ואז כשמגיע אוכל, הוא אוגר אותו כי הוא חושב שיש מחסור כללי. ואם אפרסק נתקע, לא לריב איתו שלוש שעות. להניח בצד, לנסות לשתות ואם לא הולך, לעבור למשהו שעובר יותר בקלות. נגיד... פתית עם גבינה? או אפילו עם מעט חמאה? בכלל פירות על הבוקר זה סוג של שאפתנות קולינרית למי שסגור סגירה הדוקה יחסית
ובאופן כללי להעדיף חלבונים (מוצרי חלב, עוף, דגים, טונה, בשר, ביצים) או קטניות על פני פחמימות. ולהתרגל לחיות עם בקבוק מים צמוד כל היום! ושום מילה על ספורט...

נכון פסיכולוגי...אבל 26 קג זה לא כלום

ותמיד יש עצירה כלשהיא סבלנות יכול להיות שזה יזוז שוב ויכול להיות שהגוף שלך החליט שזה מספיק! אני היום פתחתי שמינית....כבר נושמת יותר טוב!

למעלה