מרפי בשבוע

מרפי בשבוע

פתאום אני נזכרת שעדיין יום רביעי, ושבעצם כל היום הזה היה רביעי.
איכשהו חסר לי יום שלישי במערכת, ולכן כל היום הזה הייתי בטוחה שהיום שלישי. מזל שזכרתי לתפקד כמו יום רביעי..
מכל מקום, מרפי. והפעם,
חוק שקית הקניות
החטיף שתיכננת לאכול בדרך הביתה מהחנות מתחבא בתחתית שקית הקניות
The Grocery Bag Law
The candy bar you planned to eat on the way home from the market is hidden at the bottom of the grocery bag.

אני, אחרי כמה פעמים שזה קרה לי, למדתי, שברגע שהקופאית מעבירה את החטיף אצלה, אני לוקחת אותו ידנית ומכניסה לתיק שלי.
זו עוד אחת מהסיבות שאני לא אוהבת שאורזים לי.
(הסיבות האחרות הן, שהאורזים משתמשים ביותר מדי שקיות ואילו אני מנסה לקמץ בהן, וגם, אני אוהבת לדעת איפה שמתי כל דבר ולפעמים אפילו מצליחה לארוז על פי הארונות אליהם יכנסו המצרכים כדי לחסוך התרוצצויות אחר כך).

ו אולי

New member
והגרסא ה CFS-ית

בתחתית הסל נמצא הדבר היחידי שדחוף לשים במקרר, כשחוזרת מקניות ומניחה את הסל בכניסה הביתה לכמה שעות/ימים עד שאתאושש ואוכל לסדר את הקניות במקום.

ממליצה בחום על שקיות הרשת הרב פעמיות האלו קניתי שישייה, הן מחזיקות לי שנים, ואחרי כביסה נראות כמו חדשות.

זה נכון

וגם אני שונאת שאורזים לי, ואז צריכה להרגיש לא נעים, כי כאילו לוקחת למישהו את הפרנסה..

---

בצד השני של העולם (באנגליה של לפני כמה שנים לצורך העניין) אין יותר צורך בלובות. אתה קונה בטסקו או ברשת השנייה ששכחתי כרגע את שמה - בכל מקרה זה יוצא משהו כמו שישית מחיר מאשר בארץ, מגיע לקופה עצמית, אתה מעביר את הברקודים בעצמך. ויש גם אייקונים מאד נוחים וברורים לירוקות ופירות, זה שוקל לבד. זה בעצם בדיוק אותה קופה שיש ללובות שעושות עבודה סיזיפית ומעצבנת.
ויש שם מספיק מנגנונים כדי שלא יוכלו לתחמן ולגנוב.
ויש גם איש אחד שרק עומד ומשגיח ומיד ניגש אלייך אם אתה מסתבך לסייע (אני, בהתחלה).
וזהו,
תחשבו כמה זה מוזיל את המזון כשלא צריך לשלם לקופאיות שגם ככה עושות עבודה מתסכלת ואיומה...
ואז תורידו את ההון תועפות שמוציאים על פרסום מיותר, ותקבלו מחירי מזון זולים בחצי בערך.

אולי יבוא היום הזה גם פה.
בטח יגידו שלא עושים את זה כדי לא לפטר הממממווווןןןן קופאיות ברחבי הארץ. אבל אפשר נגיד להעסיק אותן במפעלים שנסגרים כל שני וחמישי... אם למישהו באמת היה אכפת.

למעלה