מרפי או לא מרפי?

Me N U

New member
מרפי או לא מרפי?

1. שהתכוונתי להתקשר לפני יומיים למישהו שלא דיברתי איתו כמה חודשים, ובאותו יום הוא בדיוק התקשר אליי
2. שניחשתי שאלה גרה ברחוב סולד 41/7 כשהיא גרה למעשה בסולד 40/8 (הבאתי את הניחוש הזה משומקום) 3. שהיום התקשרתי לבקש מזאת שקניתי ממנה את הכרטיס להופעה של קלי קלארקסון ב-140 ש"ח, שתחזיר לי את הכסף, ובאותו זמן היה שיר של קלי ברדיו XXD

FreakOfNature

New member
אבל מרפי זה לא זה ../images/Emo4.gif

מרפי זה כשאתה צריך שיקרה משהו וקורה בדיוק ההיפך...

MoWz

New member
לא בדיוק

אבל כל מה שהבאת זה לא מרפי.. בעיקרון זה כמו ש..... נו לחברה שלי יש ספר

adii1201

New member
למה אתה מפרסם אבל את הכתובת

שלה פה?? אני מאמינה שאפחד מחברי הפורום לא מתכנן ללכת אליה לבית אבל אנחנו לא היחידים שנכנסים לכאן...

Me N U

New member
זו כתובת שגויה אם לא הבנת

מעבר לזה, אין בכלל מספר כזה ברחוב סולד ברמת השרון. הסולד האחרון שם הוא 30 נדמה לי, 40 בטוח אין

adii1201

New member
אתה לא צריך לפרסם בין

אם זה נכון או לא
זו פרטיות של האדם... ונניח שאתה סתם מפרסם וחושב שזה בצחוק אבל היא אולי באמת גרה שם?! דיי באמת תחשוב שנייה לפני שאתה כותב דברים על אחרים על גבי דפי האינטרנט...

ב י א ץ

New member
באמת נראה לך שהיה איזשהו סיכוי?

היא גרה בכלל באזור אחר ברמה"ש, וכמו שאמרתי, אני בספק אם בכלל יש כתובת כזו "סולד 40". קצת ציניות, נו..

זה ממש לא מפריע לי../images/Emo9.gif

כי זה לא הכתובת שלי ואפילו לא קרוב... זה ליד הבצפר שלי... אז אני עוברת שם מלא... וצביקה אני חייבת לדבר איתך על הנושא הזה. ואני לא עושה את זה בפומבי מסיבות שאתה בטח כבר מבין.. אז דבר איתי. אה ועדי, זה לא מפריע לי אבל תודה שהזהרת ושמת
גם אם זה לא כל כך נכון. צ'או

למעלה