מרפי אומר -

Gימל

New member
להתנזר

משורש נ.ז.ר נ - לנשים ר - לשירה נותר הזין... מרפי אמר, לא אני

pere-bar

New member
דווקא שירה

היתה הכי טובה ולא שכחתי איך גמרה בשיר מזמור

מסתבר פרא

שגם אתה כנראה לא ממש יודע להבחין בין שיר למזמור. עיין בכתובים של גימל על הבקר. מעניין.... איך זה שכולכם כל כך טובים ובכל זאת... כולנו כל כך מזייפות.

pere-bar

New member
בקושי

יודע להבחין בין סלטה ובין אחור בטח שלא מזהה זיופים אבל אוהב את הסיטואציה ואוהב גם אותך

פיראית

New member
יש מבצע לזיהוי זיופים

אך אין לזיהוי זייפנים. שיר לנו שיר שנרטוט גם אנחנו

pere-bar

New member
טינקרבל

אורג עלייך חלומות השאירי שובל זוהר ואטוס אחריו עד אלייך ושם בחשכת העץ החמים אהיה בשבילך הנער המעופף או השודד עם הוו

אפי לוג

New member
אם

במקרה, רק במקרה, אה? יתחשק לך להיות גם בשבילי, אני מעדיפה את השודד עם האות שאחרי ה-וו

אהה !

רגע, רגע, את לא רואה את השלט "לא לדרוך על השבילים שלי" ? ודרך אגב אפי (לא יודעת אם זה מקובל כאן) יש לי בעיות עם האימייל שלי והאם אפשר לקבל את מס´ ה-אי.סי שלך? ולמה צריך לשלוח כל הודעה פעמיים ?

אפי לוג

New member
שיהיה סדר במחלקה

אני לא דורכת על שבילים רטובים מאידך, פגם מולד אצלי, לטייל על הדשא של השכנים... לא צריך לשלוח כל הודעה פעמיים (אולי רק בימי שלישי...) בתפוז עושים איזה שידרוג למערכת בימים האחרונים, וזה יוצר בעיות בתקשורת ובהעברת הודעות. אם יש לך בעיות באימייל - תפתחי אימייל חדש. פשוט, אה? את יכולה לשלוח לי הודעות דרך תיבת המסרים שמופיעה בראש מסך הפורום, אלטרנטיבה לאימייל.

המחלקה עוברת לנוח

מירקתי, צחצחתי, הברקתי ואפילו (עם פן) ייבשתי ובצידי השביל שתלתי
במיוחד בשבילך וחן חן לך על תשובתך

pere-bar

New member
השודד

ממרק את האות דו קרב או שלישיה... בטוח שאפסיד אבל איזה מלחמה... נ.ב אל תזלזלי בוו אחרי השימוש אפשר לגרד את הגב

אפי לוג

New member
אחרי השימוש

אני מעדיפה נ(a)עימים של צפורניים. תצחצח גם את האקסקליבר

נוחתת שדודה

על מרגלות השטיח הארוג בשבילים שבילים זוהרים משאירה שובל זוהר על כנפיך החמימים SC

pere-bar

New member
הנתיב הזוהר שלך

מנצנץ באבקת כוכבים קורא לי לטעות בו שדרי לי Short Cut ואלך יחף על כרי הדשא הרטובים שלך

למעלה