מרפ'יס או היכל??

osh111

New member
מרפ'יס או היכל??

|מאחר ועלות ההופעה במרפ'יס זה כמעט כמו בהיכל אני נאלצת לבחור בין השניים..... לפי מה שהבנתי במרפ'יס פחות נגנים, אבל חוץ מזה מה ההבדל? מישהו יודע מה הולך להיות במרפ'יס? האם זו הופעה מלאה (אוטוביוגרפיה)? משך ההופעה? אני ממש מתלבטת. כבר הייתי בקיסריה וברעננה (ובהופעה הראשונה בבנייני האומה....). אם יש למישהו עוד פרטים אני אשמח. תודה|

תקשיבי,

ההופעה של המרפי'ס תתקיים במסגרת פסטיבל אירלנד, ובהתאם גם הכנסייה יופיעו בקונספט אירי ויופיעו עם השירים שלהם שמתאימים. לפי מה שכתוב לי ההופעה תהיה בהרכב של 17, ואם הבנתי נכון זה לא בדיוק ההרכב של ה13 ותוספות. באותו יום הכנסייה מופיעים הופעה כפולה, סתומרת שהם מופיעים פעמיים (לא יודעת אם ברצף, אני לא בדיוק יודעת איך הפסטיבל הזה עובד), אני רק אגיד לך שההפרש ביניהם הוא בערך שעתיים. אין ספק שהמרפי'ס הזה נשמע כמו חוויה, וזה אמור להיות שונה מאוד מההופעה של ה40, כי בהופעה של ה40 מעלים את כל שירי האלבום ובמרפי'ס אני מוכנה לחתום שזה לא יהיה כולם, ולדעתי זה גם לא יהיה "לא ביצעו 3 שירים מהאלבום, ביג דיל". אם ההופעה עוברת את השעה וחצי, אז לדעתי כדאי לך מרפי'ס, אחרי הכל כבר היית ב3 הופעות של אוטוביוגרפיה במלוא הדרה. תעשי את השיקולים שלך, אני מקווה שנתתי לך מספיק מידע שיראה את הדברים כבר יותר בבירור. בר

osh111

New member
תודה רבה! ועוד אחת בקטנה....

עכשיו נשאר לבדוק מה משך ההופעה.... איפה אפשר לברר? ועל הדרך: איפה אפשר לקנות כרטיסים? (בטח שם אפשר לברר....)

osh111

New member
מישו מתכוון ללכת למרפ'יס?

אני נוטה להשאר בבית, לצאת החוצה מרגיש כמו מלחמה.....

למעלה