מרפאה

מרפאה

טל כתב שהשימוש במרפאה לא עונה על הציפיה, וששוקלים אם המבנה מנוצל באופן מיטבי. בין השורות אני שומעת מחשבות לסגור? אני אישית לא משתמשת בשירות, למרות שהוא מאוד נוח, פשוט כי אני במכבי ולא במאוחדת, ולא שקלתי ברצינות מעבר קופת חולים לצורך העניין. בשבת מישהו אמר לי שאולי יש פרוצדורה שגם קופות חולים אחרות מאפשרות שימוש בשירותים של קופה לא שלהן. עוד לא יצא לי לבדוק את זה (אני כותבת כאן גם כדי להזכיר לעצמי לבדוק...). אז: 1. אם מישהו יודע משהו על הפרוצדורה / חוו"ד אם כדאי לעבור קופה - אשמח לשמוע, כי זה באמת יותר נוח להוריד תיזוז של נסיעה לרופא, אבל לא ברור לי המחיר של זה. 2. האם גם אצלכם זה השיקול לשימוש / חוסר שימוש במרפאה? ואם לא - מה השיקול? 3. רעיונות לשימוש שונה למרפאה?

g i t t i t

New member
מרפאה

בעבר, כשגרנו בקיבוץ מצפה שלם - קיבלנו שירותים ממרפאת קופ"ח כללית בקיבוץ. היינו צריכים לקבל אישור דרך הסניף ממנהל מחוז ירושלים של מכבי, היה ארוך ומסורבל אך נעשה (נראה לי שבעיקר בגלל המרחק והנגישות). ולגבי מחשבות על המבנה... נראה לי נהדר כספריה. גתית

בסוף אני אעשה את הטלפון הזה למכבי

ולגבי המבנה כספריה, גם אני חשבתי בהתחלה שזה מושלם, אבל אח"כ נזכרתי שהספריה משמשת גם לבי"ס, אז אין אפשרות להרחיק אותה.

g i t t i t

New member
גם ככה היום

גם ככה היום הילדים יוצאים לאומנות, נמצא באותו המרחק... אז אולי אפשר יהיה להשתמש במבנה הספריה הנוכחי להרחבת המעון...

למעלה