מרפאה לטיפול בהפלות חוזרות

גולו1

New member
מרפאה לטיפול בהפלות חוזרות

שלום לכולן, אני הבעל של בלולה ויש לנו שאלה אליכן. לאחר שנשלחנו ליעוץ אצל פרופ' כרפ בתל השומר, נאמר לנו ע"י קופת החולים מכבי כי הם לא משתתפים בעלות וכי יש להם רופא מומחה לנושא בשם ד"ר סגל מנתניה וכי עלינו לפנות אליו. האם מישהי מכירה אותו ? האם הוא מטפל באותה שיטה של כרפ? תודה.

שיר5520

New member
אני חושבת שיש פורום הפלות חוזרות

אולי שם ידעו יותר, למרות שגם פה לצערי יש כמה מומחיות בנושא. בהצלחה!

אני מנסיון חושבת שלא כדאי לוותר

על דר כרפ, הוא שווה את כל הכסף שבעולם והוא מבין ומומחה מאוד גדול לנושא הזה..... כך שבאמת כדאי, כי הבנתי שהוא היחיד בארץ שמבין בתחום שאותו אתם צריכים. אנחנו היינו אצלו והוא ממש נחמד ויודע טוב על מה הוא מדבר.... בכל מקרה שיהיה המון הצלחה

שיר5520

New member
יש לי חברה

שהיתה מטופלת אצלו. היו לה כמה הפלות בחודשים ראשונים ואחת בחודש תשיעי! היום יש לה ילד מהמם בן כמה חודשים. אני יודעת שהיו תקופות שהיא לא כל כך היתה מרוצה והיו לה טענות אבל היא נשארה ובסוף זה השתלם. היום היא מאוד מעריכה אותו ומודה לו. הבנתי ממנה (והיא כבר די מומחית) שאין מומחה כמוהו בארץ.

ואני חושבת הפוך מדורית ושיר לוותר

ועוד איך לוותר על ד"ר כרפ. הייתי אצלו אחרי 4 הפלות ואחרי כל הבירורים המקיפים שעשה לי הוא אמר: "אני בספק אם אוכל להחזיק לך עובר עם דופק ברחם עד סוף ההריון" תודה לאלוהים היום אני חובקת בן משגע, בן שנה וחודשיים ואני שוב בהריון שכולי תקווה שיצליח ואסיים בידיים מלאות. נכון ד"ר כרפ נחמד ומקסים ועושה בירורים מקיפים, עד פה הכל טוב ויפה, אבל השיטה שהוא מציע, מהווה סכנה לאם, אולי יש הצלחות ואיתה משיגים הריון וילד אבל בסופו של דבר יש סיכון גדול מאוד לאישה. מה עוד שהמממנים אותו ואת המחקר שלו הפסיקו מזמן לממן את מה שהוא עושה כי זה מהווה סיכון ולא מומלץ!!! אני אסביר את עצמי לגבי השיטה שלו: הבעל תורם דם שאותו מזריקים לאישתו ועל ידי זה הסיכוי להפלה קטן, כי אם העובר נדחה מגוף האם והיא מפילה, כעת שיש את הדם של אבא מעורבב עם הדם של אמא, העובר יזהה את דם האב, כי הוא חלק ממנו וכך האם לא תפיל. אבל מאותו רגע של קבלת תרומת דם הבעל, אין דרך חזרה, אותה אישה לעולם לא תוכל לקבל תרומת דם מאף אחד אחר בעולם כי הדם שלה מעורבב בדמו של בעלה ואף סוג דם לא יתאים לה. כמו כן לעולם לא תוכל אותה אישה לקבל תרומת איברים, אם חלילה תצטרך פעם, כי הגוף שלה ידחה את אותם איברים בגלל ערבוב הדמים. אותה אישה אמורה להפקיד כמה מנות דם משלה לפני ההזרקה של הבעל לדמה ובמקרים שצריך דם אז נותנים לה את הדם שלה, אבל מה קורה אם אתם נוסעים לחו"ל ועוברים תאונה וזקוקים לתרומת דם? את כל המידע הזה אמר לי ד"ר כרפ כשהייתי אצלו בטיפול ואת אותו מידע הוא אומר לכל המטופלים שלו, אין ספק שהוא אדם ישר ואומר את האמת ואז לשיקולכם. אני לא ביצעתי את ערבוב הדמים כי בעלי אמר "אני רוצה אותך בחיים, גם אם לא יהיו לנו ילדים. אני לא מביא ילד לעולם עם סיכון הכי קטן שאמא לא תהיה איתנו פעם". בנות יקרות אני עברתי 4 הפלות בשבועות 4, 5, 9 ו-12 ואם אני הצלחתי להביא תינוק לעולם ותאמינו לי שההיסטוריה הרפואית שלי דפוקה לחלוטין גם אתן תצליחו, תאמינו ותקוו, אל תסכנו את חייכן. מי כמוני יודעת כמה אתן רוצות ושואפות להיות אימהות ואומרות לא פעם העיקר שיהיה תינוק, כשמגיע התינוק רואים את העולם בצורה אחרת. היום אני מודה לבעלי היקר שלא נתן לי לעשות את זה, הוא פשוט לא הסכים לתת מדמו!

E נס

New member
חייבת להגיב למרות שאין לי נסיון בזה

בנות, תקראו ותפנימו את מה שאמרה יהלום. מה שד"ר כרפ מנסה לעשות נגד הפלות חוזרות - קרי, הזרקת דם הבעל לאשה זהו תהליך שנשמע כמו מדע בדיוני, זה איום ונורא. אסור אסור אסור להסכים לתהליך הזה. יהלום לצערינו כבר מומחית ועברה את ייסורי ההחלטה האלו, ומזל שבעלה אמר לא!!! אתן גם יכולות להתעודד שאחרי 4 הפלות, היא הצליחה. לפעמים אנחנו מעמיסות על הגוף שלנו עוד ועוד טיפולים, עוד ועוד המצאות רפואיות שונות ומשונות. אבל לגוף יש את התהליכים שלו, אולי הוא מאותת לנו שדי. אי אפשר יותר לסבול את עומס הטיפולים המסוכנים. תחשבו על כך שכשיבוא התינוק הוא צריך הורים בריאים ומתפקדים לשנים ארוכות. אם הפתרון של ד"ר כרפ הוא כל כך קיצוני ובעל השלכות כה חמורות לכל מהלך חיי האשה, אסור לקחת אותו. קטונטי, אין לי נסיון בהפלות חוזרות. אבל אנא, שיקלו שוב לפני שאתן נכנסות לתהליך ערבוב הדמים שלעולם לא תהיה ממנו דרך חזרה.

למעלה