מרסילון

orzr

New member
מרסילון

אני כבר כמה חודשים לוקחת מרסילון, ועכשיו בדיוק התחלתי את השבוע השלישי. רק עכשיו גיליתי, שבמקום להתחיל עם הגלולה של היום הנכון, התחלתי עם גלולה של יום לפני... (אני תמיד מתחילה ביום שישי, עם הגלולה של שישי, ועכשיו, שבועיים אח"כ, גיליתי שהתחלתי ביום שישי עם הגלולה של חמישי....) איך אני ממשיכה מפה?

א פרח

New member
פשוט תמשיכי לקחת רגיל

היום שרשום על החפיסה נועד רק כדי שיהיה לך קל לעכוב ולהיות בטוחה שלא שכחת גלולה. כל הגלולות בחפיסה מכילות את אותם החומרים בדיוק פרט לגלולות שמיועדות לכל החודש, כאלו שלוקחים גם בזמן המחזור בהן יש את אלו שמיועדות לימי המחזור ואלו שלא. בכל מיקרה המשיכי לקחת את הגחלולות רגיל כשאת יודעת שכל יום את לוקחת את זו שמסומנת בשם של היום הקודם.

daniella1980

New member
האמת שאני חשבתי שהיא התכוונה

שאתמול - יום שישי - היא לקחה גלולה, ואבוי, גילתה שהיא מסומנת כזו של יום חמישי --- משמע היא שכחה מתישהוא במהלך השבועיים האחרונים, גלולה כלשהי, בהנחה שהיא התחילה כמו שצריך. אם הכוונה שהיא פשוט התחילה בתחילת החפיסה בגלולה המסומנת כיום חמישי במקום שישי, אז ברור שזה בכלל לא משנה וכל הגלולות זהות (חוץ מב"מינס" שיש 4 גלולות "לא אמיתיות") והסימון הוא רק לנוחיות.

הכי טוב שתרימי טלפון לרופא שלך

אם עברו כבר שבועיים לא נראה לי שיש מה לעשות, פשוט תמשיכי כרגיל. סביר להניח שהנזק לא גדול

benzba

New member
■ היום מצאו תינוקת בחדר אשפה בחולון

האמא חשבה שגם אצלה הנזק לא גדול. לא הבינה שהריון זה או שכן או שלא.

daniella1980

New member
תינוקת בת שנה כמדומני, ומדוע

את גורס מיד כי זו האמא שנטשה? גם בידיעה כתבו שכנראה זוג נטש את התינוק. צא כבר מהמוד השוביניסטי-ניאנדרטלי-מצ'ואיסטי-פרובוקטיבי הזה, כי סקסי זה לא (אם בטעות זה מה שאתה מנסה להיות).

benzba

New member
■מה קשור מחט לתחת?

א. במקרה עקב עבודתי אני מכיר את המקרה מקרוב. ב. דיברו פה על חשש להריון בגלל טעות של אי לקיחת גלולה ביום הנכון. ורציתי להתריע בפני תוצאות לא רצויות, לכן הבאתי את המקרה כדוגמה. ג. את סתם מנסה להוציא אותי משלוותי, לא תצליחי. לא עכשיו בכל אופן כי אני אחרי זיון טוב, מקלחת, ויושב עכשיו עם קפה וסיגריה, רגוע כמו גור רוטווילר. תנסי לעצבן אותי בפעם אחרת.

daniella1980

New member
../images/Emo13.gif קשור גם קשור.

שמתי לב לא פעם ולא פעמיים לסקסיזם-שוביניזם-מצ'ואיזם-וכו' הטבוע בך עמוק מאוד - אמיתי או פוזה - לא סגורה על זה. אז כנראה שההודעה הנ"ל פשוט הייתה הקש מבחינתי, ייתכן שזה בא בהפתעה אז אני מצטערת על הפרץ (וגם על פרץ אם כבר מזכירים). לא מנסה לעצבן, פשוט יש דברים שאתה אומר שמפריעים לי כאישה, ויש בי צורך להעיר ולהאיר את תשומת ליבך כי זה נושא מאוד חשוב בעיני. גור רוטווילר זה הדבר הכי מתוק בעולם, אבל גם הוא לבסוף פותח את העיניים.

היא לא יכולה להכנס להריון אם היא

לוקחת גלולות. היא לא פיספסה יום לפי מה שהיא כתבה.

למעלה