מרמלד

מרמלד ../images/Emo46.gif

היי איפה אתההה? למה לא היית במועדון - SCENE (נראה לי שככה כותבים את זה)אתמול בלילה. חיפשתי אותך שם,ולא מצאתי אותך ~~~~~~~~~~~ מבריזן. בוש לך!!! יאללה אני זז לישון. וד"א מחר אני מתגייס.

funkbass

New member
חחחחחחחחחח

הוא ירוק הוא ירוק הא ירוק...............
בהצלחה

תודה

ירוק?~~~~~~~~~~~ בסוף הבנתי למה אתה מתכוון,אפילו זה העלה לי חיוך. ולא,זה לא מצחיק שמרמלדון הבריז לי.

MARMELAD

New member
אתה טועה יקירי

אם היינו קובעים זו הייתה הברזה מאחר ובחיים שלי לא קבעתי איתך שום דבר, ואני גם לא חושב שזה יקרה אי פעם, אז זו לא.

אתה צודק

סתם צחקתי,לא קבענו. רק רציתי לראות מה תיהיה התגובה שלך. תודה,וביי

אני מריחה כאן ריח של בקום? ../images/Emo13.gif

ב ה צ ל ח ה !!!! שמור על עצמך ונראה אותך מקסימוששששש

Yaniv-DC

New member
מממממהההההההה????

מתגייס? יואוווווו.... אמאלה...
מה הולך לעשות בצבא? ושיהייה בהצלחה...

כן...

מתגייס,ואני לא יודע מה אני אעשה שצבא. בכל מקרה אני אתגעגע אליכם לפורום הזה ולצא´ט,כל יום הייתי קורא את כל ההודעות. תודה רבה.

Yaniv-DC

New member
אוף. רגע.

אתה המתבונן מהצ´ט? המזמר להנאתו? ומה תתגעגע... אתה הרי תצא הבייתה מתישהו...

כן זה אני...

המתבונן מהצא´ט, המזמר להנאתו וגם קצת עשינו דואטים בצא´ט איזה פעם אחת. גם אם אני אצא מתישהו אני עדין אתגעגע,וגם אם אני אצא אני לא בטוח שיהיה לי הרבה זמן על האינטרנט מכיוון שהמשפחה כאן דתיים,לא יודע אולי אני אדליק בכל זאות.
המתבונן

Gefen

New member
אני חייבת לציין...

שיחסית למתבונן..יש לך הרבה מאוד מה לאמר..
ולזמר... בכל מקרה שיהיה לך גיוס קל ו
גפן

Yaniv-DC

New member
ואם אתה נופל

בשבטה, אז... תנחומי. אני אוכל רק לספק כתף לבכות עליה...

גפן,יניב,בן.

גפן תודה. בן,יניב תודה גם לכם. שבטה?אחי משרת שם זה בדרום הוא בתותחנים ואני יודע על מה אתה מדבר. לא נראה לי שאני שם (לפחות ככה אמרו לי ) אבל בכל מקרה יניב ההצעה עדין בתוקף?
שומע את השיר של אריק אינשטיין - שיר של אחרי המלחמה.(שיר נחמד)

fantom

New member
ואם אתה נופל....../images/Emo47.gif

בטיס אז אני די מרחם עליך שנתיים של לחץ ואכזבות לתת 200 אחוז ממך ולפעמים זה לא מספיק קורס די מדכא ותחרותי אבל בסוף במסדר הכנפיים זה חוויה מיוחדת שהכל שווה אבל תחשוב ....שנתיים??????????? יאללה עברנו את פרעה נעבור גם את זה (אולי)

נראה לי ש...

טיס,מבקשים להיות בטיס. בעצם אני לא יודע איך זה. איך נכנסים לטיס המקובל פנטום?

fantom

New member
את האמת , אתה צודק../images/Emo47.gif

לקורס טיס מתנדבים אף על פי שלפעמים על פי הכישורים של החייל הוא יכול לקבל זימון לפני הגיוס אבל זה לא חובה. ואז עוברים מבדקים די מפרכים וזה כולל את הפסיכולוג המפורסם ואם עברת את הכל אזי אתה עובר גיבוש קשה ורק בסוף אחרי תלאות רבות אתה נכנס לקורס שגם זה לא בטוח שתשאר שם על מסדר טילים , שמעת???

פנטום...

*אני לא ביקשתי קורס טיס -אז כנראה שאני לא שם. *לא קיבלתי זימון לפני הגיוס-אז בטוח שאני לא שם. *תגיד לי בבקשה מי זה הפסיכולוג המפרוסם? *לא שמעתי על מסדר טילים מזה? *אהההההההה ועוד משהו כמעט שכחתי,למה כל הזמן כתר?

למעלה