מרמלד...מיד לכאן !

מרמלד...מיד לכאן !

יההההה לא ידעתי שאתה אילתי לשעבר...אבל.. אני בנישה המוןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןןןן..... שבוע הבא אני שם..דבר ראשון הולכת לראות תמונות.... אני אזהה אותך? עם בגדים או בלי?...שאדע ..אתה יודע לקחת אויר לפני..להיות מוכנה
תותח..תותח אתה מה אני אגיד לך יהההההה...חתיך חתיך חתיך.

MARMELAD

New member
הנני כאן

כן, אני אילתי לשעבר... פחחח... היית מאמינה.....????? אז מה עשיתי באילת... הייתי מלצר בגרין ביץ´ אחכ" עשיתי חלק מהמענק בהילטון. הצטרפתי למועדון אנדרגראונדי מטופש בשם RESTROOM והפכתי אותו למקום הכי מגניב באילת... עשיתי שם מסיבות פורנו ודראג קווינז והאלווין וכאלו... אשכרה האילתים העצלנים התלבשו בכל פעם לפי נושא המסיבה שעשיתי.. היית מאמינה? אפילו שילמו לי כניסה ! כמובן שגם עשיתי שם מסיבות גייז שהיו אמנם זוועתיות יחסית לת"א אבל יחסית לאילת הן נחשבות הכי טובות שהיו עד אז.. אפילו שחר אלקיים אמר..! ואם הוא אומר אז הוא יודע.. הקיצר איכשהוא התחלתי לנהל את המועדון ההוא.. עזבתי בגלל "חילוקי דעות מקצועיים" חודשיים אח"כ הם פשטו רגל (לשמחתי).... זהו. אח"כ הייתי ברמן בקפה פלור תקופה ואז עזבתי את אילת. מכירה אותי??? ולגבי התמונות... הן לא שלי הן של איזה דוגמן שרק נראה כמוני. אבל בעיניי הוא לא מתקרב בכלל ליופי שלי. פחחחחחח..... יאא את נוסעת לאילת.. אולי אני אבוא עוד פעם? לא, האמת שהביקור הזה הספיק לי למאה שנה ואני בטח אסע לשם עוד פעם רק עוד איזה חודשיים ככה... ודרך אגב.. כשתהיי האילת תקפצי לרפסודה, יש שם מסיבות *נפלאות* !

יהההההה תקשיב רגע.....

עשית כל כך הרבההההההההההה ואתה כל כך צעיר...איך הספקת הכל? תראה...הרפסודה...פצצה כבר הייתי שם כמה פעמים...ושחר אלקיים.. אני מתה עליו...פעם לא ממש אהבנו אחד את השני...אבל מאז שנדלק עלי העיתונים מולאו בשמי...הוא חבר מאוד טוב שלי עכשיו
. אני הייתי מנהלת צוות בידור ברשת ישרוטל "במלך שלמה"..עד לפני שנתיים יש סיכוי שזה היה בתקופתך? שאולי אנחנו מכירים? יהההההה איזה מגניב....אתה הזכרת לי כעת נשכחות..אשכרה נוסטלגיה ברגע שאני מגיעה לאילת....חופשיייייייי סיבוב בכל מה שהזכרת... רק להזכר

MARMELAD

New member
הממממ... לא ממש בתקופתי...

אז עוד גרתי בת"א.. בתקופת הצבא ארזתי את עצמי ועברתי לת"א, אח"כ חזרתי. הגעתי לאילת בחזרה בינואר 2000 ועזבתי שוב לפני 3 חודשים. חוץ מזה, ממתי הגיל... קשור לתרגיל...????? ואם את כאן אז יאללה לצ´ט!

למעלה