מרמלד היקר

Yaniv-DC

New member
מרמלד היקר

סליחה שזה ככה על גבי הפורום, אבל תיבת המסרים במהירותה המדהימה, גורמת לי לרצות לרצוח את עצמי, וזה עלול ללכלך את השטיח. לא יפה ככה לשבות את ליבי במסנג´ר, להעלם ללא הודעה מוקדמת, ועוד להאשים את ביל גייטס. בטח לא אחרי המידע שהעברת לי אתמול, שדורש קצת יותר מפרצוף המום, כמו שאמרתי לך - רכילות זולה חביבה עלי במיוחד. מה שנותר פתוח - מאיפה אתה יודע, איך המידע הגיע, והאם מותר לי לעשות בזה שימוש עתידי? תודה מראש, יניב.

MARMELAD

New member
יניב החביב

ינעל אבוק! מה זאת ההודעה הזאת? עכשיו כולם ישאלו - רגע, על מה הוא מדבר - ואז הם ירצו גם לדעת - ואז מישהו מאיתנו יישבר - ואז מישהו יגלה את הרכילות המדהימה הזאת - ואז כולם יגלו - ואז הבנאדם שדיברנו עליו גם ישמע על זה - ואז הוא נורא יתעצבן - ואז הוא יריב איתנו - ואז הוא יעזוב את תפוז - ואז יגרשו אותנו מתפוז על המעשה הרע - ואז יסגרו את הפורומים שלנו בתור עונש - ואז? מה יהיה? והכל בגלל שאין לך כוח לכתוב לי הודעה בתפוז חפוז. צ צ צ

Yaniv-DC

New member
לא זה בסדר.

אני סומך על חברי הפורום שיגלו הבנה, ינהגו באיפוק, ולא יטרידו אותנו בשאלות על מה החדשה המדהימה הזאת, במי מדובר, ולכן שאר התרחיש לא יתקיים, למרות שהמידע הרגיש אכן לוהט ומדהים ומסוגל להכניס לשוק כל אדם ממוצע שיש לו יד ורגל ברזי הוירטואליה. צ צ צ גם לך, בצירוף חג אורים שמח.

אלי פלס

New member
לא. זה לא בסדר.

מליוני אנשים כאן יושבים ובולעים את רוקם בתאווה לדעת מי הוא נשוא הרכילות... לא יפה. לא מספרים סודות בחברה. סתם. כן מספרים סודות בחברה אבל אז משתפים את כולם...

למעלה