מרמור

מרמור

היה לי יום ממש קשה היום.. אנשים שמבטיחים הבטחות ולא מקיימים אותן זה דבר מעצבן שהורס את היום. חוץ מזה רציתי לספר שכשהייתי יותר קטנה היו לי כאבי בטן והרופאה שלי נתנה לי משככי כאבים וזה הפסיק ממזמן, אבל עכשיו בזמן האחרון הכאבים חזרו- זה קשור איכשהו ללופוס? או שזה סתם? בקשר למפגש אני לא אוכל להגיע בתאריך הזה אז אולי במפגש הבא..

ל3

New member
לנסיכה

מצטערת לשמוע על האכזבות. אם יש משהו שאני שונאת זה שאנשים לא מקיימים את ההבטחות שלהם וזה קורה. מקווה שמחר יהיה לך יום יותר קל. לגבי כאבי הבטן זה יכול להיות מהרבה סיבות- איפה זה ממוקם ? מתי זה מופיע? האם יש גם כאבים בעת מתן שתן? צריבה? יש הרבה שאלות וצריך לבדוק את הנושא תרגישי טוב שירי

...

זה ממוקם באזור הבטן התחתונה וזה מופיע בלי שום סיבה שנראת לעין וככה זה גם נעלם.. (אני מעדיפה לא להשתמש במשככי כאבים רק אם אני ממש חייבת).

../images/Emo47.gifלנסיכה

אני מצטערת לשמוע שעבר עלייך יום קשה- אני מקווה שזה ילך וישתפר לקראת סוף השבוע
אנשים שלא מקיימים הבטחות יש בהמונים אני חושבת שבעצם המילה הבטחה יש כבר פוטנצאיל אדיר לאכזבות בהמשך... ובכל זאת אנחנו מרבים להבטיח ולעיתים חלק מאיתנו גם מקיים ובגדול אני לא ממש יודעת במה מדובר ומי הבטיח לך, מה נסיכה, ולא עמד בהבטחתו אבל מאכזב זה בטוח ואני מבינה אותך מאוד לגבי כאבי הבטן אני מצטרפת לדעתה של שירי יש לבדוק את הנושא כי זה יכול לנבוע כתוצאה מגורמים רבים או משילוב של גורמים מסוימים שלך פיית השוקו

ל3

New member
כאבים בבטן תחתונה

יכולים להעיד על זיהום בדרכי השתן ולכן שווה לעשות בדיקת שתן לכללית ולתרבית. רצוי גם לשלול גורם גניקולוגי תרגישי טוב שירי

כנראה שהתקווה שלך עובדת../images/Emo13.gif

היום היה לי יום ממש טוב. נסעתי לים עם חניכים שלי והיה ממש כיף (ברור שנסענו אחרי הצהריים אז גם השמש לא הפריעה יותר מדי). אני אוהבת ים בייחוד אחרי השקיעה הוא יוצר מן אווירה רגועה וכיפית כזאת

כיף לשמוע! ../images/Emo140.gif

ספרי קצת על ההדרכה- איזה גיל? איזו תנועה?? כמה שנים את כבר מדריכה? חשבת על ש"ש דרך התנועה?

אז ככה...

אני מדריכה כבר שנה שניה. שנה שעברה הדרכתי כיתות ה' מקסימים והשנה אני הדרכתי ועדיין מדריכה עד סוף החופש הגדול כיתות ח' שהם ממש מגניבים ובוגרים. אני בנוער העובד והלומד, קן מזכרת בתיה. האמת שחשבתי על ש"ש דרך התנועה אבל יש לי עוד שנה (אני עכשיו עולה לי"ב וצריך להחליט רק באמצע שנה הבאה). חשבתי על זה כי זה גם משהו שאני מאמינה בו וגם כי גם ככה אני רוצה להתנדב לצה"ל כי קיבלתי פטור אז אולי אני יוכל גם להיות עם החברים מהגרעין שיהיו איתי בש"ש (כי אחרי הש"ש מתגייסים היחד לעוד שנה של שירות בצבא)..

זה גם מה שאני עשיתי בזמנו

כמו שכבר כתבת, אבל קחי בחשבון שזה לא מוכר לכל מיני גופים מעצבנים...אבל בהחלט יותר מספק. אז מה קורה איתך בקיץ?? יש טיולים? בגלל זה תעדרי מהמפגש?(אני רוצה שתבואי...פליייייז)

יש קצת כן..

הקיץ הזה התחיל הצורה מאוד אינטנסיבית. הקייצת שזאת הקייטנה של הנוער העובד התחילה ואני בתור המפקדת קייצת (תפקיד מכובד ביותר) לוקחת חלק בכל יום מה שאומר שבשבועות האחרונים ובשבוע הקרוב לא היה לי כ"כ זמן. בנוסף כל השנה הדרכתי כיתות ח' ולהם יש פעילות משלהם בחופש שנקראת קיץ XL שמוסיפה לי פעילות כשאין קייצת.. ביום שלישי הבא ב31/7 אני יוצאת עם הח'ניקים לסמינר של יומיים שנקרא חייצת והוא סמינר כניסה שלהם לשכבה הבוגרת בקן (סמינר ראשון שלהם וממש מרגש..) ביום שבת ה4/8 יש טיול מים שזה טיול של 4 ימים (עם הח'ניקים) בצפון במסלולי מים מגניבים ממש. ב8/8 יש לי סמינר מש"צים שזה בעצם מה שאני יעשה שנה הבאה- אני אלווה מדריכים ויעזור להם בהדרכה שלהם ובגלל הסמינר הזה אני לא אוכל להגיע למפגש כי הוא עד ה11/8 אז אולי בפעם אחרת. חוץ מזה יש עוד רפסודיה ב19/8 עד ה22/8 ששם אנחנו בונים כל הגרעין רפסודה וחוצים את הכנרת.. חופש עמוס

למעלה