מרלברו ירוק

מרלברו ירוק

לפני כמה ימים מישהו כאן השתמש במושג ``מלברו ירוק`` ולומר לכם את האמת המושג הזה פשוט הדליק אותי. כל כך הגניב אותי עד שהתחלתי לספר אותו לחברים שלי. והם הילדודס האלה שיש להם מושג על סמים כמו שלי יש על קריזות של נשים התחיל להגיד לי משהו כמו-``זה לא כזה מושג יפה, ובטח משתמשים בו כאלה שלא לוקחים סמים`` האמת זה לא כזה מעניין. פשוט כזה מושג מעניין. ומדליק. ופצצות לגבות. יש לכם עוד מילות מוזרים כגון אלו? תכתבו את הסלנג שלכם, אפילו אם הוא נשמע לכם ארצי. איכפת לי. -אל גור לשלטון-

מתח

New member
ביטויים שלי

אני השתמשתי בביטויים: ``להכנס למאטריקס`` כשזה העישון עצמו, או ``גלולה אדומה`` כשזה החומר עצמו, או ``ללכת להופעה`` ו``כרטיסים``, כשהשני היה הדבר שהשתמשנו בו. ``כרטיסים טובים, שורה ראשונה``, ``אחלה הופעה תהייה היום``. וכו`.

e-shfiyut

New member
יש לי ביטוי אחד...

והוא דיי דבילי... ואני מתנצלת מראש שאני לא מסוממת... בקיצור הביטוי הוא (ואני יודעת שזה נשמע דבילי) ``שוגי``... הכל התחיל במבחן בהסטוריה (בכלל לא בבי``ס שלי אבל לא משנה)... בקיצור עזרא ונחמייה הם שוגים בניזונות.... תחשבו על זה... אפשר להשתמש בזה לכל מטרה... איזה יום שוגי... איזה שוגי אתה... זה יכול להיות שלילי וחיובי כאחד... אבל אני אהבתי את זה ואם אתם לא אוהבים אז... אמ... תתפטרו!!! לירן (-;

flower..

New member
לא בדיוק שלי, אבל..

לאחותי היה ביטוי פעם, חרנגשט. היא הייתה אומרת את זה כל הזמן, אני חושבת שהיא ממש אהבה את זה. חרנגשט ומינג מינג.

למעלה