מרכיבים זהים

מרכיבים זהים

האם שמתם לב שהעולם מחולק לקבוצות של אנשים בעלי מרכיבים זהים... יצא לי להיתקל בתופעה מספר פעמים, פגשתי אנשים הדומים מאוד חיצונית לאנשים שכבר היכרתי ובאופן פילאי היו להם גם מרכיבי אופי זהים, שלא לדבר על אותם אנרגיות או אותה תחושה בקירבת אותו אדם. והמדהים הוא שכל אחד נוצר ע``י זוג הורים שונה עם מרכיבי אופי שונים ובכל זאת קימת מין החלטה גורלית עליונה המשיכת את אותו אחד לקבוצה המסוימת. נדמה שהעולם מחולק לקבוצות של אנשים בעלי נתוני יסוד זהים ובתוך כל קבוצה האנשים נמצאים בכל מיני רמות התפתחות שונות. מין הסתם, כל האנשים השיכים לקבוצה מסוימת סובלים מאותם הבעיות ברמה כזאת או אחרת ונדמה שבראשם ניצב המאסטר(זה שהצליח להתגבר ולהתעלות). האנשים השיכים לאותה קבוצה מפוזרים בעולם ומידי פעם נפגשים במקרה או לא במקרה, מעבירים מידע חיוני להתפתחות הדדית, במודע או לא במודע וממשיכים הלאה. אפשר להמשיך ולפתח את זה אך לא הלאה אותכם יותר מידי... באהבה, רואה בכוכבים.

לא יאומן כי יסופר....

האסוציאציה שלך מצאה חן בעיני...... בכל זאת, הדימיון עליו אני מדבר לא שייך לעולם האסטרולוגי, מדובר בשני אנשים שמזלם האסטרולוגי שונה כל אחד מגיע מבית אחר, הורים אחרים וחינוך אחר ולמרות זאת מאוד דומים חיצונית ופנימית גוון הקול שלהם זהה, הדיקציה דומה, שפת הגוף, ההליכה, סגנון לבוש ואפילו האסטמה... כן כן לא יאומן... בעוד אני כותב ניזכרתי שאפילו המקצוע זהה...נו מה תגידי על זה......?

אמרתי כבר, למעלה... H-)

התגובה הראשונה הזו אליך, הייתה מה``בטן``. אחר כך, הגבתי למה שאמרה דארמה - וזה דומה למה שאתה אומר כאן. זה באמת ממש מעניין. האינטואיציה שלי אומרת - ``נשמות תאומות``.. ...לא דוחה על הסף את הדרך שלך להסביר את זה, אבל גם לא ``מקבלת בעיניים עצומות``... עדיין מהורהרת לגבי זה... ואגב האסטמה - דווקא מחלה זו - אפילו יותר מאחרות - כבר זכתה להכרה כמחלה שמקורה במצב נפשי. (לדעתי כל המחלות, שאינן גנטיות מולדות, מתחילות ככה...) ובכל זאת, (קצת לשם איזון..) - אין שני אנשים עם אותן טביעות אצבעות! ויש עוד כל כך הרבה מה להגיד... :)

ריקמה אורגנית

הרעיון שבדימיון בין כל האנשים המשתיכים לקבוצה מסוימת הוא לאו דווקא בדימיון פיסי, ברור לי שאין שני אנשים עם אותן טביעות אצבעות(בדיוק כמו שאין שתי טיפות טל זהות), כל אדם הוא עולם ומלואו כל אחד מיוחד ושונה ולכל אחד תפקיד יחודי בקבוצה אליה הוא משתייך. כל קבוצה היא כמו ריקמה אורגנית בעלת מהות אחת וברגע שכול האנשים המשתיכים לקבוצה מסוימת מגיעים לדרגה העליונה אזי מטרת הקבוצה ויעודה מתגשמים. אנחנו מסוגלים ללמוד ולהתפתח בעזרת הרבה סוגים של אנשים מכל מיני קבוצות בעלי מהויות שונות, אך הלימוד מהאנשים המשתיכים לקבוצה שלנו הוא המהיר מכולם. דווקא בגלל הכימיה הבסיסית ההבנה מואצת, מבט אחד או אפילו נוכחות של אדם כזה יכולים לחסוך הרבה קריאה או התבוננות פנימית וחיצונית. כמובן שההבנה תלויה ברמת ההתפתחות האישית של כל אחד ואחד, ברצון ללמוד ולגדול. וכמו שכבר אמרתי בכל קבוצה יש אנשים ברמות שונות המסודרים במין ספירלה שהקצה הפנימי שלה הוא הגרעין והוא בדרגת ההתפתחות הגבוה ביותר. אני מסכים איתך בקשר לאסטמה, אני מאמין שאין הפרדה בין הגוף הפיסי לבין הנפש או הרוח או המחשבות שלנו. לכל מחשבה, אפילו הקטנה ביותר והשולית ביותר, השפעה ישירה על גופנו ועל הסביבה שלנו... באהבה, רואה בכוכבים.

נכון! ... :cool:

שני משפטים שקראתי בהודעתך גרמו לי לחייך יוך רחב... ``הלימוד מהאנשים המשתיכים לקבוצה שלנו הוא המהיר מכולם`` ו.. עם ``הכימיה הבסיסית ההבנה מואצת, מבט אחד או אפילו נוכחות של אדם כזה יכולים לחסוך הרבה קריאה או התבוננות פנימית וחיצונית``... זה כל כך נכון.. אנחנו תמיד נמשכים לאותם אלו שהכמיה הבסיסית איתם ``עובדת`` - וזה לא רק עוד סתם ביטוי: יש דבר כזה באמת! זה נקרא ``פרומונים``. בניגוד להורמונים - המופרשים מאיבר אחד ונקלטים באיבר אחר ליצירת תגובה - הפרומונים הינן מולקולות קטנות המופרשות מגוף אחד ונקלטות בגוף אחר ליצירת תגובה. הפרומונים המפורסמים ביותר הם בחרקים. (שביל הנמלים המוכר נוצר כתוצאה מהפרשת פרומוני ``שביל``.) פרומונים נוספיםן שאנחנו נתקלים בהם הם בכלבים: הכלבה המיוחמת מפרישה אותם,והזכר אינו יכול להתנגד לצו הפרומונים הנקלטים באפו.... וגם באדם יש פרומונים! (הוכח ונחקר לגבי כמה מהם!) (מוגדר כריח, שלרוב איננו מודעים לכך שאנחנו מריחים אותו כלל) ואנחנו יכולים להגיב היטב...(;-) ) לאותם אלו שמערכת הקולטנים שלנו מתואמת לסוג המולקולות, שהם מפרישים.... משום כך, הרבה פעמים יש בעיות בפגישות עיוורות, אפילו אם הן נעשו אחרי הכרות ממושכת באמצעי תקשורת אחרים ואפילו עם תמונות... (מה שנפוץ כל כך בעידן האינטרנט...) אז.. לחיי הכימיה... -וכן, אנחנו באמת קבוצות קבוצות של ``דומים`` .... ומסכימה איתך גם עם התובנה שלכל מחשבה יש השפעה - למחשבות יש כוח! משתדלת לגעת.., באהבה.

על ריחות ובישומים....

לריח השפעה גדולה על המשיכה שלנו אל המין השני וכמובן שגם אל המין שלנו, מסכים איתך... לא תמונה, לא מילים(במיכתב או פורום) ובטוח שלא קול(...נגיד טלפון) יסגירו את האמת הפנימית של אותו אדם. ...אפילו לא וידאו, אפשר בקלות לשחק איזה דמות לא מיצגת... יש לחוות את האדם מולך במלוא הוויתו, לעקוב אחרי שפת גופו במיוחד בסיטואציות לא מתוכננות מראש, לעקוב אחרי מבטו-אופן המבט תנועת האישונים מיצמוצים... להקשיב לשפה שלו ולהלך מחשבתו כשהוא ספונטני וזורם, לשים לב ליכולת האילתור... וכמובן, חוץ מהריח הלא מודע-הפרומונים(אגב, פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה היה לי את הידע אך לא את השם...תודה) יש את הריח המודע והוא חשוב ביותר, יש אנשים שבקבוקים של בושם לא יצליחו להסתיר את ריחם הרע שלאו דווקא נובע מהיגינה אלא ממקומות עמוקים יותר, חשוכים יותר, מעמקי הנשמה. הבל פה רע למשל יכול להעיד על בעיות לא קטנות בכיבה(כמו בעיקול למשל שגם לזה יש את ההשלכות שלא אך נעזוב את זה לעת עתה...) והוא יכול להעיד על מחשבות לא נקיות בקירבו של אותו אדם על אף חיצוניותו התמימה והמיופיפת. ובכן ידידי ממחר תתקרבו קצת יותר אל האנשים סביבכם, שחררו עצמכם מדעות קדומות ומכל מיני פירסומות ותנו לאינטואיצית האף להוביל אותכם אל אלה שמחשבותיהם מפיצות סביבם את אותו הריח שמביא את החשק אפילו לנגוס...:) באהבה, רואה בכוכבים.(בניחוח שושנים...:)...)

darma

New member
אנשים דומים

מה שסיפרת מזכיר לי שיש זוגות שלא ברור מה הקשר בינהם. אבל יש זוגות שדומים אחד לשני בצורה מדהימה כאילו הם אחים. אבל הדבר שהכי מסקרן אותי אם אני פוגשת משהו שברור לי כשמש שלא פגשתי אותו בחיים האלה אבל מוכר מאד מאד. שמעתי פעם שאולי הכרתי אותו טוב בגלגול הקודם. מה יש לך או לאחרים להגיד בקשר לזה. דארמה

היי, דארמה,

מעניין, גם אני הבחנתי בתופעה של זוגות דומים. אבל הייתי רוצה לעשות כאן אבחנה בין זוגות שהפכו דומים עם השנים לבין כאלו שמראש דומים... קורה הרבה, שאנשים שחיים זמן רב יחד.. מקבלים את אותן העוויות בפנים, את אותם קמטים... את אותן אינטונציות.. וכך הם משדרים, בלי משים, משהו שנראה כאילו הם מאוד דומים. אבל יש גם מקרים שבני זוג שרק נפגשו - נראים דומים להפתיע. זה קרה אצלנו במשפחה: האחיינית שלי הביאה יום אחד את חברה החדש הבייתה... ו.. נדהמנו! הוא נראה כמו אחיה התאום! מבט חטוף בצמד והתבהרות פנימית הבליחה בתודעה שלי: ``זה זה``... ואכן.. הזמנים שעברו מאז אומרים כך... ולגבי מישהו שפוגשים ומרגישים שהוא מאוד מאוד מוכר... - לפי דעתי זה מישהו ש``משדר`` על אותו גל... ויברציות דומות... בדרך כלל מסתדרים טוב עם מישהו כזה... :cool:

על שכנים וגילגולים.......

יש סברה שכל מי שנמצא בקירבתך היה לו תפקיד מסוים בחייך הקודמים. יש המחפשים נקמה יש המחפשים את הדרכים לעזור לך או להודות לך בתמורה למעשייך בגילגול קודם וכו`. בדח``כ כלל התהליך מבוצע ללא הבנה או מודעת, התחושות שמלוות את אותו אדם הם תחושות של צורך לעזור (למשל) לאותו אחד שעזר לו בגילגול הקודם או לסגור מעגל לא פתור. גם אלה הבאים לנקום, לדעתי באים בשביל לגרום לנו להבין ולהתעלות ולא מתוך יצר שלילי... לפעמים נכנסות לחיינו דמויות מעיקות המקשות עלינו וגורמות לנו לתקן מעשים שלילים מגילגולים קודמים... בכל מקרה, עלינו לגלות את האהבה חסרת הגבולות שבתוכנו, את הסבלנות והחמלה...או אז התיקון יהיה קל יותר. באהבה, שלמה המלך בגילגול הקודם:) רואה בכוכבים היום.

למעלה