מרכז AIT בלונדון + תביעת סיעוד

אלמוני84

New member
מרכז AIT בלונדון + תביעת סיעוד

(שלום לכולם,

הילד שלי אובחן כאוטיסט בגיל שנה ו 8 חודשים מאז אני עושה כמיטב יכולתי לקדם אותו: קלינאית תקשורת,מרפא בעיסוק,טיפול במים,סוסים. וכמובן גן תקשורת.
כעת הוא בגיל 4.5 ועדיין לא מדבר.
הלכתי לראות את תא הלחץ באסף הרופא אבל הסיכונים גבוהים מידי לעומת ההצלחה אם בכלל.(איך הרופא אמר לי הוא מעדיף לא לטפל בילד בכלל)
שאלתי היא האם מישהו מכיר או טיפל בילדו במרכז AIT בלונדון . נקרא גם THE SOUND LEARNONG CENTERE.
קיבלתי מהמרכז את המידע הראשוני אבל אני רוצה לדעת יותר.

כמו כן שאלה נוספת היא לגבי תביעת סיעוד דרך מכבי זהב שהילד מבוטח מלידתו , אמרו לי שאני יכול לתבוע , מישהו תבע והצליח ?

אשמח לתגובתכם .
תודה

TikvaBonneh

New member
לגבי תביעת סיעוד במכבי

כן, אני מכירה מקרה שתבעו והצליחו. אבל האבא הוא עו"ד בעצמו, זה לא חכמה.
מכירה גם הרבה מקרים שקיבלו סרוב ונעזרו בעו"ד, ואז הצליחו.
עו"ד אמנון פיראן הוא ה עורך דין שעוסק בייצוג לביטוח סיעודי של ילדים אוטיסטים או עם בעיות חריגות. עבד שנים רבות בחברת ביטוח גדולה בישראל ומכיר את העניינים מלפני ולפנים. הטלפון שלו : 0544534903 . מומלץ בחום
אני מצרפת לך את הטפסים.
בהצלחה.

Ronronit1

New member
אתה מתכוון לשיטת ברנרד?

טיפלתי בבן שלי ב AIT בחרונינגן הולנד, אני מכירה עוד כמה ילדים שעברו את הטיפול,הטיפול משפיע קצת אחרת על כל ילד, לילד שלי זה מאוד עזר לוויסות, להבעה עצמית, לתקשורת, הבנה חברתית ובכלל הבנת הוראות. פחות לשפה. לפני הטיפול היו לילד המון התפרצויות והוא היה מאוד מקובע, אחרי הטיפול הוא הפך לילד הרבה יותר רגוע, כמעט בלי התפרצויות והוא הרבה יותר גמיש ופחות מקובע. חשוב מאוד לפני הטיפול לעשות בדיקה לרגישות לגלוטן ולקזאין, ולהתחיל בדיאטה כמה שבועות לפני הטיפול,במיוחד אם יש רגישות לגלוטן. אנחנו קיבלנו ערכה לבדיקה דרך המטפלת בAIT .
לפני שעשינו את הטיפול הזה, עשינו טיפול בטומאטיס, במרכז אטלנטיס בבלגיה, יש להם שם המון ניסיון עם ילדי הספקטרום ובכלליש להם שנים של נסיון, בטיפול שם ממש הקפיץ ללידשלי את השפה. לא היה לו צורך יותר בקלינאית תקשורת, הוא דובר שתי שפות כששפה אחת ברמה גבוהה והשפה השניה ברמה ממוצעת, שפה שלישית הוא מבין. בכלל, בטיפולים באטלאנטיס כל ההתפתחות שלו קבלה תאוצה משמעותית.

Ronronit1

New member
עד כמה שאני יודעת, AIT מאוד עוזר

לילדים שרגישים לרעשים. ככל שהילד יותר רגיש לרעש, ככה השיטה יותר יעילה, ככל שהילד צעיר ( לא מטפלים לפני גיל שלוש) ככה השיטה תעבוד יותר.
בכל מקרה, תוצאות מלאות רואים אחרי שלושה חודשים בערך.

למעלה