מרכז תמיכה

מרכז תמיכה

עלה במוחי רעיון פרוע.. כל יום כמעט יש לנו גרוש או גרושה חדשים שנכנסים לפורום. בתור עאלה שעברו את החוויה ויש להם נסיון.. אני מציע שניתן תמיכה למצטרפים החדשים. התפקיד יהיה בסבב.ובהתאם לקרבה אל הפציינט הראשון. מה דעתכם?

הלו הלו זה התמיכה שלך לא שלי ../images/Emo46.gif

חוץ מזה זה לא נשמע טוב בר = הרבה מרובה בגוזי = פלוצים אז תחשוב טוב ,,,,,,,,

malka3

New member
אתה

מציע תומך כונן במקום וועדת קבלה ?
ואם נברך בברכת ברוכים הבאים שלא לפי הסבב זה ימחק או ישאר ?

אגיד לכם מה נעשה

נחלק את חברי הפורום לפי ההתמחות שלהם. נמיין את הבאים החדשים לפי קריטריונים. ואז נשדך לכל אחת/ד את התומך הצמוד.

יערית

New member
דעתי

שאתה לוקח את הדברים ברצינות רבה ,יישר כוח! {ואני חשבתי שהתמיכה פה היא מעבר למצופה לפעמים,גם ללא צבעים,או קירבה אישית..כולם אלופים כאן בלהיתגרש}

יערית..יש מומחים לכל תחום

אנו נקים חדרי שיחות ווירטואליים.. לכל חדר יהיה אחראי שמומחה בתחום. ועמדת מודיעין. ןכך הכל יתנהל בצורה חלקה ויעילה

יערית

New member
כבר אמרתי לך

להרצל היה חזון למרתין לוטר קינג היה גם חזון כל אחד מהם הגשים את חזונו{גם אם לא בחייו} אז למה שלאגוזי לא יהיה חזון? I Have A Dream

יערית

New member
אני יודעת

לא צינית איתך,מנסה קלהכניס קצת פרופורציות אולי.

יערית..

זה דווקא יכול להיות נחמד.. תראי דוגמא. אייבי נכנסת לפורום ומעלה את הבעיה שלה.. ישר מתנפלים עליה מכל הכיוונים.. כל אחד בדרכו..בציניות שלו..בהשתתפות בכאב.. כל אחד בדרכו מנסה להבין מה עובר עליה ואיך לעזור לה. במקביל ..סוף עונה גם מספרת על הבעיה שלה..וגם לה מגיבים בצורה ספורדית על הנושא. במקום זאת אני מציע שיהיה מודיעין.. המודיעין יאבחן את הבעיה.. ויביר מסר לאחד החברים לטפל בנושא..

אז אולי בתור תומך פוטנציאלי ../images/Emo3.gif

שמישהו פה יסביר לי איך נכנסים לצ'ט של הפורום. אני כל הזמן מגיעה לחלון כזה עם כל מיני חדרים- חלקם ראויים וחלקם פחות וחלקם הרבה הרבה פחות... ולא הולך לי אז שמישהו מתחום התמחות השייך להיי טק אולי יצליח להסביר לי

למעלה