מרכז תיווך

לנשום2

New member
מרכז תיווך

הי בנות, חשוב לי לשמוע את דעתכן/חוויתכן. אנחנו תודה לאל מחר לקראת החזרה. מה שמעצבן זה שהפונדקאית סיפרה למרכז תיווך שהתחלנו בטיפול והם אפילו לא התקשרו להתעניין ולשאול איך מתקדם, איך התקשורת עם הפונדקאית. ..זה נורא מאכזב שברגע שהם קיבלו את כל כספם הם ״נעלמו״ .המינימום שציפיתי זה שיתקשרו לאחל בהצלחה. נכון שזה שטויות וגם לא חשוב אבל סתם מאכזב. הכי חשוב שמחר יצליח לנו והריון יקלט. אמן!!!

richel1

New member
הכי חשוב שיהיה בהצלחה!

ובאשר למרכז התיווך, אולי הם לא רוצים להפריע? תלוי בקשר בינכם..
לי היה מאוד חשוב וגם הבהרתי זאת למרכז שאם יהיה לנו משהו לספר אנחנו ניצור קשר, לא התאימה לי ההתעניינות למרות שידעתי שהם ישמחו מאוד לשמוע על כל התקדמות.. גם שהפונדקאית שלנו נקלטה לא יצרנו קשר על ההתחלה.
אם בא לך לשתף את יכולה להרים טלפון ולעדכן אני בטוחה שהם ישמחו ויבינו שחשובה לך ההתקשרות ביניכם.
ושוב שיהיה המון המון

בד

New member
עם כל הכבוד למרכז (ויש כבוד)

בסופו של דבר תפקידם די הסתיים לאחר ״השידוך״ אלא אם באמת יש משברים חו״ח או רצון מפורש לסיוע. אני מקווה שלא תזדקקו למרכז. אם כן דעי לך שרובם באמת שם. מחזיק אצבעות ובהצלחה

בד

New member
עם כל הכבוד למרכז (ויש כבוד)

בסופו של דבר תפקידם די הסתיים לאחר ״השידוך״ אלא אם באמת יש משברים חו״ח או רצון מפורש לסיוע. אני מקווה שלא תזדקקו למרכז. אם כן דעי לך שרובם באמת שם. מחזיק אצבעות ובהצלחה

MAMALY

New member
לא לעניין

יש מרכז כזה שעד שהם הפגישו וחתמו הם שם ואחר כך נעלמים ואם את רוצה רק לשאול - שתלמי
ויש מרכז אחר שתומך ועוזר ונמצא שם לכל דבר ועניין...

לא יודעת איפה את נמצאת

אבל תעזבי את השטויות ותתרכזי במה שבראמת חשוב - הפונדקאית השמחה, הבריאה, מערכת היחסים שלכן, התינוק שבדרך והכל יהיה בסדר!!!!

בהצלחה!!!

למעלה