רון ורדימרכז רון ורדי בראשל"צ
האם משהוא מאזור ראשל"צ יודע מדוע בשנת הלימודים הבאה בוטלו חוגי ההעשרה אחה"צ במרכז רון ורדי והועברו ליום לימודים בבוקר?
תודה להתייחסותרון ורדי
למיטב ידיעתי כבר שנתיים שאין חוגים אחר הצהריים. שני הילדים שלי הולכים לחוגי בוקר, יש כיתות שונות ל 3-5% ול 1% אך אפשר לעבור בין הכיתות אם רוצים - מבחינה חברתית - שלי עולים לכיתה ה, התחילו בגימל ואז הייתה השנה הראשונה שהחליטו להעביר את החוגים של אחר הצהריים לבוקר. אני חושבת שהם החליטו - ודי בצדק - שאין ממש הבדל תהומי בין שתי האוכלוסיות של הילדים. מידע אישי כולם מקבלים את אותם סבבים של נושאים, ולא חושבת שהיה ממש הבדל בין הכיתות השונות
רון ורדיתודה להתייחסות
האם אין לכם קושי בהשלמת החומר שנלמד באותו יום בבית הספר? יש לך בן או בת? כי הבן שלי כבר הודיע שהוא לא מתכוון להכין את השעורים שיינתנו. וזה נראה לי עול שבסופו של דבר יפול עלי(לא הכנת השעורים אלא השלמת החומר) בשנה הבאה הוא עולה לג'. לגבי פעילות הקיץ נראה מעניין מאוד הם מציינים שההרשמה היא עד 15.7.07 האם בקיץ הקודם הייתה גם פעילות?
גם אנחנו נהיה בבית הספר הזה בשנה הבאהמרכז רון ורדי בראשל"צ
האם משהוא מאזור ראשל"צ יודע מדוע בשנת הלימודים הבאה בוטלו חוגי ההעשרה אחה"צ במרכז רון ורדי והועברו ליום לימודים בבוקר?
גם אנחנו שם- אולי- בשנה הבאהגם אנחנו נהיה בבית הספר הזה בשנה הבאה
הבת שלי עולה לכיתה ג. והיא ב 2%
כן. יכול להיות שאנחנו נשלחגם אנחנו שם- אולי- בשנה הבאה
הבן שלי התקבל למרכז רון (1-2%?) מסיבות שלנו לא רצינו יום על חשבון בית הספר בדקנו אופציה לחוגים אחה"צ והאמירה היתה שאין יותר - משמועות מדובר בקושי תקציבי אבל אלו רק שמועות. בינתיים אנחנו עדיין מתלבטים.... מישהו שולח את הילד/ה לפעילות בקיץ?
אנחנו מאזור גן נחוםכן. יכול להיות שאנחנו נשלח
לפי המכתב שהם כתבו לא ברור מתי הקייטנה שלהם.. אבל היא ממש נראית מעניינת. כשנתקרב יותר לאוגוסט ניתן לה להחליט.. (כרגע היא מתחילה קייטנה אחרת) מאיפה אתם בראשון? אנו מהשכונות במערב.
גם אנחנו..גם אנחנו נהיה בבית הספר הזה בשנה הבאה
הבת שלי עולה לכיתה ג. והיא ב 2%
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.