מרכז רון ורדי בראשל"צ

מצב
הנושא נעול.

nurit110

New member
מרכז רון ורדי בראשל"צ

מרכז רון ורדי בראשל"צ
האם משהוא מאזור ראשל"צ יודע מדוע בשנת הלימודים הבאה בוטלו חוגי ההעשרה אחה"צ במרכז רון ורדי והועברו ליום לימודים בבוקר?

מגנטה1

New member
רון ורדי

מרכז רון ורדי בראשל"צ
האם משהוא מאזור ראשל"צ יודע מדוע בשנת הלימודים הבאה בוטלו חוגי ההעשרה אחה"צ במרכז רון ורדי והועברו ליום לימודים בבוקר?
רון ורדי
למיטב ידיעתי כבר שנתיים שאין חוגים אחר הצהריים. שני הילדים שלי הולכים לחוגי בוקר, יש כיתות שונות ל 3-5% ול 1% אך אפשר לעבור בין הכיתות אם רוצים - מבחינה חברתית - שלי עולים לכיתה ה, התחילו בגימל ואז הייתה השנה הראשונה שהחליטו להעביר את החוגים של אחר הצהריים לבוקר. אני חושבת שהם החליטו - ודי בצדק - שאין ממש הבדל תהומי בין שתי האוכלוסיות של הילדים. מידע אישי כולם מקבלים את אותם סבבים של נושאים, ולא חושבת שהיה ממש הבדל בין הכיתות השונות

nurit110

New member
תודה להתייחסות

רון ורדי
למיטב ידיעתי כבר שנתיים שאין חוגים אחר הצהריים. שני הילדים שלי הולכים לחוגי בוקר, יש כיתות שונות ל 3-5% ול 1% אך אפשר לעבור בין הכיתות אם רוצים - מבחינה חברתית - שלי עולים לכיתה ה, התחילו בגימל ואז הייתה השנה הראשונה שהחליטו להעביר את החוגים של אחר הצהריים לבוקר. אני חושבת שהם החליטו - ודי בצדק - שאין ממש הבדל תהומי בין שתי האוכלוסיות של הילדים. מידע אישי כולם מקבלים את אותם סבבים של נושאים, ולא חושבת שהיה ממש הבדל בין הכיתות השונות
תודה להתייחסות
האם אין לכם קושי בהשלמת החומר שנלמד באותו יום בבית הספר? יש לך בן או בת? כי הבן שלי כבר הודיע שהוא לא מתכוון להכין את השעורים שיינתנו. וזה נראה לי עול שבסופו של דבר יפול עלי(לא הכנת השעורים אלא השלמת החומר) בשנה הבאה הוא עולה לג'. לגבי פעילות הקיץ נראה מעניין מאוד הם מציינים שההרשמה היא עד 15.7.07 האם בקיץ הקודם הייתה גם פעילות?

מגנטה1

New member
רון ורדי

תודה להתייחסות
האם אין לכם קושי בהשלמת החומר שנלמד באותו יום בבית הספר? יש לך בן או בת? כי הבן שלי כבר הודיע שהוא לא מתכוון להכין את השעורים שיינתנו. וזה נראה לי עול שבסופו של דבר יפול עלי(לא הכנת השעורים אלא השלמת החומר) בשנה הבאה הוא עולה לג'. לגבי פעילות הקיץ נראה מעניין מאוד הם מציינים שההרשמה היא עד 15.7.07 האם בקיץ הקודם הייתה גם פעילות?
רון ורדי
יש לי בן ובת, שניהם בתוכנית (תאומים). השלמת החומר היא דבר שמאד תלוי במורה וגם באיזה מיקצועות נלמדים ביום השבועי. יש מורות שמאד מקפידות ואז זה די מעצבן, כי האחריות היא די על הילד וההורים. יש מורות שפחות מקפידות. אם הילד מאד מתקדם במיקצוע מסויים (למשל חשבון) ויש את אותו מקצוע ביום ההעשרה אז פשוט מדלגים על אותו מקצוע באותו יום. אצלנו בשנתיים האחרונות היתה תערובת של כל האפשרויות. מאד תלוי גם כמה בית הספר תומך במחוננים, עד כמה מתכננים את מערכת השעות כך שלא יפול מקצוע שנלמד פעם בשבוע דווקא ביום ההעשרה וכד'. בקו תחתון, מה שאמרנו לילדים שלנו שללכת ליום ההעשרה היא זכות, וזו אחריותם להשלים את החומר לפי דרישת המורה הספציפית שלהם. הם לא מוותרים על יום ההעשרה (יש הרבה ילדים שנושרים בגלל נושא ההשלמות) וממשיכים גם בשנה הבאה. זה לדעתי נושא שצריך שיהיה מאד ברור בינך לבין הילד ובית הספר. לא פשוט לפעמים.

קנגרi

New member
גם אנחנו נהיה בבית הספר הזה בשנה הבאה

מרכז רון ורדי בראשל"צ
הבת שלי עולה לכיתה ג. והיא ב 2%

vobadm

New member
גם אנחנו שם- אולי- בשנה הבאה

הבן שלי התקבל למרכז רון (1-2%?) מסיבות שלנו לא רצינו יום על חשבון בית הספר בדקנו אופציה לחוגים אחה"צ והאמירה היתה שאין יותר - משמועות מדובר בקושי תקציבי אבל אלו רק שמועות. בינתיים אנחנו עדיין מתלבטים.... מישהו שולח את הילד/ה לפעילות בקיץ?

קנגרi

New member
כן. יכול להיות שאנחנו נשלח

הבן שלי התקבל למרכז רון (1-2%?) מסיבות שלנו לא רצינו יום על חשבון בית הספר בדקנו אופציה לחוגים אחה"צ והאמירה היתה שאין יותר - משמועות מדובר בקושי תקציבי אבל אלו רק שמועות. בינתיים אנחנו עדיין מתלבטים.... מישהו שולח את הילד/ה לפעילות בקיץ?
לפי המכתב שהם כתבו לא ברור מתי הקייטנה שלהם.. אבל היא ממש נראית מעניינת. כשנתקרב יותר לאוגוסט ניתן לה להחליט.. (כרגע היא מתחילה קייטנה אחרת) מאיפה אתם בראשון? אנו מהשכונות במערב.

vobadm

New member
אנחנו מאזור גן נחום

לפי המכתב שהם כתבו לא ברור מתי הקייטנה שלהם.. אבל היא ממש נראית מעניינת. כשנתקרב יותר לאוגוסט ניתן לה להחליט.. (כרגע היא מתחילה קייטנה אחרת) מאיפה אתם בראשון? אנו מהשכונות במערב.
אנחנו מאזור גן נחום
הקייטנה לצעירים יותר על פי הבנתנו היא בסוף יולי- תחילת אוגוסט בניגוד לתאריכים שנכתבו על גבי התוכנייה... אנחנו עוד לא בטוחים משום שהילדון בקייטנה של מוזיאון ראשון כרגע נהנה מאד ומבקש גירויים נוספים אבל נראה לי שצריך קצת חופש..

LiatH

New member
גם אנחנו..

גם אנחנו..
הבת שלי עולה לכיתה גימל רשמתי אותה גם לשבוע העשרה בחופש (מערכות). אנחנו מבאר יעקב ואני קצת חוששת מכך שהיא תצטרך לחזור לבד במונית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה