מרכז הערכה

מיכ ל

New member
מרכז הערכה

שלום אני הולכת מחר למרכז הערכה ואני רוצה להתכונן, למישהו יש הצעות ? מישהו יודע מה שואלים שם בד"כ ? תודה

אורום

New member
כמה טיפים

הטיפ הכי שבלוני להיות את עצמך. ומעבר לזה- מרכז ההערכה מורכב משלושה חלקים- מבחנים מול שאלון- כולל טופס מילוי פרטים אישיים, שאלונים שונים של הגיון, ציורים, שאלות חשבוניות ועוד. דוגמאות לשאלונים כאלה יש בדף קישורי הפורום תחת הכותרת מכוני אבחון. חלק שני- סימולציה- שם ירצו לראות איך את מתפקדת בקבוצה- אם את קשובה, נעימה, עירנית, סבלנית ועוד. חלק שלישי- ראיון אישי עם הפסיכולוגית. פה יש את כל השאלות ה"רגילות" - מה התכונות הטובות, הרעות, ספרי על עימות שהיה לך במקום עבודה ועוד. בהצלחה- ותחזרי לספר חוויות מהמרכז

מיכ ל

New member
בסוף לא היה מרכז היה רק ראיון

לא יודעת איך היה, אמרו שיחזרו אלי, ואולי יהיה גם עוד ראיון ואולי אם יהיה מספיק אנשים עוד מרכז הערכה. אבל ביום חמישי יש לי מרכז הערכה באדם-מילוא למישרה אחרת ואני ממש לחוצה כי זו משרה ממש טובה והמרכז הערכה הזה ממש מקצועי לא כמו זה שהיה אמור להיות היום שהוא משהו פנימי של החברה יש למישהו טיפים למרכז הערכה ?

אורום

New member
אין טיפים שונים למרכז הערכה

שהוא במכון או בחברה עצמה. מי שעושה את מרכז ההערכה בחברה אלה בדר"כ פסיכולוגים/ות ממכון. לסיכום המבחנים לרוב מאוד דומים. שיהיה בהצחה ביום חמישי

למעלה