מרכז הליכוד ..

מרכז הליכוד ..

הופך למאגר הביוב של הפוליטיקה הישראלית" בעקבות החשיפה שהרעידה את המדינה ממנה עולה כי חבר מרכז הליכוד ברוך חסן דורש מאות אלפי שקלים מהנהלת אורדן בתמורה למסע שתדלנות חוצה שרים נגד ביטול פרויקט המרכבה יש לדאוג לפירוקו של מרכז הליכוד המסוכן הזה ומייד מרכז שבו יושבים 3.000 סחטנים שתפקידם הוא אחד לסחוט את שרינו חסרי החוליות שבשביל למשול ולהבחר מוכנים לעשות הכל

מה זה הקיבוצים ומר"צ למשל ?

איזה שחיתויות יש בעבודה ? בית ה"משפט" העליון ? ה"משטרה" ? התקשורת ? ה"אקדמיה" ? למעשה כל הסמול הוא מושחת.

ההבדל בין דמוקרטיה לדקטטורה

הוא שבדקטטורה יש ממסד שהוא בעל דעה אחת ונלחם נגד כל יריב פוליטי, ובדמוקרטיה הממסד אמור לעשות את הוראות הכנסת הנבחרת ע"פ חוק. בישראל, יש בחירות, יש כנסת , ועדיין הממסד כמו בדיקטטורות האפלות יש לו דעה אחת והוא נלחם ביריבים הפוליטיים. כך אנו רואים את חלקי הממסד (המושחתים כשלעצמם) נלחמים אך ורק במי שאינו שייך לתפיסת העולם האישית שלהם , לאנטרסים האישיים שלהם ושל מפלגותיהם. ישראל היא דמוקרטיה סמולנית, כלומר דמוקרטיה שבה יש מימד של דיקטטורה סמולנית הבנויה על אנטישמיות גזענית פרו-ג'נטיילית נוצרית-לבנה.

השלטון אינו קשור לממסד.

מערכת המשפט למשל, אם נסתכל עליה כעל מערכת סגורה, היא מערכת הירארכית-דיקטטורית הנשלטת ע"י ראש בית המשפט העליון. הוא אישית ממנה ומקדם אנשים ע"פ רצונו. כמובן שהוא גם שופט ע"פ רצונו. הוא איננו נתון תחת שום חוקה או חוק אלא פועל ע"פ מניעיו האישיים. ההשפעה של הבחירות ורצון העם על החלטותיו, ומכאן על מערכת המשפט כולה, היא זניחה , בין אם יש ימין או שמאל בשילטון. לא ניתן לפטר שופט בעליון יש לו קביעות לכל החיים. דוגמא ראשונה שמוכיחה שאין קשר בין הבחירות לבין הממסד.

עכשיו..

היועץ המשפטי והפרקליטה הראשית הם שני זרועות של העליון. הוא ממנה אותם קדימה לעליון או שמחליט לא למנות אותם... לשניהם יש סמכויות נרחבות שמטרתם לאפשר ליו"ר העליון להכתיב למערכת ה"מחוקקת" וה"מבצעת" מה עליהם לעשות בכל שלב. הם יכולים לנסות להתנגד, אבל ... המשטרה בהוראת הפרקליטות תרדוף אותם... מדובר בדקטטורה עם מימד נסתר של דמוקרטיה שבקושי רואים אותו. דמוקרטיה חייבת להיות הפרדת רשויות. ברגע שיש תפקיד מסויים שמי שעושה אותו יש לו קביעות לכל החיים, הוא ממנה את כולם מתחתיו ובפרט את יורשו, הוא קובע ומרחיב את סמכויותיו, הוא שולט על הרשויות האחרות ויש לו כלים נגדם, בעוד להם אין מה לעשות נגדו, מדובר בד-ק-ט-ט-ו-ר-ה לכל דבר. המדינה נשלטת גם ע"י האקדמיה והתקשורת. הפתרון הוא לצמצם את סמכויות העליון, בראש ובראשונה יש לקבוע חוק שמי שמכהן ביועץ משפטי או בתפקיד כלשהו בפרקליטות, צריך תקופת צינון של 30 שנים לפני שיוכל לכהן כשופט כלשהו במיוחד בעליון (או להגביל את תקופת הכהונה של שופטים בעליון, ואז אפשר לדבר על תקופת צינון קצרה יותר. למעשה מי שמכהן בתפקידים אלו כיום יש לאסור עליו להגיע לעליון בכלל, כי ברור שגם אחרי 30 שנים עדיין יהיו אותם אנשים בעליון). בנוסף יש לטפל בסמכויות התקשורת ולנקות את האקדמיה. כל השאר - קישקושים.

virus2

New member
שטויות וטפשות במיץ

קח סעיף כל שהוא ממה שכתבת והוכח. הרי זו עלילה לשמה.

סוהי

New member
זו לא עלילה,ואני מסכים עם הנוסח של

יעלירום...במקרה הזה.סיאוב ושחיתות מגונים בכל מקום,והאחד אינו מצדיק או "מאזן" את השני......

virus2

New member
סוהי, יש לכם החברה מהימין

פריוילגיה גדולה שאין לאנשי השמאל. אני לא נוהג לקרא את דברי השמאל ותסלח לי יעלי גם אותה איני קורא.

לא רק בכירי הסמול הם דיקטטורים

כל אנשי הסמול הם כאלו. אם מישהו אחד ב"מרכז הליכוד" כפי שהסמולנים קוראים לזה נחשד במשהו, מייד ההתנהגות הפאשיסטו-אנטישמית מבית היוצר של שולמית אלוני יוסי שריד עדנה ארבל אהרון ברק ושאר הסמולניזם, קוראת "לסגור את מרכז הליכוד". כאשר סמולנים עוברים על החוק זה מותר, בכלל לא מתייחסים לזה, גם אם הם מקבלים כספי עתק בשביל לבצע מדיניות עבור האיחוד האירופי, בוגדים במדינה תמורת כסף או קידום באקדמיות של הגויים ומה לא. הסמול הוא מושחת-אינסופית. וגם כמו הגויים אתם רוצים להטיף ? הנצרות השתלטה על מדינת ישראל. נקווה שהקב"ה יצילנו מיידי הסמולניזם , היהודים חלשים מכדי לעשות משהו נגד רוע כה מוחלט.

virus2

New member
אתה טועה ומטעה.

כל תכונות השמאל שציינת לא נכונות. גם אני מקווה שאתה לא מאמין במה שאתה כותב. אם אתה אפילו קצת חושב ככה לך ליועץ - יש לך בעיה בהבנת המציאות. לאנשי השמאל יש בעיה חמורה אחרת. הם מאמינים במערכת המשפט האזרחי והפלילי. זה האלוהים שלהם וזה הדבר הקדוש ביותר בעיניהם. הם לא יכולים לעכל שגם מערכת המשפט כושלת מסועבת ומשוחדת. ולכן כשנעצר איש שמאל לחקירה כולם נוטשים אותו לנפשו. כל מי שחשב שהוא חבר שלו נעלם ונאלם. נותנים לאיש הצבור להתמודד לבד. בימין, הפוך, נעצר בניזרי לחקירה ישר עושים כנס. כל המי ומי ממפלגתו מגוייס לעזור לשחרור. יוצרים אוירת תמיכה, אוירה משפחתית.

אנשי הסמול הם מושחתים והבעייה

שלהם שהם לא מוכנים לקבל את זה. הם אנטישמיים והם לא מוכנים לקבל את זה. הם בעלי מוסר כפול ומציגים את זה כאמת. מדובר באותו הדפוס כמו של הנוצרים חד וחלק.

virus2

New member
כל אנשי הימין מצחם נמוך.

הם בשלב אבולוציוני קדום. הערכים בהם הם מחזיקים מתקופת האבן. רק בעזרת כח הם מצליחים להזיז דברים בעולמם. הם לא מצליחים לגמור בית-ספר יסודי ונושרים בתיכון גלל אלימות וטפשות יתר. חד וחלק.

אני לא מתפלא ... הדעות שלך...

ברור שלא מדובר בציניות אלא בדעות שלך. אתה בהחלט מייצג את הסמול ותפיסותיו. אני חושב שלמעשה הסמול הוא מושחת , וצבוע באופן שהוא הופך את הפשעים שלו למותרים. הסמולן הממוצע חושב שהוא עליון על אחרים. האמת היא שהסמולנים הם כוחניים יותר מאחרים. ואת זה , כולם יודעים חוץ מאשר הם.

virus2

New member
אני מאושר שיש ביננו הסכמה אחת

והיא שהימין פרימיטיבי וטפש עוד מבית אבא. בגלל זה הימין לא יכול להבין את התנהגות ומניעי השמאל. אפילו אם ינסו להסביר לכם לאט לא תקלטו. חבל שאת חוסר יכולת ההבנה של השמאל אתם מיחסים לשחיתות, צביעות ופושע תודו שפשוט אתם לא מבינים מה קורה. חד וחלק.

למעלה