מרכז הזמנות 9014890 03

מרכז הזמנות 9014890 03

יש לי את רוב התשובות. והתחלתי להעביר מסרים עם הטיפולים. אני מצטערת שלא אוכל לעשות הכל הלילה. אנסה לסיים את המלאכה מחר. אם מישהי רק מאלו ששלחה לי כבר פרטים רוצה לדעת בדחיפות - אנא העבירו מסר. אני מאחלת למי שמנסה - שנשמע בשורות טובות. אני גם אקבל מהאיש רשימה של המטפלים שמטפלים עם המים כדי שמי שתרצה תוכל להפנות אליהם שאלות. בבקשה אל תעבירו אלי בקשות חדשות. עם כל רצוני לעזור, אני לא יכולה מעתה ועד עולם להעביר לו בקשות. מה שנעשה עד אתמול היה חד פעמי. לגבי קבוצת מחקר אעדכן אתכן - העיניין בבירור.

תמר27

New member
חסידה,

למרות שאני לא מתעניינת (כרגע) בנושא מי-ים, אני עוקבת בשבועיים האחרונים ורוצה פשוט לכתוב לך כמה נעלה המעשה שלך. הדאגה לכולן, הרצון לעזור, לגרום גם לאחרים להצליח. את כבר כאילו "לא צריכה את זה" אבל עושה בשבילנו - מארגנת מפגש, כותבת הודעות, מקפידה להקפיץ ולהזכיר, טורחת שעות במסרים האישיים, וזה בטח רק חלק אחד - החלק שאותו יכולתי לראות. אז
תשמרי על עצמך ועל העוברונצ'יק שבפנים. אוהבת ומעריכה מאד.
. תמר

הוג

New member
בהחלט המון תודה!../images/Emo24.gif

כתבתי במסר אישי וגם פה שכולן ידעו שהבחורה הזאת כתבה מסרים אישיים וענתה על כל השאלות שלי ויותר. אז באמת כל הכבוד והכי חשוב המשך הריון קל ותקין!

פּוֹנְג

New member
בלי קשר לכלום - כל הכבוד לך על הכל

על הטיפול המסור בכולנו כאן ועל הנכונות לעזור. המון תודה \ (אפילו אם אני לא מאלו שבאו בסופו של דבר
)

למעלה