מרכז הבעייה

Boombatata

New member
מרכז הבעייה

לפני יומים היה לי שיעור של"ח. בשיעור הזה אנחנו לא כל כך לומדים (כפי שאתם בטח יודעים) ויצא לנו לדבר על אקטואליה (מממממ.....). המורה שלי כמו מתנחל, עם אקדח צמוד לתחת ואגו כמו של סופרמן. הוא טוען שידינו הפלשתינאים חיים בתנאים מצויינים (אז מה אם עראפת עשיר כמו אנ´לא יודע מה...) והם סתם רוצים להרוג אותנו. ואני שואל- אם המורים שלנו לא מודעים ל"מצב" או ש"המצב" כבר גרם לנפשותיהם להתערער אז למה נותנים להם ללמד. אותו מורה דרך אגב מספר לנו כל שיעור על דרך נוראית בה הוא ראה אדם מת, וכל פעם זה מישהו אחר...

EverMan

New member
כל המורים לשל"ח ככה

אל תיקח ללב .. הבעיה היא שהמורים מעבירים את התכנים הלא נכונים ולא מציאותיים האלה לתלמידים שלהם , שעלולים באמת להאמין בהם. הדבר היחיד שצריך להאמין בו באמת זה באמ"ת !

.המוסד

New member
אפילו האמת שלך לא אמת?

הייתי רוצה לדעת מהם ראשי התבות, אבל בפעם אחרת המורה לשל"ח{ש-יעור ל-א ח-שוב} צודק חלקית, מצבם של הפלשתינים אחרי כיבוש השטחים השתפר מאוד מאוד, ולפני הסכמי אוסלו מצבם היה טוב ממצב ערביי מצרים והירדנים בקהיר אנשים גרים בבתי קברות(!!!) אבל אוסלו פגע בפלשתינים, זה בד"כ מה שקורה כשמים על אוכלוסייה מסוימת דיקטטור ששולט בכל...

EverMan

New member
אין פה שום דבר שאני לא מסכים איתו

באופן רציני במיוחד... אז אני לא אגיב על זה :) אע"פ שגם במצרים וגם בעזה חיים בפיצוץ אוכלוסין , אי אפשר להשוות מפח אל פח. אמ"ת היא הראשיי תיבות של המפלגות שמהן הוקמה המפלגה שלנו.

למעלה