מרכז הבית

רינקס

New member
מרכז הבית

דנה A שלום, מצ"ב שרטוט הבית (יותר נכון שרבוט שלי). הייתי רוצה לשאול לגבי הבעייתיות של חדר שנמצא במרכז הבית (מקווה שאני צודקת - לפי השרטוט המצ"ב). שתי הבנות שלי ישנות בחדר כזה, הגדולה: 29/5/2001 (קואה 7), הקטנה: 11/12/2005(קואה 2), לפי מה שקראתי יש עם זה בעיה. 1. איך ניתן לתקן זאת? 2. וכן, האם אני ובעלי ישנים בכיוון מתאים, אני: 14/7/1973 (קואה 6), בעלי: 18/4/1971 (קואה 2)? תודה על ההתייחסות, רינקס

רינקס

New member
מרכז הבית - תוספת

שכחתי להוסיף, שהבניין הוא פינתי, וקיר משותף עם בניין אחר רק מכיוון מזרח (מהצד של חדר שינה). הבניין על גבעה גבוהה עם נוף מרהיב, ועל כן גם חשוף לרוחות חזקות מאד מכיוון מערב. הדירה בקומה 3.5. תודה מראש, רינקס

דנה A

New member
מרכז הבית

הי רינקס, ברוכה הבאה לפורום, מדוע ישנה בעייתיות בחדר שבמרכז? אגב מרכז הבית הוא במיקום הנקודה הורודה שסימנתי לך בתמונה, במידה והשרטוט מדויק. מיקום המיטה וכיווני השינה שלכם עפי' מס' הקואה ופה צ'אי הם נכונים, אך החשיבות המכרעת הינה לכוכב ההר הממוקם בביג טאי-צ'י ובטאי-צ'י הקטן של החדר, במיקום בו כל אחד מכם ישן, עפי' מפת הבית. שבוע נפלא דנה

רינקס

New member
תודה ועוד שאלה

דנה, תודה רבה! חשבתי שיש בעייתיות ב"מרכז הבית", ומאחר וחשבתי שאיזור זה צריך להיות בד"כ פנוי, ואצלינו איזור זה נמצא בתוך חדר של הילדות, ובנוסף, יש במיקום זה ארון (תודה על מיקום של מרכז מדויק בשרטוט). כתבת ש"...החשיבות המכרעת הינה לכוכב ההר הממוקם בביג טאי-צ'י ובטאי-צ'י הקטן של החדר...", למה הכוונה בדיוק? האם המיקום של כוכב ההר בעייתי אצלינו? הדבר היחיד שאני יודעת לגבי ככוכב ההר וכוכב המים, שהם קשורים לחזית ועורף של הבית. עוד קצת פרטים לגבי הבניין: נבנה ב-1989 (אוכלס). נכנסנו לדירה בפברואר 2001. שוב, תודה רבה רינקס

דנה A

New member
מרכז

הי רינקס, האם יש לך את מפת הכוכבים של ביתך? איני יודעת מהם כוכבי ההר בחדרי השינה ולכן לא אומרת שהם בעייתיים חלילה אצלכם, ציינתי כי הכיוונים הנוכחיים של המיטות נכונים עפי' 8 האחוזות, אך מיקומם עפי' מפת הכוכבים חשובה יותר. עפי' שנת הבניה, הבנין מעידן 7. שבוע מקסים דנה

למעלה