מרכז אמריקה

עוזיג

New member
מרכז אמריקה

מישהו יודע מה העלות הממוצעת של חודש במדינות מרכז אמריקה? האם ישנן עונות מומלצות או לא מומלצות?

natyh

New member
עלות ועונות

אין עונה מומלצת ! עלות ממוצעת 600 דולר . נכון לתקופה בה הייתי שם מאד מזמן . יופי של איזור תיהנה .

עוזיג

New member
תודה

תודה אבל זה יקרה רק בעוד הרבה זמן אם בכלל.אני רק מתעניין מתוך סקרנות בעיקר ותקווה להגיע לשם בעתיד.רק עכשיו חזרתי מדרום אמריקה אבל אני מת כבר לטוס שוב.

natyh

New member
בא נעשה טיול משותף

מסע אופניים ברחבי מרכז אמריקה . חצי שנה על שני גלגלים . גווטמלה בליז הונדורס אל סלבדור ניקרגואה קוסטה ריקה פנמה ומעבר הגבול דאריין גאפ בגונגלים לקולומביה . מוצא חן בעיניך ? נתי

jeshu

New member
כשהייתי בקולומביה אמרו לי שאי אפשר לסוע יבשתית לפנמה ושצריך לקחת ספינה.לא חודע כמה זה נכון...

natyh

New member
כתוב ברור

מעבר הגבול הדאריין גאפ !!! מדובר על שבועיים בסירות קאנו בגונגלים אין מעבר יבשתי . ובין מחתרות שונות ומשונות . קשה אבל אפשר . שאל את גבי בבלי או את טוני השוודי . וכדי לסבר את האוזן בבלי גם רכב באיראן וסוריה על אופנוע . קשה אבל אפשר !!! ( ובמלים מפורשות לא לאנשים נורמלים) נתי

יש לך ביטוח "אחוריים"?

כפ פגשתי כמה שעשו... רק שצריך להיות חובב אופניים ובכושר לא רע...

עוזיג

New member
תודה

נשמע נחמד אבל החלטתי בסופו של דבר להתחיל ללמוד בשנה הבאה אז זה יצטרך להדחות למועד מאוחר יותר כרגע.תודה על ההצעה.

yayou

New member
אם זה עדיין מעניין אותך

העונה המומלצת יותר (למרות שאני מסכימה שבכל עונה אפשר לנסוע) היא העונה היבשה - כלומר פחות חם ואין גשם (בד"כ). העונה היבשה היא בין נובמבר למאי אני חושבת. לגבי התקציב, אפשר לחיות טוב ב- 200 דולר לשבוע, ואפשר לחיות סביר ב 150 דולר. פחות מזה גם אפשרי אבל קשה.

למעלה