מרכז אמריקה

• פותח הנושא 1gal
  • פורסם בתאריך

1gal

New member
מרכז אמריקה

יוצא לטייל בדצמבר הקרוב, מטייל מברזיל ועד לארה"ב השאלה שלי כמה פחות או יותר עליי להקציב לחודש ימים בקוסטה ריקה, פנמה גווטאמלה? ושאר המדינות במרכז אמריקה, הונדורס בליז ניקרגוואה.. לגבי דרום אמריקה כבר הייתי אז אין לי בעיה של תכנון תקציב אני יודע כמה פחות או יותר אבל לגבי מרכז אמריקה אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לתקצב פחות או יותר לפי יוקרת המחייה בארצות. תודה.

shima

New member
לא הבנתי את השאלה?

קוסטה ריקה יקרה יחסית לכיס התרמילאי. (לילה בחדר משותף- 10 דולר, כל האטרקציות נמכרות בדולרים. ארוחה: 5-3 דולר) גוואטמלה- זולה ( לינה בחדר משותף כ30 קצאל, חדר פרטי 50 קצאל, ארוחות בזיל הזול, צ'יקן באסים בזול, שאטלים ממקום למקום יקרים) 7.6 קצאל=1 דולר ניקרוגוואה- ממש זולה, כמו בוליביה. בערך 3 דולר לחדר, מזון ונסיעות במחירים מצחיקים. בליז- הבנתי שיקרה, לא יודעת בדיוק.

argorn

New member
תראה ... תשמע ..

זה מאוד תלוי בך ובסגנון הטיול שלך ורמת הנוחות שאתה רוצה לחוות בטיול אבל דע לך שמדינות מרכז אמריקה יקרות בהרבה ממדינות דרום אמריקה . בבליז למשל המחירים הם כמו בארצות הברית { ואם אתה שואל אותי למעט כמה איים וחופים אין הרבה מה לראות שם } , קוסטה ריקה אכן יקרה גם היא אבל לא כמו בליז .הונדורס גם לא זולה בהשוואה לדרום אמריקה אבל לי היה יותר זול שם מבליז וקוסטה ריקה . פנמה וגואטמלה ממש זולות ויפות מאוד . בכל המדינות שציינת למעט בליז ודואטמלה יש הרבה מה לעשות ולראות בחודש . לטעמי .

למעלה