מרכזים מסחריים

lihico

New member
מרכזים מסחריים

שלום! סוף סוף עברנו לפני שבוע וחצי. הקטנטונת התחילה פעוטון, וכבר הספיקה להיות חולה קצת ולהבריא, ואנחנו עדיין מנסים להשתלט על הבלגן והקרטונים בבית - כל יום קצת... עוד קצת ונתאזן כולנו. בינתיים, רציתי לבקש את עזרתכם. אני לא כ"כ מוצאת מקומות פה. היינו צריכים מוקד, אמרו לנו "זה במרכז מרל"ז" וזהו. כאילו אנחנו צריכים לדעת איפה זה... או ליגד סנטר. את מודיעין סנטר איתרנו (די בטעות), אבל איפה כל השאר? מי מתנדב לעשות רשימה עם הוראות הגעה?

Gal isr

New member
יאללה ../images/Emo13.gif, ננסה לפחות

בגלל שלא אמרתם איפה אתם גרים, את כל ההוראות אני אתחיל כאילו אתם בצומת הכניסה הראשית למודיעין (ליד המשטרה). מודיעין סנטר- בצומת הראשונה לוקחים ימינה, מולכם היכל הספורט העירוני, שם לוקחים שמאלה, וישר עד הסוף. חניה אפשר למצוא אם לוקחים שמאלה אחרי המרכז. קאנטרי סנטר- ממשיכים ישר עם הרחוב הראשי עד למטה, עוברים את כיכר התחבורה (איפה שעבודות הרכבת) ומגיעים לצומת לפני העלייה לגבעה C. שם לוקחים שמאלה, וברמזור הקרוב ימינה- המרכז שתראו מיד הוא הקאנטרי סנטר. מרכז מרל"ז- אותן הוראות כמו לקאנטרי, רק שבמקום לקחת ימינה ברמזור הקרוב, אנחנו נמשיך שני רמזורים ישר, נעלה ברחוב, והמרכז שמשמאלנו יהיה מרכז מרל"ז. הליגד סנטר- בצומת הכניסה לעיר ניקח ימינה לרחוב עמק האלה (איפה שתחנת הדלק), נמשיך ישר עד למטה, ובקצה ניקח שמאלה. בכיכר המגיעה מיד נפנה ימינה, וגם כאן נמשיך ישר עד הצומת האחרונה, בה ניקח ימינה שוב לתוך עלייה קצרה- בסיומה הליגד סנטר. בהצלחה, והתאקלמות מהירה

ממה מיה

New member
ממליצה להצטייד במפה - יש בעיריה

לנו זה עזר מאד להתביית על העיר, בהתחלה התבלבלתי בין כל העמקים, הם נראו לי זהים.

lihico

New member
שיחקת אותה בענק.

תודה רבה! אני חושבת שאפילו אני (שהולכת לאיבוד בדרכים שאני נוסעת בהן כבר שנים) אצליח למצוא את עצמי לפי ההוראות האלו! נגזר ונשמר. ושוב תודה.

cr

New member
התחלה..:

מודיעין סנטר - עמק איילון-צאלון סולומון סנטר - חטיבת גולני-מקלף מליבו סנטר - עמק דותן - ראשון כשנכנסים מכביש מכבים רעות מרל"ז - עק דותן- לבונה (בהמשך של מליבו) קאנטרי סנטר - עמק החולה - נחל עיון ליגדסנטר - מרכז ליגד - אזור תעשיה כניסה ראשונה לעיר מכביש 443 מת"א או מתוך העיר - כביש עמק זבולון מערבה.. ישפרו סנטר..- זה כבר סיפור אחר..- לפי שילוט משדרות החשמונאים... מקווה שאין טעויות...

Angel972

New member
הנה משהו שבוודאי יעזור

האתר של מודיעין יש שם גם "מערכת מידע גאוגרפית" שיכולה לעזור בהחלט ותמיד - אנחנו פה בשביל לעזור

למעלה