מרכזיות טלפוניות

antidot

New member
מרכזיות טלפוניות

סוגיה שנתקלתי בה כרגע... יש לנו מרכזית כורל של ECI. המרכזיה יכולה לעבוד או בשיטה הישנה של 9 ספרות במספר פלאפון או בשיטה החדשה של 10 ספרות. השינוי דורש התערבות של תדיראן (נותני שירות). מין הסתם יש לנו חוזה שירות. הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לעשות את הסוויטצ' ולעבור ל10 ספרות. הרמתי טלפון לשירות וקיבלתי טופס שאני אמור למלא. למרבה הפלא היה מדובר בהזמנת עבודה בתשלום. האם מישהו נתקל בהתנהגות דומה מצד נותן השירות ? האם לדעתכם זה הוגן מצידם לדרוש כסף עבור השינוי ?

antidot

New member
כורל-->קורל

אגב, אם אני לא טועה, shaichor בזמנו התעניין בסוג המודול עבור מענה קולי. מדובר על מוצר בשם G-Mail (כן, הם היו לפני גוגל
) של (אם אני לא טועה) גאמה ותדיראן אפילו נותנים עבורו שירות.

rattlehead

New member
אצלנו בקורל אפשר את 2 הסוגים...

גם החיוג הישן לסלולארי וגם החדש. ולמה שלא יהיה כך? הרי הגוף המקשר (בזק או טלולארים) צריכים לבצע את ההמרה. המקסימום שצריך להגדיר במרכזיה זה אורך מקסימלי של 10 ספרות לקידומות הרלוונטיות. חוצפה לבקש על זה כסף.

rattlehead

New member
מוזר...

השינוי עצמו די פשוט. ביררתי וגם ספק השרות שלנו רצה לקחת על זה כסף (בסביבות ה250) אבל ירד מזה די מהר. אם החוזה שלכם פתוח או מסתיים בקרוב זה יקל עליך.

antidot

New member
חידשתי לא מזמן ../images/Emo67.gif

אני מתחיל להגיע למסקנה שבשלב הזה אני אמור להתעצבן...

פוֹלי

New member
תתעצבן

הרמתי טלפון לאיש שאחראי אצלנו על הקורלים ועל העידכונים, אצלנו השינוי ניתן כחלק מהשירות בטעהנה הפשוטה ש "הלקוח לא אשם שחברות הסלולאר עברו לשיטה חדשה". השינוי עצמו לוקח פחות מחמש דקות עבודה לפי מה שהוא אמר, כולל ניתובים והגדרות מחדש. תתווכח איתם, בסוף הם יוותרו לך (במיוחד אם תאיים בניתוק).

rattlehead

New member
../images/Emo45.gif להתווכח. תזכיר להם שהחוזה

יגמר בסופו של דבר... תעלה יותר למעלה מנותן השרות הרגיל (ועדכן אותנו
)

למעלה