מרי

לוסינדה

New member
מרי

הייתי רוצה להתייחס למחזמר שיצא לי לראות לאחרונה. טוב, נו, אני מודה שלא הגעתי אליו עם ציפיות מי יודע מה, ואני באמת לא באה במגמת התנשאות, אבל רמת המשחק הירודה במחזמר מדברת בעד עצמה. העבודה על הדמויות היתה שטוחה ולא מעמיקה, כאילו שהבמאי ושאר יוצרי המחזה יצאו מנקודת הנחה כי התלבושות והתפאורה המושקעת, מפצות על עבודת המשחק במחזה. התוצאה היתה שילוב מעניין של הופעה סוערת של להקת היי- פייב יחד עם הופעה עוד יותר מדהימה של "השכנים של צ´יץ´" המיתולוגיים. כמו כן, לא רק שהמשחק היה בעייתי, קשה לבוא בטענות כלפי השחקנים שנאלצו להתמודד עם טקסט כל כך לא מסוגנן ונדוש, ועם סיפור עוד יותר לא מסוגנן ונדוש, כאשר שיריו של צביקה פיק מגיחים להם בצורה מאולצת ביותר. יחד עם זאת, אני חייבת לציין לטובת המחזה ומשתתפיו, שהאווירה הטובה והאנרגיה על הבמה נשמרה לכל אורך המחזה, והתוספות הססגוניות בהחלט היוו נחמה מסויימת, לפחות נחמה לעיניים. אני באופן אישי יכולה להגיד שמראש באתי למחזמר ללא שום ציפיות, תחת ידיעה שהמשחק יהיה גרוע, שהטקסט יהיה שטחי, ושהעלילה תהיה נדושה וקיטשית, ואני יודעת שאני סותרת את כל מה שנכתב על ידי כעת, אבל באמת נהנתי, מזמן לא צחקתי כמו שצחקתי שראיתי את "מרי לו". מה שכן, אם אתם לא הולכים למחזמר הזה במסגרת מגמת תאטרון, או תחת הנחה משמעותית כמו שהלכתי אני, תשקיעו את ה- 190 שקלים האלו בהצגה טובה יותר.

רובנו, כולל אני, מסכימים אתך

ההבדל הוא שאני אומנם נהניתי, אך כל הדברים שציינת מאוד אכיזבו אותי. יכלו לסחוט מזה הרבה יותר. נהניתי, זה נכון, רקדתי על הכיסאות ושרתי בקולי קולות, אבל בכל זאת התאכזבתי שזה כל מה שהצליחו להוציא מרעיון כל-כך טוב.

לוסינדה

New member
זה לא סותר

זה נכון סתיו, הפרטים האלה מאוד אכזבו אותי, וגם כתבתי את זה. והסיבה שצחקתי היא לאו דווקא מכיוון שההצגה היתה מצחיקה... הייתי אומרת יותר בכיוון של משעשעת...

violante

New member
כן, היא כן...

זה היה כל כך שקוף... הכתיבה שלה זאת הכתיבה שלה... ואנחנו מזהות אותה בעיניים עצומות...
violante

לוסינדה

New member
וידוי

הי ילדה מה שלומך, לא התכוונתי להסתיר... ובקשר לכתיבה השקופה שלי... תודה

למעלה