מרי-לו מרי לי...

The ofer

New member
מרי-לו מרי לי...

לאחרונה פנית אליי עם בעיות לך, וגם לי כמעט, זלגו דמעות עכשיו את שוב לפני מעידה TAL עוזבת אותנו...לפלורידה רק לומר לך שזה עדיין לא הסוף כש-TAL תשכב לה ב-US על החוף את לא נשארת פה לבד אני פה גם כן, ועוד דבר אחד חברה את מאבדת אני מבין אבל כזו גם אני יכול להיות עם שינוי המין אבל אם אותו לא אחתוך, זה יתרון אז גם ...... יכול לבוא בחשבון ברצינות עכשיו מרי-לו המתוקה anyway TAL מהצ`אט כבר נותקה אז תשארי חזקה ועם Big smile אפילו ש-TAL רחוקה מיליון מייל ואולי אותה תיסעי לבקר אני יודע TAL היא דבר ממכר ואת לא פחות ממכרת גם בשבילי תמיד היית כסם סם מענג שגורם לי לצחוק ואת כל הבעיות הצידה לדחוק אז כמו שסיפרתי לך שירים יותר לא כותב חוץ מלהגיד לך כמה אותך אוהב עכשיו השיר הגיע לסיומו ואני עף גם ככה הגעתי לסופו של הדף אז חיבוקים לך שולח וגם נשיקות מקוה שיפסיקו את זליגת הדמעות

TAL-טל

New member
עופרררררררר אני חולה עליך אבל...

די! זה נשמע כאילו אתה מספיד אותי 8-( אני עוברת יבשה לא לעולם הבא וגם בשביל החרוז לא לכתוב שהיא מאבדת חברה היא לא מאבדת שום דבר ולבכות מותר אני סותרת את עצמי אמנם כתבתי שאסור להיות עצובים אבל זה מתוך כוונה לנסות לשמור על חיוך אבל דמעות מותרות הן משחררות ושוטפות ת`עיניים אז לילה טוב ושבוע טוב ביי בינתיים.. טל (אם נשמעתי כועסת או מטיפה זו לא הכוונה אני סתם קצת התבאסתי אבל מבינה כל מילה שלך לפעמים בנסיון לעודד אומרים דברים שלא כיף לשמוע בכל אופן אוהבת אותך מאוד אתה יודע את זה אותך ואת מרי לו לו לו שלי)

עינת.. :-)

New member
טללללללללללללללללללל

למה נותקת מהצ`אט?????? מה קרההההההההההה???? התגעגעתי כבררררררררר. אוףףףףףףףףףף.

TAL-טל

New member
עינתוששששש

עופר טוען שזה עונש מהרובוט כי אני עוזבת את הצאט אחי טוען שזו בעיה באקספלורר למי להאמין? מתה עלייך טל

עינת.. :-)

New member
טלללללללללל

נשמהההההה, שתינו פה עכשווווווווו. אוהבתתתתתתתתתת !!! <תקראי גם למטה...... וחוץ מזה השיר שלנו עכשו בגלגל``ץ. ואת בטח שומעת..... ``הזמר הוא אחיו של המתופף..``..... איזה קטע....

למעלה