מרי לו לו לו

TAL-טל

New member
מרי לו לו לו

נשמתי חייכתי חופשי רבע שעה מול המחשב מתוקה שלי אחותי הקטנה ``הרפתקנית`` שלי... חחחחחחחחחח (מה עושים עכשיו? מה עושים עכשיו?) חחחחחחחח רק אנחנו מבינות נכון? שיו איך אני אתגעגע אלייך גם אני אוהבת אותך מאוד מאוד אבל שטויות מה זה מיאמי ביננו? קטן עלייך אני לא אומרת שתבואי כל שבוע אבל אחת לשבועיים נראה לי הגיוני... אחותי חחחחחחחח אני מצחיקה את עצמי שאני פה בכלל כאילו... אני? בפורום? כאילו כזה כאילו כזה מכתבי אהבה בפורום אני כזה כאילו?!?!?!?!?! טוב אז הבאת אותי גם לפה האהבה עיוורת אחרייך יקירה באש ובמים בכללי ובפרטי בפורום ובצ`אט חחחחחח השעה השעה איזה שטויות אני מדברת חוץ מזה כמובן שאני באמת אוהבת אותך בחיי... אז ספיידי כן הכוונה לטל וארבל תודה חומד כיף לשמוע ``אבאל`ה`` שלי... אבל אל תספידו אותי כל כך מהר יש לי עוד חודש וחצי פה... לא לעשות אותי עצובה מעכשיו טוב? אוהבת טל B-) (משקפיים שלא יזהו אותי ולא יראו את הדמעות...)

לTAL

זה אני אגזמה סגולה שלך . אל תיבכי ילדה . למה את עוזבת עוד חודש וחצי ? לאן ? מקווה ליראותך בפגישה הבאה . אני מקווה שהיא תיהיה ליד מקום מגורייך . .... היה לי עוד מה להגיד . אבל שחכתי ... ....

למעלה