"מרי לאאאאאא!!!"

violante

New member
"מרי לאאאאאא!!!"

לא נראה דבר כזה על בימת התאטרון הלאומי... וידאו קליפ ארוך ומשעמם שזור ב"עלילה" בסגנון "לחיי האהבה", "סיטי טאוור" ו"לגעת באושר"... והכל בשילוב "שחקנים" גדולים יעל בר זוהר, אמיר פיי גוטמן ואילנה אביטל!! עצוב, עצוב מאוד. חבל שאגמון עושה את זה, באמת חבל, הרי לא הגיוני שהוא היה עושה את זה למטרות תרבותיות ואומנותיות ויצירתיות... הרי זאת בושה לאומנות הישראלית - זה קיטש יותר גרוע מאמריקאי, ולכן אני אומרת - אדון אגמון עשה את זה כמו תמיד למטרות רווחיות! כמו שהוא מכניס את אשתו לכל התפקידים הראשיים (שלדעתי האישית, לא תמיד מגיעים לה), מה האיש הזה מוכן לעשות בשביל כסף... הוא בטח יגיד לכם - זה כדי לפתח את התאטרון - להביא אנשים מהרחוב שיראו פעם ראשונה בחייהם תאטרון, וגם ייתחברו לזה וזה ידבר אליהם!- אה באמת??? אז למה בדיוק המחיר הוא פי 1.5 מהצגת תאטרון רגילה - זה יביא את האנשים האלה?? זה אולי יביא קהל עמיד אחר - אבל באיזה מחיר?? במחיר של אוסף קלישאות עלובות שכבר מזמן מזמן מזמן הפסיקו לעניין או לרגש, או במחיר של צמד הרקדנים האלה- פיי גוטמן ובר זוהר - שהמשחק שלהם זה... או אלוהים- שילמדו קצת משחק לפני שהם עולים על הבמה!! דבר מקורי אחד לא היה על הבמה אתמול בערב בתאטרון הלאומי - אוסף מחורבן ושיטחי של כלומניקים עם בגדים צבעוניים וכוריאוגרפיה של "הקרנבל של מיכל"! אני מאחלת לכל המעוניינים באלה- עם שילוב מנצח של "שיר הפרחה" ואחרים- הנאה מרובה ב- "מרי לאאאאאאאא"! violante

אין ספק שזו הקטילה הכי עצבנית ומוגז

ומוגזמת שראיתי בחיי אף אחד לא ציפה לאיזה פנינה אומנותית,זה מחזמר פלקטי,נוצץ,שחמישים אחוז ממנו זה האור והתפאורה והבגדים והטוסיק של בר זוהר,והציצים של אביטל,זה ברור לכל אחד,אבל יש פה נוסחא מנצחת,"כולם רוקדים עכשיו,זה מה שבטוח".

מסכימה עם תום

באמת התאכזבתי, והבימה באמת היו יכולים לעשות משהו טוב יותר, אבל זה לא היה סבל. ממש לא. אפשר היה להפיק מזה יותר, אבל זה היה נחמד וסוחף, בגדים יפים, כוראוגרפיה חביבה. אילנה אביטל והאישה שעושה את אלה מצילות את הקאסט. אמיר פיי גוטמן ויעל בר זוהר נוראים, זה נכון, אבל מה לעשות שבמדינת ישראל אי אפשר לצפות שיקחו לתפקידים ראשיים אנשים אלמוניים. זה לא ברודווי, אבל זה חמוד.

violante

New member
ממממ...../images/Emo68.gif

אני אומרת: חגיגה לפרחות בישראל! ... שיהנו קצת, יש סוף סוף משהו בהבימה שמתאים להן!
violante

ץץץץץ

New member
אז ככה......./images/Emo67.gif

אני לא אוהב ביקורות לא לגיטימיות. המסחריות של "מרי לו" בכלל לא רלוונטית לביקורת הנוראית שיש לך על ההצגה. ייתכן+ שהמחזמר נוראי אבל אי אפשר לומר שמי שהיה על הבמה הוא אוסף מחורבן של כלומניקים- לדברייך. מה שכן את כותבת מדהים.... באמת! ובפעם הבאה, דעי לבחור הצגות בסגנון פשוט יותר, אני לא כל כך מבין, למה לעזאזל ציפית מהערב הזה?

למעלה