מרי(כנראה ש)לו.

מרי(כנראה ש)לו.

היום ראיתי סופסוף מרילו....טוב...כמובן שלא ציפיתי למחזמר איכות מרטיט,ככה שהייתי רגוע,די אפתי אפילו...אבל בהתחלה ממש זזתי בחוסר נוחות,נוכח העלילה המבישה/מביכה שתפקידה לתפקד כנייר דבק בין השירים...אחרי עשר דקות רבע כבר נסחפתי בסתימות,בפוסטמיות הלא עצורה של המחזמר,את הבעת הסרקסטיות/ארוגניות שנחה על פני שלחתי לעשן סיגריה,ונשארתי לשבת על כסא מספר 19,מול ארונות קבורה גדולים זזים מצד לצד(קוליסות לבנות גדולות ומכוערות,אבל פרקטיות להפליא)שעל הבמה מפזזים-אמיר פיי גוטמן,שהפתיע לטובה,י"ב"ז-שאימתה את הסברה כי שדיה קנו עבורה את התפקיד-מייד ארחיב,אילנה אביטל-שהיתה ענקית באמת,אביטל לבני שהיתה בסדר ותו לא,לא הצלחתי לרדת לשורש ההתלהבות הבלתי מסויגת ממנה,ועוד כמה קורוסים ברמה משתנה,למרות שהיה שם אחד,שעם כל הכבוד לסטרייטיותי המוצקה כסלע,היה חתיך אלוהי,ורקדן בחסד עליון. בלטו-יגאל שדה,בתפקיד ריקרדו,והאחים סמי ו..ו...אממ...לא זוכר,אחיו החורגים של גבריאל,הם היו מצחיקים,בלטה גם סיגי,בתדודתה של מרילובבבוובובויץ´,שחוץ מאיכות משחק מפתיעה,חן רב,קסם שובה לב,וכישרון נפלא לשעשע אפילו בניואנסים,ניחנה גם בקול מפתיע!!. להצגה- כמו שכבר אמרתי,העלילה המזעזעת קלות,הצורמת לכל אדם המחזיק באמתחתו מנת משכל העולה על מנת משכל של ילד בן שש ממוצע,דווקא מצליחה לסחוף..אפילו את תום,הקר והמנוכר(לא..),הזלתי דמעה במערכה השניה,שערותי אפילו סמרו בצמרמורת שהחבאתי מעיני הנלווית אלי. ההצגה לא רעה,היא הצגת בידור להמונים,אמנם איננה בידור במובן הבידורי דאחקתי של המילה,אך היא בהחלט אופציה נעימה להעברת ערב בחיק המשפחה,כן,תמצאו את עצמכם מפזמים,כן,בהחלט תמצאו עצמכם מניעים רגליים,לגברים שבינינו,בהחלט יש על מה להסתכל,ראה ערך י"ב"ז,גם לנשים,ולגייז,אין שום חסך,יש גברברים צעירים,לפעמים לבושים ממש מעט. אני צוחק,כמובן, אבל בכל צחוק יש אמת,אה? על כל פנים, המוזיקה.זה לא זונדהיים,זה לא גרשווין,זה פיק,ואם תערכו לעצמכם תיאום ציפיות בכניסה ל"רובינא",תוכלו להנות ממש,לצד שירים מוכרים בעיבודים מעניינים/אממ/מוזרים/נו.. יש מוזיקה חיה,מה שכבר הוסיף למלאי נקודות הזכות של ההצגה 10 נקודות שלמות,ושומדבר לא רע...כמו בכל מקום אחר,יש שירים ויש שירים,אבל למשל הביצוע של א.אביטל ל"דם חם" היה ענק,והתאפקתי לא לקפץ על רגלי כגימנזיסט צעיר,אביטל מביאה לשיר את האיכויות שתמיד חסרו לו,כמו קול מתאים,+ה"פרזנסי"(נוכחות) המרשימה של אילנושקה,כיף. תאורה חביבה,סאונד סביל,אין פה אפקטים מיוחדים,אין פה כל מיני פיצוצים,יש מוזיקה בטעם תמצית סוכר,זה ממצה גם תיאור העלילה,אבל למרות המתיקות הזו,שבכל הזדמנות אחרת היתה מעוררת בחילה,דווקא נהנים. זהו מחזמר פלקטי,נוצץ,קליל,שווה לראות בשביל השעשוע שכרוך בעניין,תהנו.

tibub

New member
../images/Emo66.gifתמיד אותו חלום בשם מרי לו

כדי לכם לראות את המחזמר מרי לו ותזכרו "תמיד אותו חלום בשם מרי לו. אז איפה את היום אימרי לי מרי לו"...

Neomi Dyllen

New member
המילה כדאי

בצירוף המילים "מרי לו" הם דבר והיפוכו,ראיתי את המחזבל הזה לפני כמה שבועות (למזלי הטוב לא שילמתי פרוטה),יש שם כמה כישרונות,לרע המזל דווקא שני ה"שחקנים" הראשיים לא נימנים עליהם,170 ש"ח כדי לראות את אמיר פיי גוטמן מוריד חולצה ואת יעל בר זוהר מפזזת במחוך?מה קרה?מלחמה?
אבל העיקר שב"הבימה" כבר סופרים את השטרות.Blah

הדונס

New member
לפי ההתרשמות שלך

האם זה נכון מה שמקובל לחשוב על הנטיות של בחורים שהולכים למחזות זמר ומקפידים על כל פרט ?

YARONֹR

New member
תשמע, הצעה ידידותית../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif|זבנ

תאט קצת את הקצב, שלא יעצרו אותך על מהירות........ ביקורת יפה והרבה יותר מעניינת ועיניינית ממה שמציע לנו מבקר התיאטרון של "ידיעות אחרונות" שי בר-יעקוב ואלה הדומים לו. מה שלא ענייני לחלוטין הוא הכותרת המגוחכת של ההודעה. קאם און.... תגיד, אכפת לך לברר לי אם ב- 5/08 יש הצגה של "טובים השניים"? להוריי היקרים יש יום נישואים וקרוב לוודאי שאאלץ להפתיע אותם איכשהו, נראה לך? ולאן נסעת? איפה ביקרת, מה ראית? מתי אתם מתכוונים לסתום לי את הפה? וכו´....

YARONֹR

New member
טוב, לא ענית לי לאן נסעת...

ואם תברר לי על ההצגה ב- 5/08, אהההה.... והכותרת בסיידר פשוט הייתי חייב להכניס גם הערות בעייתיות. ביי בינתיים.....

תמות,חייב להוציא אותי בעייתי ../images/Emo13.gif ??

אני אברר לך ונסעתי לטורקיה קפריסין יוון

אריאלי18

New member
תום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשמע! הפתעת אותי! ממתי אתה נגד מחזות זמר מסחריים פלקטיים ונוצצים??? בכל מקרה אני חייב להגיד לך (שוב) שאתה כותה מ-ד-ה-י-ם, יש לך כישרון ענק, נשבע לך אתה חייב לפתח את זה, אתה כותה לעניין, עם שנינות מגניבה כזאת...ממש אהבתי, וכן כן אפילו שכתבת על יעל ששדיה קנו לה את התקיד, אני די מסכים ואפילו לא כועס...ואתם יודעים כמה אני חולה עליה... כתבת נהדר, ועושה רושם שאתה מה-זה אניטליגנט (לא ממש שמתי לב לזה כשפגשתי אותך בקטנטנות)....בכל מקרה אני הולך ל"מרי לו"...זה מגיע לירושלים...וזהו... דרך אגב...קצת לכלכת על יעל...זה לא מפריע לעובדה שהיא פרטנרית במידה מסוימת עם אמא שלך? לא יפה! תתביש! :}

*לא מתייחס לעקיצה שבטח לא שמת

לב שהגנבת" לא שמת לב שאני אינטליגנט,בקטנטנות? תודה! חיחיחי אני אינטליגנט שנטמע בחברה נדיר לשמוע אותי מדבר בשפה גבוהה כמו שאני כותב,בחברת אנשים "רגילים",אם אני בחוגים מסוימים,אני יכול להישמע כמו פרופסור לדיאלקטיקה
אני אוהב עברית גבוהה היא מאוד יפה אבל יש אנשים שרואים שימוש בה-התנשאות,מה שכמובן מעיד על בורות אבל. מילא אגב,חיכיתי לתגובה שלך
ואגב אגב,לא התכוונתי בכלל להיות נגד מרילו,הבוטום ליין הוא-נהניתי,לכו.

צביקה ו

New member
ביקורת מעניינת. אתמול גם אני צפיתי

ב"מרי לו" ומאוד מאוד נהניתי. הדבר היחיד שהפריע הוא יעל בר-זוהר שהיא פשוט האכזבה של המחזמר - לא יודעת לשיר, לא יודעת לשחק וחבל שהיא הורסת כשכזה קאסט נפלא משחק לצידה. ראוי לציין לטובה את טלי אורן (סיגי) שפשוט גונבת את ההצגה בכל פעם שהיא מופיעה בבמה ואת אילנה אביטל המדהימה, הדיווה האמיתית של ההצגה. אמיר פיי גוטמן ואביטל לבני מרשימים גם כן, אבל לא שום דבר מלהיב במיוחד. כל שאר השחקנים הוסיפו ואני פשוט יצאתי מהמחזמר באופוריה. שילוב נפלא של שירים, עלילה (נכון, לא מי-יודע-מה מסובכת, אבל מרתקת) וממש שווה שווה לראות, למי שעוד לא ראה.

למעלה