מרי גועלו

suzzie q

New member
מרי גועלו

כן כן אני לא מחדשת כאן שום דבר, נאמר על זה כאן רבות אבל בכל זאת הלילה גם אני זכיתי לראות את המחזמר המהולל והמדובר. ובכן חברים לא ציפיתי לכלום ולכן גם האכזבה שלי לא הייתה גדולה שחקנית וזמרת מצויינת כמו אביטל לבני מתבזבזת בתפקיד קטן ושולי בעוד גברת יב"ז שאני מצטערת שאמרתי עליה שהיא לא יודעת לשחק- היא מ-מ-ש לא יודעת לשיר ולשחק מככבת בתפקיד שלא מתאים לה....שמתי לב במיוחד לעובדה שכמעט לכולם היה יותר קטעי סולו בשירה מאשר לה - דבר מתמיה מכיוון שהיא הכוכבת במחזמר אבל לאחר שהבחורה פתחה את הפה הבנתי את העובדה המצערת הזו... ואוי כמה ששומעים שהיא מעשנת כשהיא שרה..... אפילו פיי גוטמן למרות שיש לו קול של אווז מעוך עוד הצליח לעבור אצלי בשקט...אבל היא? אוי ואם הבגדים שניתנו לה נועדו להבליט את החזה שלה אני גאה להגיד שהעבודה התבצעה במלואה.... בקיצור חלטורה צבעונית כפי שכבר אמרתם...... מה שכן היה שחקן חביב שקראתי בתוכנייה אח"כ שהוא בוגר תלמה ילין וששמו הוא גומא ואני חשבתי שיש רק אחד בשם הזה
בכל אופן שניהם גומא ושניהם מתלמה... משעשע

manys

New member
אל תגזימי כ"כ אחותי... ../images/Emo127.gif

אומנם אמיר פיי גוטמן שם לצד יעל בר זוהר.. אבל אחלה של הפקה יחסית מרשימה להפקות שיש בהבימה. ומה עם אביטל ליבני המדהימה, ושאר השחקנים ברקע שעשו עבודה מצויינת? אז לא נגיד שזאת הצגת-מחזמר השנה אבל הוא בהחלט לא רע כמו שאת מתארת אותו..

suzzie q

New member
כנראה שלא שמת לב טוב כי

אני ציינתי במיוחד את ליבני שהייתה מצויינת לדעתי בנוגע לשאר? אה... אני לא התרשמתי במיוחד וממי שכן כבר ציינתי בהודעה הקודמת פשוט התמקדתי בגרעון של הכוכבת הראשית כי שחקנית במחזות זמר צריכה בראש ובראשונה לדעת לשיר!

trilliane

Well-known member
מנהל
את הגומא ההוא יצא לי קצת להכיר

אני בקושי מצליחה להיזכר איך הוא נראה, רק שהוא היה נחמד... וגם אותי דיי הפתיע שהוא לא היחיד... (וחשבתי בהתחלה שאולי מדובר באותו אחד, עד שהבנתי שהגומא שכותב פה תיכוניסט). טוב, כנראה שההורים שלו היו פחות מקוריים ממה שהם חשבו
(ואיך לעזאזל הורים בכלל חשבו על השם הזה מלכתחילה זה כבר יותר מעניין)

suzzie q

New member
אותי מעניין מה הפירוש של זה-נדמה לי

שגומא זה סוג של עץ לא?

Hippie Jeannie

New member
זה אכן קני סוף לפי מיטב ידיעתי

אולי מר גומא שבעצמו יוכל לעזור לנו בסוגייה?

gamegir

New member
מר גומא...

שהיה עסוק להחריד בהפקה המזדי*נת, וכשחזר הביתה בתשע בלילה לא יכל לכתוב ליקירו בפורום כי המחשב (שוב) נשלח לתיקון, עוזר לכם בסוגייה, כעת.
קודם כל- גומא זה סוג של פפירוס- לא קנה סוף. בלי להעליב. קנה סוף וגומא אמנם שניהם גדלים על גדות נחלים וכיו"ב, אבל הם ממש לא אותו דבר. גומא זה צמח הרבה יותר יפה. גומא זה צמח שנראה כמו עמוד דקיק עם עלים ארוכים ודקים שיוצאים מקצה הגבעול לכל עבר. עשו מגומא נייר במצרים העתיקה, ותיבת משה נבנתה ממנו. אמחייה. וגומא שריג, שהרבה פעמים נשאלתי בגללו שאלות בסגנון "למה אתה לא מזמין אותנו למרי לו" ע"י אנשים שלא דיברתי איתם שנים, למד בתלמה בתאטרון. סיפור מצחיק- שנה שעברה באתי לעזור לאיזו הפקה (דם של עוזר להפקות זורם בעורקי), ואחת השמיניסטיות שאלה אותי איך קוראים לי. עניתי גומא, והיא ענתה "גומא?! בשכבה של אחותי גם היה גומא. תאטרוניסט מדליק" במין טון אהבלי לגמרי. ומאז זה בדיחה. אצלי, לפחות. לילה טובבבב. גומא (לא קנה סוף. גומא)

למעלה