מריני, פרפרים!!!!!

o r l y s

New member
מריני, פרפרים!!!!!

מרינוש, איזה כיף לשמוע שאת מרגישה את זה. את האמת שאני די הרבה זמן שכחתי מה זה לאהוב ולהיות נאהבת. אבל, לא נורא, גם זה יבוא. אצלי הכל רגוע כרגע. בעלי רוב הזמן לא בבית כי כרגע הוא לומד ואני חייבת לציין שזה פשוט כיף להיות לבד, רק אני והילדים. חוץ מזה, עכשיו אני מרגישה קצת קצת יותר בטוחה במה שאני רוצה וצריכה לעשות. ברגע שיהיו חידושים מרעישים אני אעדכן. אוהב, אורלי

@@

New member
מקסימה בוקר טוב

אל תשכחי שגם את חווית את כל מה שמרין חווה, וגם את תחווי את כל זה, הכל עניין של זמן ואני מאמינה בך שתצליחי גם בזה. אוה
תתתתתת ריקי

mariana

New member
תאמיני לי מגיע לך רק אושר בעולם

את יודעת אני "חיכיתי" לו חמישה חודשים רק בסופו של דבר התחלתי להיתייאש ואמרתי לעצמי אני ממשיכה הלאה, איך שאמרתי את זה וכמובן גרמתי לו להאמין שאני כבר לא אחכה לו אז הוא התחיל להיזדרז והתחיל לפחד כי הייתי ממש רצינית. אני לעומתך חיכיתי חמישה חודשים אז אני חושבת שהגיע הרגע שתקומי ותתחילי לחפש את האושר שלך כי האושר שלך לא לידך וזה לא בעלך, לא הייתי רוצה שיהיה לי בעל שיעשה לי קרניים ויצחק מאחרוי גבי, הוא בטח אוהב אותך בדרכו אבל הדרך הזאת לא מקובלת עלייך. גם האושר שלך יגיע ואני בטוחה שהיא כבר קרובה וגם האושר של ריקי תגיע. חולה עליכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תעדכנו מרין

למעלה