מרינה ברודוס

חנן48

New member
מרינה ברודוס

אני מתכנן להגיע ,בספינת מפרש, לרודוס , באמצע מאי. אודה לכל מי שיכול להעביר מידע ,על תנאי העגינה והים באזור חנן

contact100100

New member
מרינה ברודוס

מרינה ברודוס המתאימה לספינות מפרש נקראת מנדריקי היא צמודה לנמל המסחרי משרדי המרינה נמצאים בצד המזרחי יש מקום עגינה ליאכטות בצד הצפוני יש מים וחשמל הכניסה למרינה בעייתית אם באים מכוון מערב יש ריף לשים לב לעומק להשתדל לא להגיע לאחר רדת החשכה הכניסה לא ברורה המרינה עצמה מאד עמוסה ומשמשת להוצאת קבוצות צוללים הפלגות סביב האי וכו יש אתר למרינה רודוס כדאי לצור איתם קשר ולהזמין מקום עגינה בהצלחה

zina71955

New member
ה מרינה במנדרקי אינה לשימוש הקהל הרחב אלא

אם יש מזל, לזמן קצר עד שמגיעה הסירה שאת מקומה תפשת. במפרץ שממזרח למנדרקי, המפרץ המרכזי בצידו הדרומי מערבי יש רציף מבקרים לעגינה ים תיכונית יש מים וחשמל אך צריך לחפש את צוות הנמל לצורך זה. כניסה/יציאה מיוון מאוד מסורבלת ומתישה

contact100100

New member
מנדריקי מרינה רודוס

לנוחיות השואל מצורף האתר של מנדריקי מרינה רודוס http://www.rhodesmarina.com/english/marina.html

pre sario

New member
מרינה רודוס בעייתית

לדעתי, לפני שנתיים עגנו במקום. רוב מקומות העגינה שייכים או מוקצים לספינות צ'ארטר. קשה למצוא מקום לפרטיות במיוחד בסוף שבוע - בזמן החלפת צוותים. אני לא מאמין שניתן להזמין (אבל שווה לנסות). ממליץ לך לא להגיע לרודוס בכלל, דני

lunatick

New member
"מרינה ברודוס?"

למיטב ידיעתי מנדרקי ברודוס כשמו כן הוא: נמל ולא מרינה ומחיריו בהתאם. לפי מנהל הנמל אין שם מקומות שמורים אבל לא היתי מנסה להתווכח אם המכרים והסוכנים למיניהם מטעם חברות ההשכרה. מעבר לזה אם מצאתם מקום להיקשר אני לא נתקלתי בשום בעיה בכניסה ויציאה. מבחינה זו בעיני רודוס עדיפה על סימי. יואב

paparatsi

New member
עגינה ברודוס

חנן שלום רב כל מקומות העגינה במרינה שייכים לסוכן ,אתה יכול ליצור קשר עם המרינה הם יתנו לך את הטלפון של הסוכן. בקיץ האחרון עגנו במרינה עם תאום מראש הסוכן דואג גם לכל הניירת ופותר אותך מכאב ראש העמלה הי כ50 E שווה

captainjack

New member
כמה תיקונים

מנדרקי ברודוס הוא לא מרינה אלא נמל עירוני רגיל כשהעגינה היא ים תיכונית עם עוגן. לפני כמה שנים העברתי קיץ במנדרקי וכשיצא לי להכיר את החברה המקומיים הם הסבירו לי איך הכל עובד, בנמל פועלות כמה חברות צ'ארטר, מועדון שייט מקומי וכמה סוכנים אבל מקומות העגינה למעט של מועדון השייט ושל חברות הצ'ארטרים (ואלו מסומנים) לא שמורים לסוכנים מה שהסוכנים עושים זה שמים ילד עם טוסטוס על הרציף שמגרש כל סירה שמנסה להיכנס כדי לשמור את המקומות ליאכטות משלמות, רוב האנשים באמת מוותרים אבל זה לא חוקי ואם אתה עוגן הם לא יכולים להזיז אותך היחידים שיכולים הם הנהלת הנמל. נוהל הכניסה ברודוס והטרנזיט לוג באמת לא פשוטים כמו במקומות אחרים כי אתה צריך לבקר בשלושה מקומות שונים ורחוקים אחד מהשני אבל סך הכל זה עניין של מקסימום שעתיים ו20 יורו למוניות וסיימת עם זה. אגב אם המלטמית עובדת אפשר גם לעגון מחוץ למנדרקי ולרדת לחוף כדי לעשות כניסה וטרנזיט. אבל קח בחשבון שבמאי לפעמים יש רוחות דרום מזרחיות חזקות שמכניסות גל למנדרקי ובחלקים מסויימים עלול להיות מסוכן . בזמן המלטמי יש עוד מפרץ 10 מייל דרומית למנדרקי שנקרא אנטוני קווין ביי והוא אחד המקומות היפים ברודוס, אבל מסוכן בכל רוח אחרת. תהנו.

למעלה