מרינה במיקונוס

abhakim2

New member
מרינה במיקונוס

האם מישהוא ביקר לאחרונה במרינה במיקונוס האם כדאי להשאיר את הסירה לשבועיים

zina71955

New member
המרינה במיקונוס היא לא בדיוק מרינה לכל דבר ועניין

מיקומה במעגן הגובל (צפונה) עם רציף המעבורות/אוניות הנוסעים שמצפון לנמל הישן של מיקונוס בחלקו המזרחי. יש מים וחשמל בתשלום (באמצעות הקיוסק שעל הרציף).
קשירה A/S או ים תיכוני. יש רציף עם מיקשרים לעוגנים קבוע ובלי מיקשרים לאורחים. אין שירותים ומקלחות. אני עגנתי שם שבוע ואף אחד לא בא לשאול שאלות או לקחת כסף ולא שילמתי על מים וחשמל. להשאיר סירה לשבועיים unattended שלא על מיקשרים במקום כזה לא הייתי ממליץ.

abhakim2

New member
מה בקשר למרינה ב PAROS או ב NAXOS?

ב PAROS מרינה NAOUSA או ב NAXOS מרינה באותו שם

zina71955

New member
בפארוס - נאוסה יש נמל עירוני ששופר לפני שנתיים, אך זה לא

מרינה. אתה על עוגן שלך, אין מיקשרים ואין שירותים. בנמל המרכזי של אותו אי - פרויקה יש מקום טוב יותר ליכטות ואפשר להשאיר שם סירה בתאום מקומי.
בנקסוס יש נמל עירוני טוב שבחלקו יש מיקשרים, יש מים וחשמל והשגחה (אך לא גידור) קוסטה הוא האיש, אך אין שירותים. אם אתה רוצה להשאיר סירה לשבועיים הייתי בוחר בנקסוס או במרינה של נמל ארמיופוליס שבאי סירוס באיזור הזה.

מרינה בארמיופוליס מתפקדת ? הייתי שם לפני 5 שנים

בצד הדרומי של המפרץ/נמל היו רציפים ללא חשמל ומים וללא תשלום ושמירה .
המצב השתנה ?

אורי

zina71955

New member
לא השתנה, עד לפני שנתיים. אבל בשביל להשאיר סירה לשבועיים אין

בעיה. והמקום בטוח. מבחינה זו נקסוס עדיפה, יש שם לפחות אדם שאפשר לדבר איתו, ויש מים וחשמל. בכל האזור הזה אין באף אי מרינה ראויה לשמה. אני השארתי סירה גם לחודש במים במקומות דומים ללא בעיה. אם מישהוא רוצה להיות בטוח ב 100% שירים את הסירה במספנה שבמפרץ של נאוסה, בחלקו הצפוני, ויעשה אספנה בהזדמנות זו. זו מספנה טובה (הרמה באמצעות סליפ/טריילר) מגודר ושמור. אין אפשרות בטוחה להשאיר שם סירה במים ללא צוות.

zina71955

New member
אם לא היית, ממליץ לך לבקר במעגן/נמל של Finikas בצידו הדר/מע

של Syros . מסעדות מצויינות על יד הנמל וסופרמרקט גדול בקירבת מקום. בחלק מהרציף יש מיקשרים אם מתמזל מזלך. בארמיופולי ה so called מרינה נמצאית בדרומו של הנמל רחוק מהעיר והמספנה הגדולה ביניהם.

zina71955

New member
KYTHNOS - Loutra

בצידו המזרחי של האי. נמל ואיזור מפורץ ומקסים בצידו המזרחי של האי. יושב על מעיין מי מרפא שעליו הקים המלך היווני (הראשון אחרי המרד נגד התורכים) ארמון קייט. משם כמטחווי קשת לפיניקס. ו -אם אתה רוצה עוד עגינה in between יש מעגן קטן בקייפ סאוניון ממש מתחת למקדש המרשים של פוסיידון בקצה הצפ/מז של המפרץ הסרוני. חניית לילה מקסימה ואם יש לך דינגי אתה פחות מ 100 מטר לחוף בטווח הליכה קצר מהמקדש עצמו. מרשים מאוד.

Loutra באמת מעגן נחמד, אבל קטן, עם קצת מזל תמצא

מקום. מעיין המי מרפא התמסחר קצת, יש מבנה עם תאים אישיים ואמבטיה, 15-20 יורו לחצי שעה. אם אתה מוותר על זה, תוכל לשכשך רגלים בשפך המעיין לים.
וחוץ מזה, במסעדה מול הרציף - מאכלי ים, ממולץ שם- סטייק דג חרב. בתאבון...

tillerman

New member
מרינה בנקסוס - מעגן טוב להשאיר סירה

בנקסוס יש מרינה עם שרותי חשמל ומים במזחים, דלק מגיע במיכלית .
אחראי התפעול הוא יווני נחמד בשם nicola והוא ידאג לסירות שנשארות לתקופה ארוכה. הייתי שם לפני שנה וזה מקום מצויין במיקום מצויין.
כמובן יש קשר מעבורות לכל מקום וגם שדה תעופה.

abhakim2

New member
רבותי המשיבים בפורם נא לא לתת תשובות ללא נסיון אישי ועדכני

ובכן NAXOS מרינה מגאילה עמוסה אין NICOLA אין מקום לעגון על מורינג רק על עוגן בקושי כך שבתנאים אלה לא יכולתי להשאיר את הסירה לשבועיים לאומת זה NAOUSA מרינה פרטית נקיה מאורגנת נכון עולה כסף אבל יש שמירה באי SIROUS המרינה עזובה ללא שמירה כלום בנמל אתה עוגן על עוגן סמוך לכל המסעדות שמתרתרים לך במוח כל הלילה. LOUTRA נכון נחמדה המזל שלי שהגעתי מוקדם בצהריים היה לי מקום לקראת הערב המרינה היתה מלאה יאמר לזכותם שמנהל המרינה קוסטה שולט ביד רמה
בקיצור נהנתי מההפלגה הפעם כמו כל פעם מקוה בלג הבא להגיע לרודוס

gb228

Active member
בתנאים האלו נראה לי שאתה פוסל את מרבית ההמלצות כאן

אנשים נותנים המלצות על בסיס ניסונם האישי, אשר באופן טבעי לפעמים הוא מלפני חודש ולפעמים בן שנה או שנתיים - וחלקם ציינו זאת במפורש. כמו שכולנו מכירים מה שקורה ביוון משתנה חדשות לבקרים ולצפות למידע עדכני בכל רחבי האיים היווניים זה לא ריאלי.

zina71955

New member
הייתי מציע לך להבחין בין נמל עירוני למרינה, ויותר מכל לקרוא

היטב ולהבין את מה ששייטים (מנוסים יותר או פחות) כותבים בתשובה לשאלות הפונים. מכל מקום, מבחינתי סגרת את השער. תודה על ההתיחסות. והעיקר - שתגיע בשלום למחוז חפצך.

avrunin1

New member
חזרנו אתמול מהים השחור ועגנו יומיים גם במיקונוס

המרינה במרחק 15 דקות בסירת seabus או אוטובוס ממרכז העיר
יש מקומות עגינה ברובם בשיטה ים תיכונית כלומר עוגן ירכתיים
רק ברציף אחד יש מורינג שהתברר כחשוב מאוד ,במשך יומיים כל סירה שזרקה עוגן
נאלצה להרים אותו בעזרתו של צולל ,רצוי לשים מצוף או פנדר קשור לעוגן אם זה לא יעזור לפחות תדע היכן לצלול יש חשמל ומים ואפשר להשאיר את הסירה לטווחים קצרים תהנו מהחופים ומהנוף (האנושי והגאוגרפי).

למעלה