מרינה אשקלון

הלל52

New member
מרינה אשקלון

גולשי פורום יקרים! בתקופה הקרובה אני אסיים את תפקידי כמנהל מרינה אשקלון לאחר כ - 10.5 שנים. ברצוני להודות לכם על הפירגון והתמיכה החיובית הרבה לה זכיתי מעל דפי הפורום. ולמפליגים אפרד בשורה מתוך אלתרמן: "עוד נשוב ניפגש על המים" הלל רשף

Alex33

New member
..../images/Emo140.gif מיטב האיחולים והברכות לך הילל ../images/Emo48.gif,..

בהחלט דמות המזוהה שנים רבות עם פעילות, מעורבות ,שיווק וטיפוח המרינה ושמה הטוב, בארץ ובעולם.
כבעל סירה במרינה דרומית "שכנה" הפוקד שנים רבות את מרינה אשקלון לצרכים שונים, אוכל לציין רק לטובה את רמת השירות הטובה ששייטים אורחים- מהארץ ומחו"ל- קיבלו במרינה זו, אם במעגנה, במספנה או בשירותי כניסה/יציאה לארץ... ואת הנועם והגישה החברית של שייט אל שייט שלא עייף מלטרוח למען צרכי אורחיו, מקרוב ומרחוק.. אולי עתה ש..התפנית מתפקידך הפורמלי, נראה אותך קצת יותר גם כאן, מעל דבי דפי הפורום..
בהמשך מעשיך ובפעילותך, "בים וביבשה" .. (..בטח הרבה "ים"..
) אלכס וצוות MICA

kotller

New member
מצטרף לברכות ולאיחולים ../images/Emo39.gif

שהיהיה לך בהצלחה בכל אשר תלך - תמיד היה כיף לפגוש ולשוחח איתך. ואכן שניפגש על המים עוד הרבה שנים.

הזקן2

New member
הלל כל הכבוד על העשייה באשקלון

ברצוני לברכך על עשייה מופלאה במרינה אשקלון ועל המשך עשייה במקום החדש אין ספק כי אתה הבחירה המוצלחת ביותר לציבור השייטים ואני שמח על כך בברכה הזקן2

Efraim

New member
../images/Emo50.gif ולהתראות על המים

אני וצוות עליזה תמיד נזכור לטובה
את זמן ההספנה שלנו באוגוסט 2005 ואת היחס הנפלא שלך ושל כל צוות מרינת אשקלון. מקווה שנוכל להפגש על המים (בישראל, באמריקה, או בכל מקום
שהרוח
תוביל אותנו.) ולהמשיך להנות מחוויות של
מהנה.
ובהצלחה בכל אשר תבחר לעשות בעתיד

GuyRom

New member
הלל להילל ../images/Emo140.gif

הילל, המון בהצלחה בכל אשר תפנה ללא ספק אתה משאיר נעליים גדולות מאוד למנהל הבא תודה על הכל ! על היחס התמיכה והמקצוענות בשגרה ובימים פחות קלים יצרת מרינה בעלת אוירה מיוחדת ומשפחתית עוד ניפגש, גם בים לא ניתן לך ללכת בשקט.... גיא

מרינה אשקלון בלי הילל?

היה כיף להתארח במרינה אשקלון בהפלגות החופיות והיה כיף להשתמש במספנה של המרינה. כל זה כמובן בניצוחו של הילל. מאחל לך מכל הלב הצלחה בדרכך החדשה

לחיים1

New member
להבדיל מהלל הזקן מאחר לך עוד שנים רוח צעירה

ועשיה בתחום כפי שהראית לנו בדרום. נויברג Layla

LIAD 1

New member
הלוואי וירבו כמוך

ובתקווה שמחליפך ימשיך בדרכך

למעלה