מרינה אשדוד

aa231

New member
מרינה אשדוד

שלום לכול השייטים
ברגעים אלו חוזה להספנה במרינה אשדוד משתנה והתקבלה החלטה אצל ההנהלה שכול בעל סירה במרינה בעת הספנה ישלם למר אייל לוי סך של 500 שח ליומיים הראשונים ולאחר מכן סך של 250 שח לכול יום אלא אם תתנו למר אייל לוי לבצע לכם את העבודה לא תשלמו בכול מקרה זאת שחיתות ממדרגה ראשונה שבכול מקרה תוציאו את הסכום הזה בגלל שאדון אייל לוי גובה על הספנה מחירים מופקעים ויותר מכול המרינות ב-50 אחוז
אבקש מכולם להתקשר לגברת נטע מאשטרום ולבקש הסברים טל 0542324397
תודה ולא לוותר

ל-AA31 דיווח על מרינה אשדוד

זה לא שחיתות , זה רקבון , מזה שנים שבעלי , מפעילי , המרינה למיניהם מטפטפים נוזל צהבהב (זה לא ברנדי ולא ויסקי) על ראשם של העוגנים במרינה , ואלה מספרים שזה רק טיפות גשם ,
אולי תסביר לי איש נחמד , למה ומדוע , להוציא את הסירה לטיפולים דווקא באשדוד?
מה , אין כבר מקומות אחרים שעושים את העבודה?
מה , אשקלון כל כך רחוקה ? תל-אביב , הרצליה כל כך רחוקות?
אה, מספנת אשדוד קרובה אליך?
איפה היית כל הזמן איש יקר? למה לא שמעו ממך כבר מזמן?
אה , ישנת , עצמת עינים , זה לא פגע בך ישירות?
אולי רק עכשיו קנית סירה .
אז , תנו לסוחר הסירות אייל לוי , שיטפל בסירות שלו , שיסתדר עם רשויות המס , ואל תתנו לו עבודה ,
ומה אישי הנכבד לא לצלצל אישית למר אייל לוי , למה לא לצלצל למנהל חברת המרינה הכחולה , לןמה לא לצלצל ולכתוב לד"ר הנכבד המכהן כראש עירית אשדוד!
ולמה דווקא משתתפי וקוראי הפורום ? אולי כדאי שתגייס את כל חבריך , בני משפחתך , מכריך , ידידיך , מדוע שלא תענין את התקשורת ?
קדימה איש יקר , אל תצפה שאחרים (הפחדנים שעוגנים במרינה אשדוד) יוציאו עבורך את הערמונים מהאש!
בהצלחה חביבי

אק 2015

New member
הספנה באשדוד.אל תגזימו

אל תגזימו, שלום איש יקר.
אתה מה זה צודק.פרט לכך שבנוסף לנוזל הצהוב יש גם מוצקים חומים...
בתור אחד מראשוני הדיירים באשדוד אני מודה על " פחדנות " כלשונך לנסות ולהילחם עם מפעילי/מנהלי/
ובעלי המרינה וזאת מחשש שיבולע לי ובמקום להילחם בביריונות בחרתי באלטרנטיבה האשקלונית.
ואם גם אתה עוגן באשדוד ? איפוא היית עד היום ומה עשית בשביל "מרינה".
אגב. האם זה נכון שבתל-אביב בעלי הסירות אינם מורשים לעבוד בזמן ההספנה ?

ל 2015

אין לי מושג מה קורה בתל אביב ,
הסירה כרגע בחו"ל (עגינה יבשה)
אני מבין את מצבך , העובדה שבחרת לטפל בסירה באשקלון היא חלק ממאבקכם (גם מסע של אלף מילין מתחיל בצעד אחד)
אבל ! אם תקפידו לספר , לפרסם , מה קורה במרינה שלכם (מה שנקרא לעשות רעש) "להציק" בדרכים מתוחכמות , בסופושל דבר תצליחו

gb228

Active member
האם שמת לב לתפוסת המספנה בחודשים האחרונים?

ממה שנראה לי הנהלת המרינה סובלת מהמצב יותר מהשייטים. כולם עברו להספין במקומות אחרים והמרינה נשארה עם מנוף חסר תעסוקה (התשלום למנוף הוא למרינה ולא למספנה).
אני, אם המצב לא ישתנה, כנראה אבצע את האספנה הבאה באשקלון או באחד מאיי יוון.

zina71955

New member
לא ציך לצלצל או לדבר עם אף אחד צריך פשוט לוותר על הכבוד

ולא לעלות לאסםנה באשדוד. וזה תלוי אך ורק בבעלי הסירות העוגנים במרינה ההזויה הזו.

לצלצל לא לצלצל?

האפקט כאשר כל הזמן מתקשרים טלפונית , מכל הכיוונים , וכל מיני אנשים ( וברור , מה שיותר אנשים וצלצולים) הופך להיות מיטרד לכל אותם "בעלי תפקידים" ומאלץ אותם להתיחס לתלונות , תאר לעצמך שאתה נמצא במשרד וקשה מאד להשיג אותך בגלל כל ההתקשרויות האלו , או , זה מפריע ל" אנשים החשובים" האלה
חברי ואני נצא בקיץ ליוון ואת האספנה נעשה שם , אפשר גם בקפריסין (צפונית , דרומית) אפילו בטורקיה

מפרשן1

New member
אתה מטעה

אין עדיין חוזה חדש!!!! כל מה שפרסמתה הכל עורבא פרח.
בקרוב יהיה חוזה חדש שהוא עדיין אצל העורכי דין ויפורסם על לוחות המודעות של מרינה אשרוד.
מהיכן כל הארס הזה לך תפליג תהנה ושיהיה לך תמיד 10 ס"מ מים מתחת לקיל.

למעלה