מרינה אשדוד.

אק 2015

New member
מרינה אשדוד.

מתוך הנחת עבודה שלפחות אחד מאנשי הנהלת המרינה קורא את ה-פוסטים המתייחסים למצב המרינה אני חוזר וקורא לאחראים על אחזקת המרינה לתקן ומייד את מנעולי שערי הרציפים ואת מנעול שער הכניסה הראשית. לא יתכן שרכוש (יאכטות ) בשווי של מאות אלפי דולרים יהיה חשוף לכל מי שבא לו לטייל בלילה או לדוג או להבעיר אש B.B.Q על הרציפים. למה ההנהלה מחכה ??? לקטסטרופה שתגרור אחריה תביעת ענק בגין שריפה / פריצה עקב אי מילוי חובותיה כלפי בעלי היאכטות. די, מספיק לזלזל ולצפצף עלינו תוך ניצול מצוקת חוסר אלטרנטיבה למקומות עגינה באזור המרכז. והאמור לעיל לא אומר שאפשר להזניח את יתר הדברים הדורשים טיפול והתייחסות. ( ראה את הודעות אלכס 33 ומנשון 19 בנדון המפרטים ההרחבה את הליקויים הקיימים.

mensohn19

New member
לאק2015

רק רציתי להזכיר ספור ישן , מסקנות ? יסיק כל איש לעצמו. אל הרב הצדיק הקדוש המפורסם כמעט על פני כל כדור הארץ הגיע אישה , מיללת , בוכה, מורטת שערותיה וקורעת בגדיה, רעבע אומרת היא , בעלי ברח , השאיר אותי בבית עם שלשה תינוקות , רעבע , אין לנו אוכל , אין איך לחמם את הבית אנחנו יושבים בחושך ובקור! רעבע ! תגיד ! הבעל יחזור? הרעבע יושב ולומד שקוע בגמרא ולא רוצה להפסיד שניה מתלמודו , "אישה , לכי הביתה ! " הוא מצוה " הבעל יחזור". בפתח חדר של הרעבע עומד השמש , "רעבע , הבעל לא יחזור " הוא אומר , והאישה בוכה , מורטת שערות " רעבע , שמעת רעבע ?!" , והרעבע משתיק את השמש , "אישה לכי הביתה ! " הוא פוקד " הבעל יחזור!!!" וכאשר האישה מסתלקת , קורא הרעבע לשמש וגוער בו : " עלוב שכמוך ,כאשר אני ! הרעבע הגדול ! הידוע ומפורסם ! הצדיק שבצדיקים ! אומר לאישה כי הבעל יחזור , אתה שמש עלוב מעז לומר שהוא לא יחזור"!? רעבע, סלח לי מבקש השמש , אבל שים לב , ראה ותבין , כאשר אתה אמרת לאישה כי בעלה יחזור , לא רצית להפסיד שניה מתלמודך וכל הזמן הסתכלת על הכתוב בספר הקדוש !!! אבל , כאשר אני התפרצתי ואמרתי שהבעל לא יחזור , לא הייתי עסוק בלימודי קודש ! אלא, הסתכלתי על האישה!!!!!!!!!!! מוקדש בהוקרה למנהלי ומפעילי המרינה שנקראת כחולה

למעלה