מרינה אשדוד

r9743891

New member
מרינה אשדוד

אין בכוונתי להתנצח עם אף אדם ובוודאי שלא עם העוגנים באשדוד. לפני שנכנסתי לתפקיד הזהירו אותי שלא יהיה שום פרגון, שיתנו לי בראש בלי רחמים ושכולם חכמים גדולים ויסבירו לי איך לנהל וכמה אני לא מבינה. יורשה לי לציין שרוב רובם של העוגנים במרינה הכחולה הם אנשים מקסימים. אני מסתובבת כל יום ברציפים וכמות האנשים שמודה ועוזרת אדירה וגם ביקורת בונה לגיטימית וחשובה, תודה לכם!!! אני מכירה היטב הרבה מאד מרינות בעולם בכלל ובים התיכון בפרט. עגנתי בכמה וכמה מרינות בספרד, צרפת, איטליה, קורסיקה, סרדיניה, סיציליה, מלטה, איי יוון וטורקיה. קצת מידע על מחירים. לילה ליאכטה באורך 37 רגל בממוצע 60 יורו!!! בחורף יצא לי כמה וכמה פעמים לחטוף מקלחת צוננת, אין מים חמים! ובכלל 5 ד' והמים נסגרם אוטומטית!!! אינטרנט? שלם 20 יורו קבל זמן אוויר ועכשיו תראה איך אין תקשורת, החזר הכסף? הצחקתם אותם!!! אם במקרה ביוון נתקע העוגן באין סוף השרשראות והג'אנק המצוי בקרקעית תמורת 100 יורו יגיע צוללן ל 2 ד' של עבודה!!! הרי היווני רק מחכה שתהיה לך בעיה ממנה הוא מתפרנס. מכיר את התופעה שאתה עוגן במרינה ויש תקלה ואתה צריך להוציא את כלי השייט מהמים וכל מה שאתה זקוק לו זו גרירה קצרצה מהרציף רק לממשה? פתח את הארנק שלוף כמה עשרות יורו ויגררו אותך, למה לא?!!! קרואטיה! שם ביליתי שלושה וחצי חודשים בקיץ שעבר רק עבור האוויר לא שילמתי. מציעה לכם לשוט מהמרינה לאחד מאין ספור המפרצים המדהימים ולזרוק עוגן. תוך 5 ד' מגיעה סירת מרוץ ותדרשו לשלם כ 20 יורו על מה לשלם בדיוק? על זה שמרשים לכם לזרוק עוגן, לא חלילה עבור מים או חשמל, כולה רק עוגן לא שלהם שלכם!!! טורקיה הזולה כבר מזמן התייקרה. רק שמשהו ינסה לזהם את צלילות המים והקנס אלפי יורו כאילו שהם בשוק המשותף. אגב השירותים במרינות מאד נקיים אתם יודעים למה? כי משכורת של מנקה היא כ 100$ לחודש!!! ואז חוזרים הישראלים שבזבזו הון על עגינה, דלק ב 20% יותר יקר, טרנזיט לוג,...ביורו!!! וראו איזה פלא היה להם נפלא ושנה שלמה ידברו איזו הפלגה נפלאה זו הייתה!!! רק כאן בארץ ישראל אני מצטטת את פניני הלשון שקראתי "סוחטים אתכם"!!! "משתינים עליכם"!!!... אז רגע לפני שאתם מתלוננים בואו נחשוב רגע מי בדיוק סוחט אתכם? מי בדיוק משתין עליכם? כאן או שם? למה הים של השכנים כחול יותר? לא הוא לא כחול יותר! הוא יקר הרבה יותר! אבל מוערך הרבה, הרבה, הרבה יותר!!!.חייתי בפיניקה שנתיים לא תגידו יום יומיים. יש לי פינה חמה בלב לטורקיה ועוד יותר לפיניקה ובתוך הפינה הזו גם במרינה הזאת. גם שם יש מה לשפר אבל אם אסתכל על חצי הכוס המלאה מתגמד הדרוש שיפור מול ההנאה שהייתה לי. בואו אגלה לכם סוד קטן, כשהייתי נכנסת לשירותים בפיניקה והיה מלוכלך הסתבר שהגיעו יאכטות מישראל... אז לפני שאנחנו באים אל האחרים בטענות ודרישות! רק לשנייה נשאל את עצמינו מה חלקינו? האם אנחנו בסדר? ואיפה אנחנו צריכים להשתפר? איך נראית המרינה באשדוד היום? פתח המרינה רחב לכדי מעבר של שני כלי שייט בו זמנית 20 מטר רוחב. עומק המים 4 מ',בנקודה הכי רדודה , האי המיתולוגי בסוף השובר הצפוני הולך ונעלם, הללויה! תחנת הדלק שונתה לדיגיטלית! חברת ניקיון מנקה את השירותים שבעה ימים בשבוע, וילונות ומושבי אסלה חדשים! בשבוע הבא תחל הרכבת הפדיסטלים החדשים לכל כלי השייט שעד כה המתינו בסבלנות, או בחוסר סבלנות . הצטרף לצוות העובדים במרינה ריצארד שהוא צוללן, טרקטוריסט, איש תחזוקה וכמובן ימאי!!! בהצלחה. יש עוד הרבה מה לעשות וסביר להניח שתמיד יהיה. כרגע המכשול הכי גדול הם הילדים, הנערים שהפכו בשנים האחרונות את המרינה למגרש המשחקים המסוכנים שלהם. אנו נעשה כל שביכולתנו למגר את התופעה המסוכנת הזו שראשיהם של השחיינים לא ייערף!!! אני מקווה לשיתוף פעולה עם משטרת אשדוד וכן עם השיטור הימי בנושא. כמו כן נעשה מאמץ יחדיו שהדייג יתבצע בים הפתוח ולא במרינה!!! אנו נעשה כל מאמץ לשפר את התאורה, המצלמות, השמירה, השערים... העבודה מרובה רק סבלנות... בואו כולנו ביחד נדאג שהמרינה שלנו תהיה בטוחה, נקייה ונעימה. בואו נהנה מאחת המרינות היפות בים התיכון. בקשה קטנה מהעוגנים הוותיקים, קבלו את "הדיירים החדשים" ההולכים ומתרבים מיום ליום בחום ועזרו להם להרגיש בבית. הדלת שלי מעולם לא הייתה סגורה ולא תהיה סגורה. הצלחה של המרינה איננה הצלחה שלי זו הצלחה של כולנו. איריס כץ.

waly

New member
מילים כדורבנות

כל הכבוד לך!! כל מילה נכונה!! המשיכי כך את בדרך הנכונה ורואים תוצאות בשטח. תדעי לך שיש מי שרואה את מעשייך ומעריך אותם מאוד. אין סיבה שהמרינה הכחולה לא תהיה מהיפות בים התיכון ואת בהחלט עוזרת לזה להתגשם. בהצלחה!!!!

אין מילים!!! אלופה!!!

המון זמן לא כתבתי ולא התכוונתי לכתוב בפורום הזה שפעם ניסיתי לדחוף ליישר וכו' אך לך יקירתי אני חייב להגיב ולחזק היות ואני מזדהה איתך (עברתי את זה באופן וירטואלי בניהול הפורום)... לא מקנה בך היות ואת עומדת מול בשר ודם, על אחת כמה וכמה כשאני מכיר אותך באופן אישי ומכיר את החומר ממנו קורצת... אני בטוח שאת עושה כל שביכולתך ומנצלת את כל המשאבים והתקציבים לרווחת העוגנים והאורחים ואף מעבר ליכולתך, חיזקי ואמצי, איריס שלנו!!!

תמי רוז

New member
יישר כוח איריס ורק אל תישברי - הייתי במרינה

ראיתי את מאמציך ואת השיפורים - ואני חוזרת ואומרת מחזיקה לך אצבעות, ולעוגנים המשיכו להנות ממנהלת שאיכפת לה, עודדו אותה, וכמו שהיא אמרה בעצמה דלתה פתוחה לכל אחד כך שאם יש בעיה יש עם מי לדבר, וכמו שאמרתי הייתי במרינה הכחולה ולדעתי אחת מהיפות בארץ ובטוח אגיע אליה שוב.

PERETZSHAUL

New member
איריס אני מפרגן פעמיים

למרות כל התגובות השליליות שקיבלתי בפורום אני חוזר ומפרגן ואומר שיש שיפור משמעותי במרינה

mensohn19

New member
שאול פרץ - גבר, גבר, עדיין לא ענית

לאשאלתו של אק2015, האם באמת הגשת תביעה משפטית נגד המרינה? ואם כן הסבר לכל אלה שעודדת שיגישו תביעה , מדוע ביטלת? וכמו כן שאלה משלי : האם לדעתך, לאלה שנפגעו , מגיע או לא מגיע פיצוי?

PERETZSHAUL

New member
תגובה לשאלתך האוקצנית

אכן הגשתי תביעה למרינה וביטלתי אותה העקיצה לעיניין זה שעודדתי אנשים במרינה להגיש תביעה אני לא מפחד לומר בקול רם שבמידה והשירות במרינה לא יהיה מספק אותי ולא יעשה שום מאמץ מצד ההנהלה לטפל במחדלים לא רק שאני יעודד את כולם להגיש תביעה מישפטית אלה עם צריך לקשור את שערי המרינה בשרשאות אני יעשה את זה וילחם בהנהלה או במרינה ללא כל פחד או דאגה מיכוון שאני זה שמשלם למרינה סכום כסף ניכבד ושוב אני אומר לך איריס מנהלת המרינה עושה מאמצים עיליים כרגע שיתנהלו הדברים יותר טוב ודבר נוסף עים אתה לא רואה את זה שהמרינה באשדוד רצה קדימה אז א.אתה לא נימצה במרינה ב.או שאתה רוצה להוציא פיצוי מהמרינה {אני חושב שמגיע לכל דייר במרינה פיצוי } ג. או שאתה אחד המנהלים של המרינה הקודמים

Alex33

New member
אכן מילים ..ישרות מהלב../images/Emo45.gif, מהראש ומהבטן..../images/Emo13.gif

לאמירה האישית..וגם אני מאחל לך ולנו הצלחה ושגשוג ל"נמל הבית" של כולנו-וכיום גם שלך- מרינה שתהפוך לדוגמה לאחרות, לבית נוח, בטוח ונעים, לך, לנו אבל בעיקר לסירות של כולנו..
.. וזה יקרה ככל שהתוכניות היפות וההתחלות של תהליכים חיוביים ושיפורים שכבר מראים עצמם ואת חלקן ציינת כאן, ימשכו להתממש ולהפוך למציאות של קבע ולשיגרה לטווח ארוך. ..וכן, אין מנוס, הנושאים העיקריים של הבטיחות ( עומק בפתח כניסה) ושל שמירה ( גדרות, שמירה על כניסות ומניעת כניסת בלתי מורשים) יהיו גם הלאה המשימות המרכזיות וההכרחיות עליה המרינה תבחן , אם כלפי בעלי סירות נוכחיים ואם כלפי העתידים לבוא..
.. אלה אולי לא תנאים מספיקים לכך, אבל בהחלט תנאים הכרחיים הצלחה במעשים ומאמצים שלך אלה, כמו גם בנושאים הנוספים שציינת, זכו ויזכו גם בעתיד להכרה ולהערכה ..
..

אק 2015

New member
תשובה לאיריס המנהלת החדשה במרינה אשדוד.

אתחיל דווקא מהסוף של "כתבתך" בפורום. כאחד מוותיקי הדיירים אני בהחלט מסכים שקיבלת לנהל מרינה בעלת נתוני יסוד מעולים שדורדרה בשנים האחרונות כמעט בכל היבט על ידי ניהול בלתי מקצועי מחד ותקציב אחזקה נמוך מאידך ואכן זו משימה לא קלה להעלות את " הרכבת חזרה על הפסים "... נראה לי שאת עושה ( במידת יכולתך והאמצעים העומדים לרשותך ) את מה שכולנו מקווים שיתגשם בהקדם וזה להעמיד את המרינה הכחולה במקומה הראוי ובסטנדרטים של המרינות בטורקיה. ועל כך, למרות שתמיד יהיו מלעיזים / מתלוננים או סתם חארות אני מבקש לחזק את ידיך כי (אני לפחות ) רואה כבר תוצאות,אבל כדברי השיר... עוד רבה היא הדרך... יחד עם זה חלקה הראשון של הודעתך ( כך לדעתי ) אינו רלבנטי לנעשה במרינה הכחולה והמחירים או ההתנהלות כלפי יאכטונרים בחו"ל לא צריכים להוות קנה מידה השוואתי לנעשה או לא נעשה במקומותינו.

מרינה אשדוד-תגובה לאיריס

איריס שלום, בדיבורים ,כידוע-כולנו טובים. כפי שבודאי הבנת,במרינה באשדוד ישנם שייטים שאכפת להם ויש להם גם עיניים שרואות הכל. מבחן התוצאה-הוא שייקבע. מאחלים לך הצלחה רבה ומצפים לשינוי.

sheyd

New member
איריס בהצלחה

לא שזה ירתיע את מי שרוצה להשמיץ. מהלב יצא ואל הלב נכנס,
יפה.

אהבתי את הנכתב

לכל אחד מגיע 100 ימי חסד ואולי אפילו יותר(אםזה קשור למרינות) אנחנו נכנסנו גם שהפתח היה צר יותר(אשמתי) אבל אני נהגת שודים....חחח אוהבת את המרינה ואת אידי מאחלת לך המון הצלחה!

hזי דיין

New member
בהצלחה , שימי לך בראש את הרולטת יאכטות לפני

מאוחר, אני חושב שאפשר לטפל בנערים ולא רק ע"י משטרה , כי הם יחזרו ... יכול להיות שאפשר וצריך לגייס אותם " נאמני מרינה אשדוד" בהתנדבות עם אחריות ובפועל יקרה תהליך נכון של שינוי עמדות.. יש עשרות ניסיונות כאלו שצלחו ויש כאלה שכשלו.. עם ליווי של הרווחה של עיריית אשדוד ומדריך מתנדב שילווה את התוכנית... נראה לי סבבה. אורט ימי יכולים להיות מעולים... חזי

zina71955

New member
Well said - from the island of Ikaros

Knowing what Iris is talking about I can support her words. Turkey? there are still a few areas where we can enjoy, they are beyond the regular Israeli yachtmen. The Greek Islands - this is the place. And here, most of the COOTERS prefer to drag from marina to marina, instead of enjoying the real authentic island. So, Iris let no one stop ypu under way. Ilan

למעלה