מרין לאן נעלמת?
Q Queen Of Love New member 15/8/02 #2 מרין? מרין מרין מרין מרין...... את עדיין רעבה? אני יכולה להכין לך דייסה אם בא לך מתוקה שלי.
M mariana New member 15/8/02 #3 דווקא דייסה אני אוהבת עד היום אוכלת דייסה ואני פה ומשעמם לי פה. אז תספרו משהו מעניין
M mariana New member 15/8/02 #5 ../images/Emo6.gif ממתי יש שמנת בטעם שוארמה. זה גילוי חדש רק שלך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוארמהההההההההההההההההההה בטח אכלת שוארמה בלילה אני בטוחה או שהיה לך קטע עם שוארמה לפני שהלכת לישון
../images/Emo6.gif ממתי יש שמנת בטעם שוארמה. זה גילוי חדש רק שלך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוארמהההההההההההההההההההה בטח אכלת שוארמה בלילה אני בטוחה או שהיה לך קטע עם שוארמה לפני שהלכת לישון
Q Queen Of Love New member 15/8/02 #6 מרין מנת שוארמה התכוונתי. כן היה לי קטע עם שוארמה לפני שהלכתי לישון חחחחחחחחחחחחחח קמתי בלילה ....חלום מפחיד
מרין מנת שוארמה התכוונתי. כן היה לי קטע עם שוארמה לפני שהלכתי לישון חחחחחחחחחחחחחח קמתי בלילה ....חלום מפחיד
M mariana New member 15/8/02 #8 לירי כן אני יכולה להיכנס לצ´ט את פשוט אין לך סבלנות תכנסי לצ´ט ותעזביא ותו כמה דקות עד שנטען ואז תצליחי להיכנס זה יכול לקחת גם חמש דקות
לירי כן אני יכולה להיכנס לצ´ט את פשוט אין לך סבלנות תכנסי לצ´ט ותעזביא ותו כמה דקות עד שנטען ואז תצליחי להיכנס זה יכול לקחת גם חמש דקות