מרין היקרה

מרין היקרה

מה לעשות יש לי עומס של עבודה אבל מאוד מאוד מתגעגעת לנהל שיחה וחוץ מזה כשהבוסית שלי שומעת אותי מתקתקת במחשב אז היא צועקת מהחדר שלה מה את כותבת שם כל כך הרבה ובא לי להכניס לה בוקס אז כמו שהבנתם אני מתקתקת בשקט בשקט אוהבת אתכם ומתגעגעת

@@

New member
מיקי לא יהיה היום

יש לו עיסוקים מחוץ למשרד, אז נתאפק עד מחר

mariana

New member
נשמה אני מבינה אותך

מקסימום בפעם הבאה שהמנהלת צועקת תגידי לה שאת מתאמנת להקליד בשיטה עיוורת והיא לא תגיד לך כלום.

אני מקלידה כמו אש

התרוץ הזה לא יעבוד פה על אף אחד כי כולם אוהבים לראות איך שאני מקלידה תחפשי תירוץ אחר בשבילי

jess ועוד

New member
במקרים כמו זה

הכי טוב זה להגיד את האמת לספר שאת בשיחה חמה עם המאהב בדיוק הוא עומד לגמור ואת לא יכולה לשאיר אותו ככה שניה לפני השפריץ הגדול היא בטח תסתקרן נורא ותפרגן וזהו .... זה מה שאני הייתי מספרת לבוס שלי כי גם הוא כל הזמן התלונן מה את מתקתקת שם כל כך הרבה עוד יעצרו אותך על מהירות ושריפת מקלדות ...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי פשוט פרצתי בצחוק וכל הקפה השפריץ לי להבדיל מהשפריץ של ההוא מצבך טוב יקירה אם הבטן הגדולה את חושבת על זה וחוץ מזה ידעת לסקס מזרז לידה אז אם לא אז תדעי וכתבתי בהמשך תקראי

jess ועוד

New member
יש לי כמה בעיות טכניות עם סקס

בעלי מפחד על הילדה אז הוא לא מסכים את מכירה את הבדיחה של התינוק שמציץ מהרחם ומבקש שאבא שלו יתייצב מולו לפני שהוא יוצא רק בשביל לשאול אותו תוך כדי נקישות של האצבע על המצח "וזה נעים לך??" אז כל אחד והסיוט שלו

ג´ס בלי לפגוע בכל צחוק יש טיפת אמת

באמת הוא מפחד? אז תגידי לו שאם הוא רוצה לראות את הנסיכה שלו השבת שיתחיל לעבוד בילד האמצעי שלי היה לי במשך שבועיים צירים ON AND OFF ואז אין כל כך חשק וכשמישהו אמר לי את זה אמרתי לבעלי לא חשוב מה אני מרגישה תתחיל לעבוד אחרי שעתיים התעוררתי מתוך שינה והלכתי ללדת תוך 12 צירים ילדתי אמא שלי שאלה אם התקבלתי לחדר לידה אמרו לה שכבר ילדתי

למעלה