מרימה להנחתה.

מירטל

New member
מרימה להנחתה.

לפני כמה ימים גברת רולינג החליטה ( מסיבה מאוד לא ברורה) לעדכן את האתר שלה, הדבר הכי מעניין מאז, היתה השאלה שלא נשאלה, אז החלטתי לנסות לנתח את השאלה הזו, משמעותה,התשובה לה, וכו' http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=793769 תגובות יתקבלו בברכה ( כאן או בבלוג), והאם התפתח כבר דיון על זה?

dorlt

New member
לא ממש מובן מה את רוצה

לא ממש מובן מה את רוצה להדגיש שם.. וגם מתי אמרו שהייתה יד מיסתורית ב"סצנת המוות של לילי"?

מירטל

New member
את זה כדאי לשאול בפורום

הסרט - יש תמונה הסרט הראשון, ממש לפני שלילי נרצחת ויש שם יד שפשוט לא שייכת לאף אחד ( לא יכול להיות ג'יימס).

yuvi217

New member
מה?

אבל הסרט בכלל לא קשור לספר.. כמו שבסרט הרביעי מנסים כל הזמן לרמוז שהארי והרמיוני עומדים להיות ביחד! וזה לא נכון... בסרט יש הרבה דברים שלא קשורים בכלל לעלילה... אני לא זוכרת קטע כזה בסרט אבל לא נראה לי שליד בסרט יש משמעות שקשורה לספר.

CoralP

New member
טוב אז..

אולי סנייפ? O__o אבל בתקופה ההיא הוא עוד היה רע אני חושבת.. הוא התחרט רק *אחרי* המוות של הפוטרים.. אממ.. אולי הוא העמיד פני טוב ועבד בשביל וולדי והסגיר את הפוטרים וגנב את הגלימה.. [אבל פטיגרו הסגיר אותם \= ] ורק אחרי שלילי וג'יימס מתו הוא החליט לשנות צד? וככה הגלימה חזרה אל דמבלדור..?

מירטל

New member
אם הוא שינה צד...

ולא, דמבלדור אמר לנו בהגיגית שהוא חזר לפני נפילתו של וולדמורט, חוץ מזה, זה יוצר מצב שדמבלדור משקר ( כי הגלימה נגנבה, ולא נתנה לו).

n u k e y

New member
אני חושבת

שהאפשרות השלישית היא באמת הכי סבירה, כי לא נראה לי הגיוני שרולינג היתה מטעה אותנו עד כדי כך שבסוף השאלה לא תיהיה רלוונטית.. הרעיון שדמבלדור היה צריך את הגלימה בשביל סנייפ נראה לי הכי מעניין (האא, האירוניה..) וזה באמת יסביר כמה דברים מה שלא ברור לי זה למה דמבלדור מבקש דווקא את הגלימה של ג'יימס.. למודי יש גלימה, ואפילו שתיים וחייבות להיות דרכים אחרות להפוך אנשים לבלתי נראים, ואם הגלימה יכלה לעזור לג'יימס ולילי אז למה לקחת אותה? לא עדיף לחפש אפשרויות אחרות קודם? האמת שעד שרולינג הציגה את השאלה הזאת בכלל לא חשבתי על זה ככה.. פשוט חשבתי שג'יימס ידע שהוא ולילי עלולים למות ורצה להפקיד את החפצים שלו במקום בטוח. אוה, ואגב, התחלתי לקרוא בבלוג שלך לפני כמה זמן ונהנתי מהמאמרים, זה גרם לי להסתכל על כמה דברים מנקודת מבט אחרת

מירטל

New member
אני שמחה ../images/Emo13.gif

למה לא הגלימה של מודי? יכול להיות שהיא שמשה אותו ( הילאי), או שהיא עדיין הייתה בתפקיד שמירה על הנבואה ( שם פגשנו אותה בפעם האחרונה), ולמה את חושבת שזה אירוני שהגלימה נלקחה דווקא ע"י סנייפ?

ToryMaster

New member
למה את לא מעתיקה לכאן?

או לפחות נותנת קישור פעיל, ככה נוצרת תחושה שאת רק מפרסמת את הבלוג, וזה לא יפה.

למעלה