*מרימה יד בחשש*

moon flower

New member
*מרימה יד בחשש*

אני בנאדם שלא אוהב לפתוח כתומים... לא משנה, באתי פשוט להודיע שאני לא איה פה ביומיים הקרובים כי אני בטיול שנתי לצפון (ליד הבניאס תודה למי שהתעניין וגם למי שלא), בעצם הסיבה היחידה שאני הולכת לשם זה כי (אני רוצה להרוס את קלעת נמרוד!)אני יכולה סופסוף להיות רצת יותר עם חברות שלי (התיהן גרות בקצה השני של העיר... ביה"ס ל*מוכשרים* ><" 42 שעות בשבוע כי הוסיפו לנו עוד שעה למען טריגונומטריה ><") אמממ... כן, וזו גם הזדמנות לצרף תמונה שכרגע סיימתי לצייר (אני יודעת שיאנה תאהב אותה...) מאחלת לכולכם לימודים (מוהאהאהא!!!) נעימים ושלא תירדמו בגיאוגרפיה (כמוני) אלא תכתבו פיקים ותציירו! (הכל של דיג'ימון כמובן ^^;;;) טופ, אני לא אוסיף יותר כי אז זו תהיה מגילה ואני לא רואה את עצמי כותבת מגילות... חופש נעים משהיותי פה, מון!

Apikachu L

New member
קוווווווווווווולללללללל

יפה מאוד....ממש ציור טוב... מיארמון יצאה נהדר! תהני בבניאס!

Digi Lista

New member
אני אצטרף לשרשור...

באתי להיפרד כי כמו שאמרתי אני נוסעת...אני מקווה להספיק להיכנס מחר בסביבות 6 בבוקר אבל אני מעדיפה לא להתחייב על זה,כרגע סיימתי לארוז הכול חוץ ממברשת שיניים ומברשת שיער,אני דיי מתרגשת כי אני לא מכירה אף אחד ואני אמורה להיות בחדר עם מישהי או שתיים שאני לחלוטין לא מכירה(ואין לי אפילו דרך לברר),האמת שאני לא בטוחה אם אני שמחה או שאני יותר חוששת(זה משתנה כול עשר שניות בערך),אבל מה שבטוח שלהזיק זה לא יזיק להיפך זה יתן לי כלים וילמד אותי הרבה(ואני מקווה להכיר אנשים חדשים מכול הארץ),יש לי דווקא הרגשה שיהיה מגניב(נו באמת,אם לא הייתי מרגישה שזה מתאים לי הייתי בכלל שוקלת ללכת?
)
אני אתגעגע
אני סומכת עליכם שלא תפתחו כול שנייה אופים וקרמבויים למיניהם(מספרו של פורום אוף טופיק הוא 553,יש אפילו קישור אליו בדף הקהילה או בקישורים ושם תוכלו להציף בדברים כאלה וישתפו איתכם פעולה)ושתדאגו שלא יהיה יבש ויהיה הרבה דיג'ימון(יש עיתון פרידה שאתם מוזמנים להגדיל לדוגמא,זה ישמח אותי)
ו
מיוחדת וענקית ללורי,אני מתה עלייך,את יודעת את זה,נכון?

moon flower

New member
גמאני אתגעגע ;_; לכולכם!

אין למי לשלוח את תמונות הכמעט יאואי וג'ידונישי היאואי שלי ;_; (מי אמר דיגיטל סיקרט ודיסטורשן רוק?) לפחות יהיה לי אדם אחד לדבר איתו *-* (לא שהוא יחליף לי אתם, הוא פשוט... הוא *-*) אהה... אני לא אוהבת פרידות... אגב, ליסטה, תיהני בקורס!

Digi Lista

New member
איך קוראים לציור?../images/Emo13.gif

אם אין תגובה מהירה אז תמיד יש אפשרות לשירות עצמי...או שמישהו יעשה את זה ברגע שהוא יראה תגובה...

למעלה