מרים קופמן אם מישהו פה לומד בלט קלסי אצל מרים קופמן שיכול לספר על הרמה השיעורים וכו' וכו' תודה
L L1LUSH New member 26/9/09 #1 מרים קופמן אם מישהו פה לומד בלט קלסי אצל מרים קופמן שיכול לספר על הרמה השיעורים וכו' וכו' תודה
נ ניבי קציר ברקאי New member 26/9/09 #2 אמנם אני לא מפ"ת אבל לפי המלצות חמות אומרים שהלימודים אצל מרים ברמה מאוד מאוד גבוהה ורצינית.
T The Devil Herself New member 1/10/09 #3 ../images/Emo80.gifגמאני לא למדתי אבל שמעתי המלצות!../images/Emo88.gif אני מכירה מישהו שלמד אצלה, חזר רק עם מילים חמות להגיד עלייה .
../images/Emo80.gifגמאני לא למדתי אבל שמעתי המלצות!../images/Emo88.gif אני מכירה מישהו שלמד אצלה, חזר רק עם מילים חמות להגיד עלייה .
O o Shani o New member 2/10/09 #4 שמעתי רק דברים טובים../images/Emo45.gif כמה חברות שלי לוקחות אצלה שיעורים אחה"צ.. ואני כל הזמן שומעת מהם רק מחמאות וכמה שהרמה גבוהה, ושרציני שם, ושהיא מורה טובה.. וכמובן שגם המורה שלי לא מפסיקה לשבח אותה
שמעתי רק דברים טובים../images/Emo45.gif כמה חברות שלי לוקחות אצלה שיעורים אחה"צ.. ואני כל הזמן שומעת מהם רק מחמאות וכמה שהרמה גבוהה, ושרציני שם, ושהיא מורה טובה.. וכמובן שגם המורה שלי לא מפסיקה לשבח אותה
O Only Dance New member 6/10/09 #5 היה כאן בפורום פעם בחור שרקד אצלה והיא קידמה אותו מאוד, יש לו רק דברים טובים להגיד עלייה. אז נאי מתארת לעצמי שהיא טובה. אישית לא הייתי בשיעורים אצלה. ק'אטי
היה כאן בפורום פעם בחור שרקד אצלה והיא קידמה אותו מאוד, יש לו רק דברים טובים להגיד עלייה. אז נאי מתארת לעצמי שהיא טובה. אישית לא הייתי בשיעורים אצלה. ק'אטי