*מרים גבות*

HuGo Hell

New member
*מרים גבות* ../images/Emo1.gif

לא רק שהעירו אותי עם השירים המעצבנים והצפירות וכל מה שהולך בחוץ. עכשיו גם אני שומע עיוות לשיר מאוד אהוב עלי! "אנחנו כיתה גדולה דיגי דיגי דיגי, גדולה דיגי דיגי דיגי...." איך הם מעזים לעוות את השיר הזה?!
חוצפה!
דניאל, איך בכלל קוראים לשיר הזה?

I Love Paige

New member
../images/Emo188.gif

כריש גדול, דיגי דיגי דיגי גדול דיגי דיגי דיגי גדול דיגי דיגי דיגי גדול כריש קטן דיגי דיגי דיגי קטן דיגי דיגי דיגי קטן דיגי דיגי דיגי קטם סמים קלים דיגי דיגי דיגי קלים דיגי דיגי דיגי קלים דיגי דיגי דיגי קלים סמים קשים דיגי דיגי דיגי קשים דיגי דיגי דיגי קשים דיגי דיגי דיגי קשים כולם מתים.
*נוע"לניק וונאבי* הערה: כל זה מהזיכרון שלי, תקנו אותי אם יש טעויות.

Prue 4 u

New member
אממ.. זה נראה לי:../images/Emo163.gif

כריש קטן דיגי דיגי דיגי, קטן דיגי דיגי דיגי, קטן דיגי דיגי דיגי קטן, כריש גדול דיגי דיגי דיגי, גדול דיגי דיגי דיגי, גדול דיגי דיגי דיגי גדול, כריש ענק דיגי דיגי דיגי, ענק דיגי דיגי דיגי, ענק דיגי דיגי דיגי ענק, סמים קלים דיגי דיגי דיגי, קלים דיגי דיגי דיגי, קלים דיגי דיגי דיגי קלים, סמים קשים דיגי דיגי דיגי, קשים דיגי דיגי דיגי, קשים דיגי דיגי דיגי קשים, כולם בהאי דיגי דיגי דיגי, בהאי דיגי דיגי דיגי, בהאי דיגי דיגי דיגי בהאי, כולם מתים.

אבל אבל אבל../images/Emo163.gif

היי זה "היי גבר, מה נשמע אח'שלי?" והאי זה "בוא'נה אח'שלי, אני בהאי!" יש הבדללל!!!! בכל מקרה, אחרי התקף ה.. לוידעת איך לקרוא לזה שלי, אני אסביר. אני פשוט כותבת האי עם א'.

בלעעעעעע../images/Emo60.gif

כריש קטן דיגי דיגי דיגי כריש קטן דיגי דיגי דיגי כריש קטן דיגי דיגי דיגי כריש קטן כריש גדול דיגי דיגי דיגי כריש גדול דיגי דיגי דיגי כריש גדול דיגי דיגי דיגי כריש גדול כריש ענק דיגי דיגי דיגי כריש ענק דיגי דיגי דיגי כריש ענק דיגי דיגי דיגי כריש ענק כריש כתום דיגי דיגי דיגי כריש כתום דיגי דיגי דיגי כריש כתום דיגי דיגי דיגי כריש כתום מחוז דרום דיגי דיגי דיגי מחוז דרום דיגי דיגי דיגי מחוז דרום דיגי דיגי דיגי מחוז דרום

למעלה