מריטת נוצות

ס י ו ן 22

New member
מריטת נוצות

חברה,מצטערת שאני מציפה בשאלות- שאומרים מריטת נוצות,למה מתכוונים? אפי כל הזמן מתעסק עם הנוצות שלו ומוציא לא מעט נוצות קטנות ולבנות כאלה-(לא הנוצות האפורות והגדולות)זאת הכוונה במריטה? זה בסדר שהוא עושה את זה היות והכל חדש לו?

talkk

New member
תשובה...

דבר ראשון, אתם מוזמנים לתקן אם אני טועה... ובכן, מריטת נוצות היא פעולה שתוכי עושה משיעמום, מדיכאון, מחוסר תשומת לב. הפעולה שאת מתארת, היא חלק מפעולת הניקוי העצמי של התוכי שלך. זאת לא הכוונה במריטה. כשתוכי מורט לעצמו נוצות, ניתן לראות בבירור קרחות, התוכי בדיכאון, וזה נובע, אם את לא מקדישה לו מספיק תשומת לב... התופעה יכולה לקרות אצל כל התוכים, אך לכל תוכי יש רמות שונות של הצורך בתשומת לב, וכולם זקוקים לזה! אבל למשל אמזונה או ארה מול תוכון או קוקטייל... אבל גם אצל קוקטיילים קיימת התופעה, ויכולה להתרחש... פעם שעברה שכתבתי על תשומת לב, מישהו פירש את דבריי כאילו יש תוכים שלא זקוקים לתשומת לב! לא לזה הכוונה! הכוונה היא אחרת. קוקטייל הוא תוכי למתחילים.. כי הוא קל לטיפול לעומת ארה, אמזונה,ג'אקו,קאקדו אני חושבת שגם אקלקטוס וסנגל נכנסים לרשימה הזאתי... ויש את היותר בינוניים כמו דררה,לורי,קוניור,קוואקר,פיונוס מקסימליאן... ואת הפשוטים תוכון,ציפורי אהבה,קוקטיילים, אבל כולם זקוקים להרבה תשומת לב!!! ואין זה אומר שצריך להזניח תוכון למשל.. מקווה שהבנתם אותי, ואם לא, אז כנראה שאני עדיין צריכה לשפר את הניסוח שלי... טל

סיון ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

התוכי שלך (אפי) לא מורט נוצות.. עכשיו זו תקופה (לפני החורף) שהתוכים מחליפים את הפלומה (מין נוצות לבנות שנראות כמו הנוצות שיש בסימכת בפוך).. אז על תיהיה בלחץ..... הכל בשליטה

למעלה