מריו דוארטה

Cornamenta

New member
מריו דוארטה

תקנו אותי אם אני טועה: ב"בטי" של אתמול רצה איזו בדיחה פנימית... נכון שהשחקן שעושה את ניקולס נקרא מריו דוארטה והוא זמר במציאות? אז היה קטע שהם דיברו על הזמר המפורסם מריו דוארטה שעומד להופיע בתצוגה וניקולס עיקם את הפרצוף ואמר שהוא זמר מוזנח כזה... מישהו שם לב?

לידיעתך...

מריו דוארטה, שהוא זמר במציאות, יופיע באחד הפרקים של התצוגה בתפקיד כפול - בתפקיד עצמו, ובתפקיד ניקולס מורה.. איזה אירוניה שניקולס שונא את מריו דוארטה, האא??? הולך להיות פרק ענק!!!

Cornamenta

New member
הוא באמת ישיר???

באמת צריך להיות פרק ענק! וחוסך למפיקי התוכנית להתאמץ להביא זמר אורח... האמת היא שאחרי צ´רלי סה ופרנקו דה ויטה לא ברור בכלל למה הם לא מביאים את המפורסמת מכולן - שקירה! למי ששם לב, הם דיברו עליה כשהזכירו את מריו דוארטה. פעם הייתי בטוחה שכל הסלבריטיס האורחים האלה הם המצאה, אבל בדקתי את זה ואפילו הדוגמניות הן אמיתיות - למשל אדריאנה ארבולדה ממש מפורסמת
המכורה לבטי

כנראה יום ראשון או שני.

אני מצרפת קישור לאתר שיש בו את כל השחקנים האורחים בסידרה. תראו שרוב השחקנים משחקים בתפקיד עצמם...

Cornamenta

New member
שימי לב:

בלינק לאתר כתוב פעמיים //:http וצריך למחוק אחד מהם... אינה לימדה אותי את זה. ולך, daydream believer - תודה! אתר מגנייייב! המכורה לבטי

Cornamenta

New member
כל אוהבי בטי צריכים להכיר את האתר!

קבלי תיקון: הוא לא סתם מגניב, הוא מעולה! ייקח לי עוד זמן למצות את כל מה שיש לו להציע... פשוט אתר מושקע. רק חבל שהספרדית שלי על הפנים, אני לא ממש מצליחה לקרוא הכל. יש לך עוד אתרים כאלה where that came from?.... אם כן, עשי את השירות הזה לציבור ותפרסמי אותם בבקשה
ושוב תודה! המכורה לבטי

תודה! והנה עוד אתרים

מצטערת שלקח לי זמן לענות פשוט לא הייתי בבית כמעט שבוע (גדנ"ע), אז בבקשה אני מצרפת לכם את כל האתרים שאני מכירה על בטי! עוד דבר - מצטערת שלא עלה לכם האתר כי פשוט אני לוחצת העתק הדבק וזה עושה פעמים את ה- http:// אני אנסה לשים לב...

תודה לכם!!! והנה עוד אתרים...

מצטערת שלקח לי זמן לענות פשוט לא הייתי בבית כמעט שבוע (גדנ"ע), אז בבקשה אני מצרפת לכם את כל האתרים שאני מכירה על בטי!

מצטערת שלקח לי זמן לענות פשוט לא הייתי בבית כמעט שבוע (גדנ"ע), אז בבקשה אני מצרפת לכם את כל האתרים שאני מכירה על בטי!

למעלה