מריה יוצאת לסיבוב ....

סיון mc

New member
מריה יוצאת לסיבוב ....

בזמן הקרוב מריה יוצאת לסיבוב באירופה .....ואחת הארצות שהיא הכי אוהבת .. זאת הולנד .... ובגלל זה היא תבקר שם .... ובזמן שהיא תיהיה שם גם אנייהיה שם ....... אז כנראה שאני ילך לראות אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...... (אני עוברת להולנד ..)

omris

New member
what else is new?? ונשמע לי מופרך

הקטע של הסיבוב הופעות .. היא עובדת על אלבום חדש כרגע , מה בדיוק הקשר למסע הופעות בשלב הזה? איפה בדיוק? בין כתיבת שיר ושיר?? מוזר .. לא?

eranmc

New member
נכון, בכלל מראיה מודיעה אחרי הרבה

זמן על טורים.

omris

New member
סיבובי הופעות.. אתה לא יכול להגיד

טורים :) אין פה חדירת מילים לועזיות ..

MissPop

New member
אולי

אחרי שהאלבום יצא ואם הוא יצליח היא תצא לסיבוב הופעות... אם היא תופיע באנגליה אני טסה לשם זה ממש לא פייר שהיא לא באה לפה אפילו פעם אחת ולגרמנים האלה בטח כמה פעמים היא נסעה.... אולי נעשה משהו בנדון?

omris

New member
אין כל כך משהו שאנחנו יכולים לעשות

בנידון.. עצומה?? אתה חושבת שיש מספיק חתימות? אל תשכחי שיש מלא בעיות תקציב עכשיו במדינה אז למה שישקיעו בהופעות?? ויש גם את השיקולים שלה .. יכול להיות שהיא לא תרצה להגיע .. כמו RHCP ובכלל הקטע עם סמנתה פוקס עשה לנו קצת שם רע בכל מה שקשור להופעות.. בואי נגיד שבקרוב מריה לא מתכוונת להגיע לכאן..

MissPop

New member
לאו דווקא על הופעות

אולי כדאי להביא אותה לעשות איזה הופעה קטנה בסינרמה, משהו שלא יהיה הרבה תקציב.... חוץ מי זה שכחת שווסטלייף ופייב הגיעו שנה שעברה גם היו בעיות פוליטיות והייתה הופעה ענקית בפארק הירקון וסמנתה פוקס הגיעה גם כן, היא עצבה כי זה לא היה בעיה שלה, מישהו רימה אותה, היא הייתה מוכנה להופיע כאן. :) אז אולי נעשה איזה עצומה ונשלח לשוקי וייס או למנהלת של מאריה או מישהו

omris

New member
עם כל הכבוד לווסטלייף ופייב מריה

שווה קצת יותר מהם ונמצאת בתחום המוסיקה קצת יותר זמן מהם אז סביר להניח שהעלות תהיה בהתאם .. אז ככה שאין מצב ..

למעלה