מרידה כביש 904

רובן Z

New member
ועוד שאלה-בנוגע למידת השלדה

קראתי אי אלו מאמרים בנוגע להתאמת מידת השלדה. לפי המדידות שלי (בעיקר אורך פנים הרגל), והחישוב התיאורטי, אני צריך מידה 54 (אופני כביש) מצד שני, גובהי 184, ולפי כללי אצבע, מתאימה לי מידה 58. מישהו יכול לפרט יותר בנושא התאמת מידת השלדה? בתודה מראש רובן

לגבי מידת השלדה. עפ"י נסיוני ....

המידות לא ממש זהות אצל כל יצרני השלדות, ביאנקי 54 זה לא טרק 54 וכו'. וכשכבר אתה מודד בכל מיני שיטות אז אומרים לך, נכון אתה בגובה זה וזה, אבל יש לך רגליים קצרות או ארוכות...ועוד משהו; לאחר זמן מה אתה מתרגל למידה מסויימת ולומד לחיות איתה הכי טוב. לי יש טרק-2300 מידה 52, ואני בגובה 172 ס"מ. פעם אפילו רכבתי על מידה 56, היום אני יודע ש-52 מתאים לי יותר. בקיצור, תעשה נסיונות, תרגיש ואז תחליט.

IlanShacham

New member
אני 1.78מ' ויש לי מרידה מידה 56

אז כנראה שאתה באמת 58 או אפילו קצת יותר...

רובן Z

New member
תודה. אני מכיר את האתר.

למעשה השאלה התעוררה אחרי ביקור באתר הזה ובעוד מספר אתרים שלהם נוסחאות פשוטות יותר. התשובה של אילן עוזרת להגדלת הבילבול- לפי אילן, התחושה הראשונית שלי לפיה אני צריך מידה 58 נכונה. לפי האתר שארז המליץ, יוצא שאני צריך מידה 53-54. כנראה שהפתרון הוא למדוד ולנסות בחנות, עד שאמצא מה נוח לי פיזית. ייתכן שהרגליים שלי קצרות לגובהי... או שאני סתם מוטציה
תודה רובן

אין מוטציות בענף מכיוון שכולם שונים

לעיתרי ימינם יש יד ימין קצרה יותר וכף רגל שמאל שונה. יכול להיות שאתה צריך מידה קסטום של אופניים. בכל מקרה האתר יתן לך גובה כיסא מומלץ ומרחק מומלץ אל הכידון. לכל שילדה אתה יכול לבצע התאמות אלו ע"י שינוי אורך המוט כידון הזוית שלו וכן מספר הספייסרים שתשים מתחת למוט כידון או מעלין. התאמה מושלמת כנראה תהיה רק שילדת קסטום או בחברות המתעקשות על כך ויש להן כל מידה של אופניים בקפיצות של 1 לדוגמא קולנגו, דה רוזה ואיטלקים אחרים, גם חברות אמריקאיות מתקדמות מחזיקות כל מידה של אופניים ואז יכול להיות שאתה בעצם 57. אם תשלח לי מידות כגון: גובה, אורך רגל, רוחב כתפיים, אורך ידיים ומידת נעל אוכל לעזור לך יותר. בהצלחה בהתאמה ארז

למעלה